Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ribac

    prljavština je drug polovica zdavlja ali se o tome šuti... dakle na usisavaču možeš štediti :D

    avatar

    26.10.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • Šima

    Ja nisam štedila ni na usisavaču! Kupila sam malo jeftiniji od 800 kuna s vodenim filterom ali sad nema šanse da ijedna grinja preživi. ;-))))
    Na skupim stvarima tipa madraca, namještaja... ne treba štedjeti. To se ionako ne kupuje svake sezone, ali svejedno ne treba pretjerivati. Kad sam se prije tri godine počela kućiti trebao mi je frižider. Zvala sam majstora koji mi i inače održava bijelu tehniku da mi preporuči, a on je samo rekao: Kupi koji ti se svidi, ionako se svi rade u istoj tvornici pa samo lijepe druge etikete, a i traju samo 5 godina.

    avatar

    27.10.2009. (07:15)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    slažem se s ribcem, danas smo svi jadni i betežni od prevelike čistoće, ako ne dolaziš u kontakt sa nečistoćom i bakterijama i sve je sterilno, ne možeš ni steć imunitet...a grinje, jebiga, kad ti ju pokaže onako povećanu na papir formata A3, pa ti objasni kako ti to čudovište ždere dijete, dodje ti da kupiš taj usisavač...a isti učinak dobiješ i sa običnim, to je sve lari-fari...meni je zanimljivo da su mi doktori u vezi sa malim i alergijama savjetovali dijametrelno suprotne stvari...ženske su savjetovale sve one spike sa nekakvih antialergijskim jastucima, dekama, sprejevima protiv grinja...muški pad liječnici su svi po vrsti tvrdili da je to porez na budale i profitiranje na jadu ljudi koji imaju bolesnu djecu, te da mogu imat plahtu bilo kakvu, samo da je operrem na 60 stupnjeva, osušim u sušilici i sjebala sam grinje, a na spomen usisavača od 20000 kuna su se samo nasmijali

    avatar

    27.10.2009. (11:40)    -   -   -   -  

  • kikiriki

    Znaš kako se kaže - nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino...
    Ipak, sve ima mjeru, ne treba se dati navući...
    Mali naklon.

    avatar

    27.10.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Na sebi OPCENITO ne treba stedjeti. Zivot nema reprizu ;)

    avatar

    27.10.2009. (20:41)    -   -   -   -  

  • zlocestakomentatorica

    madrac 1.60 1.400 kn najeftiniji šta ga naručiio., ludilo cijene...
    a ovaj šta imam je 1.80, moram krevet mjenjat :P

    avatar

    27.10.2009. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...