Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Bobo

    Ne želim previše spominjati suca jer stvarno nije vrijedan spomena, ali moram. Očito je važno samo uzeti dnevnicu, nešto odsuditi i otići doma i pričati kako sam s..bo tamo neke roditelje i klince, a čak sam i trenera stjerao s utakmice. Ali šta mi mogu, ja sam bogom dan i nitko mi ništa nemože. Ja sam samo sudac. Vjerojatno se njima takvo nešto mota po glavi.
    A naše klince, pritom ne misleći samo na Trešnjevku, ko šljivi. Nije mi drago kada sam čuo nakon utakmice djecu kako pričaju o sucu i suđenju ali u podsvjesti su u biti toliko povrijeđeni do bola.
    Nažalost, ruku na srce, i mi smo tome krivi jer doista, bar meni nije lijepo kada me klinac gleda, a ja se prepirem sa sucom (kao na turniru u Sesvetama), i normalno što slijedi: I on će to raditi i ponavljati.
    Zato mislim da bi trebali, koliko god bilo teško, suzdržavati se od bilo kakvih komentara, samo radi klinaca, jer sudac, kakav god bio, mišljenje neće mijenjati.
    Ne mogu nikada zaboraviti riječi svoga trenera: Pogledajte svoje greške iz kojih ste primili pogotke, pobijedite protivnika i onda se još žalite na suđenje.
    Ovako klinci, imate odličnog trenera, nije savršen (i njemu živci ponekad popuste), al posao radi s velikom ljubavlju, slušajte ga i igra će Vam se vratiti..
    Pozdrav,
    Bobo

    avatar

    24.10.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Evo me ponovo. HD, na žalost nisam ti stigao odgovoriti.
    Vidim da je HAŠK izgubio 2-10, znate ostale rezultate?

    avatar

    25.10.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • HD9

    C.sesvete-Dinamo 00g 0-4
    Nisi jučer bio na tekmi

    avatar

    25.10.2009. (13:11)    -   -   -   -  

  • Trnje

    Trnje- Špansko ODGODA

    avatar

    25.10.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Nisam bio u Zg. Službeno odsutan. Bio si? Zanima me tvoj komentar. Može i na goran_borkovic@yahoo.com

    avatar

    25.10.2009. (14:05)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Trnje,
    hvala na javljanju. Kad igrate?

    avatar

    25.10.2009. (14:52)    -   -   -   -  

  • PRAVDA

    Krajnje je vrijeme da klub uputi "pismo" ZNS-u zbog suđenja klincima.

    Ovo što su ova dva čovjeka radila u ovu i prošlu subotu na utakmici limačima 2000 protiv Španskog i Hrvatskog D. je katastrofa.
    Osim što nisu bili objektivni jer su sudili sve za protivnike jedna je stvar ali bezobraznost koju su pokazali napr. odgovoranje jednom zločestom roditelju na prosto dobacivanje rječima ODJEBI... pred svim klincima i roditeljima je prestrašno,.. isključivanje našeg trenera smo zato što je dobacio "sudac što radiš !!!" je bez komentara.
    Ove spodobe prelako zarađuju svoje dnevnice, njih očitro nema tko kontrolirati u njihovom radu a to što (ne)rade je katastrofalno za nogomet ZNS i sport uopće!
    Oni moraju svojim primjerom zajedno sa trenerima pokazati djeci što je sport, što je sportsko ponašanje, a ne da nam djeca poslije utakmice plaču i govore kako ih je sudac pokrao.
    NK Trešnjevka morao bi upozoriti ZNS što se događa, jer u slijedećim ovakvim sutacijama moglo bi doći i do verbalnog sukoba roditelja i sudaca.!!!!!

    avatar

    25.10.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • zbor sudaca

    hahahah...obavjestiti ZNS....hahahah...ma treba zabranit roditeljima da dolaze na utakmice...ili su se svi urotili protiv limaca II Trešnjevke....hahahaha..uf bolesnih li roditelja

    avatar

    25.10.2009. (22:12)    -   -   -   -  

  • Bobo

    Upravo smo o tome pričali. Bogom dani.

    avatar

    25.10.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • HD

    Utakmicu protiv Dragovoljca niste izgubili zbog suca,budi realan pa priznaj da niste niš odigrali. Zasluženo smo pobijedili

    avatar

    26.10.2009. (07:28)    -   -   -   -  

  • LUPUS

    Dragi sportski prijatelji iz HD-a, u osvrtu na utakmicu je napisano da je vaša pobjeda zaslužena i nitko realan je ne osporava.
    Suđenje nije i nebi trebalo biti samo naš problem, nego i ostalih klubova. Bebeka je "pogurao" tata (gledali smo utakmicu Lacio-Villarreal), nadam se da Ovčariček i slični (unatoč tatama) neće dogurati ni približno tako daleko, za bolje nogometa.
    Oni jednostavno ne znaju, a kad su još i pokvareni i bezobrazni, neke stvari gube smisao.

    avatar

    26.10.2009. (08:20)    -   -   -   -  

  • Bobo

    Bravo Lupuse! Svaka čast.

    avatar

    26.10.2009. (09:08)    -   -   -   -  

  • (ovčar)icek

    u Španskom je sudac izravno utjecao na rezultat sa nekoliko katastrofalnih pogrešaka no činjenica je da je donosio loše odluke i na stranu španskog pa tako nismo samo mi bili ugroženi i ljuti na suca. Da je kojim slučajem špansko izgubilo tada, neću pretjerati ako kažem da bi sudac tamo dobio i koju pljusku od ljutih roditelja, i onda bi njima bio kriv a mi bi ga brzo zaboravili. moramo znati i to da oni nekada na utakmicu dođu izravno iz noćnoga provoda i radijus kretanja im je 1,15. u Grabi protiv HD-a nije sporna pobijeda gostiju već način na koji je pao drugi gol. Lopta ztek treba biti izvedena iz auta a igrač trešnjevke pada u svom kaznenom prostoru i plače se u međuvremenu lopta je izvedena iz auta, igrač HD-a vodi loptu nesmetan a igrači trešnjevke stoje i slijedi udarac i pada gol. a sudac koji je to sve vidio i koji je vidio i prije nego je lopta došla u poziciju šuta uopće ne reagira i priznaje gol. sada ja pitam sve roditelje, svih klubova, neka budu REALNI i kažu; kako bi oni reagirali da se to desi vašem djetetu i vašem klubu. suci koji nama sude ne poznaju pravila neki nisu niti igrali nogomet nikada a o prostotama koje je prošli sudac izrekao prema tribinama(pred djecom) neću niti govoriti..

    avatar

    26.10.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Mogu samo reći da mi je drago što nisam bio tamo, jer je moje dijete ležalo u lokvi vode na trešnjevačkom Wembleyu. Ne zbog gola, ako će to netko inputirati, nego zbog takvih tipova. Čak i seniori prekidaju utakmicu u takvim situacijama. Što bi se dogodilo da je bilo ozbiljniih posljedica od udarca laktom u glavom?
    Bi li se onda "hahahah...obavjestiti ZNS....hahahah...ma treba zabranit roditeljima da dolaze na utakmice...ili su se svi urotili protiv limaca II Trešnjevke....hahahaha..uf bolesnih li roditelja (zbor sudaca 25.10.2009. 22:12)" ovako smijao?

    avatar

    26.10.2009. (11:08)    -   -   -   -  

  • dragovoljac

    možda se sucima stvarno ne sudi, možda su stvarno došli iz noćne ali ne vjerujem da to ima neke veze s nekom zavjerom protiv Trešnjevke.Ako ste napisali šta je sudac rekao onda pošteno napišite šta je rekao vaš trener sucu što su čula i vaša i naša djeca. Dobra ste ekipa pozabavite se na igri i bit će sve ok !

    avatar

    26.10.2009. (13:28)    -   -   -   -  

  • LUPUS

    Da je bilo tko drugi u pitanju, razumio bi. Ali naš trener je fino odgojena i kulturna osoba (to znamo svi koji ga poznajemo) i sigurno ništa ružno nije rekao sucu. Osim ako riječi "smiješan si" spadaju u tu kategoriju.
    Molio bi dragovoljca da napiše "što su čula naša i vaša djeca", a mi nismo.

    avatar

    26.10.2009. (14:23)    -   -   -   -  

  • Bobo

    Šta god rekao, dobro je rekao jer je sve prevršilo svaku mjeru. Neznam da li u ZNS postoji kakv tim ljudi koji kontrolira suđenje, pa ih ovaj put pozivam da dođu pogledat svoje suce (osim na utakmicu s Dinamom jer protiv njih gotovo nitko nema posjed lopte 15%) i sami daju ocjenu.

    avatar

    26.10.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • dragovoljac

    Nisam imo namjeru raspravljati o tome što je ko rekao i to što je rekao trener a što sudac.Jakob je odličan momak,svima se omakne neka greška. Svi imaju neke zamjerke na suđenje nekad s pravom nekad ne ali sve je to normalno.PRIJATELJSKI POZDRAV

    avatar

    26.10.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • PRAVDA

    Dragovooljac i ostali !

    "ALI SVE JE TO NORMALNO" ... kome za koga ????

    ma nije to normalno i zato je stvar takva kakva je, kad bi svatko radio svoj posao odgovorno onda bi stvari bile puno bolje. Kako možete očekivati od takvog čovjeka (suca) da napreduje u sudačkoj karijeri (osim uz dobru vezu - nepotizam ili sl.) kad se već sada u ovom uzrastu dagađaju ovakve stvari: psovanje i uzvraćanje pogrdnih riječi - zanemarimo trenutno sve ostalo !
    Ako to nije za zabrinuti što onda je???!!

    avatar

    26.10.2009. (15:38)    -   -   -   -  

  • strelica

    hmmm,neznam odakle da počnem!!!Ok,krenimo redom!Radim jedan seminarski rad na temu dijete- roditelj,sport,glazba,i još neke druge aktivnosti i vaš blog mi je idealan primjer nekih stvari o kojima studiram!Djeca,a to su trenutno limači koji vjerojatno imaju 9-10 god,sa svojim trenerom bi trebala raditi na usvajanju nogometne tehnike,učenja kako se vodi lopta,kako se lopta prima,kako se dodaje,pas igra,kako se igra glavom ,pa sve do ponašanja na terenu i oko njega i sve to što sam nabrojao vjerujem da rade sa svojim trenerom i da su u tome uspješni!!!No,sad dolazim do one najbitnije stvari,a to su RODITELJI!!Koliko vidim na vašem blogu,prava je sreća da su to samo pojedini roditelji,Mastifi,Bobači Lupusi itd,i stvarno se nadam da nisu svi takvi,jer koliko vidim postoji,Nk Špansko(pobijedilo zbog sudaca),Nk HD(opet suci),Nk Kustošija i Nk Croatija sesvete,ovi prvi su pobijedili 5 : O iako su Trešnjevčani imali pregršt šansi,a ovi drugi su pobijedili 2 : 0 iako su tehnički loši ,ali zato su fizički vrlo veliki,zapravo divovi,iako na kraju Mastifi,Bobači itd priznaju sportski poraz:Uvijek je netko ili nešto krivo za poraz !!!Poneki od nabrojanih si čak daju i za pravo da pitaju gdje su nestala ona djeca od prošle godine i kad krene naopako,pitaju se dali trener dobro radi pa bi mu vjerojatno imali i pokoju riječ dodati o vođenju momčadi ,a da ne pričam o strategiji i kakav je onaj igrač i na kojoj bi on poziciji trebao igrati!ne želim duljiti jer sam se i ovako več raspisao,ostavite trenera,ipak na kraju koliko vidim zadovoljni ste njime,pustite ga neka radi,neka se druži sa djecom,nemojte im stvarati pritisak rezultata,nemojte niti njima govoriti o sucu kakav je bio,jer znam da im govorite o tome,ostavite suce na miru i na kraju ,ako vaši klinci izgube sa druge strane su isto tako 10 godišnjaci koji se tome vesele,a i jedni i drugi za 1 h zaborave da su igrali i posvete se svojim dječjim maštarijama!!!Na kraju,to je još uvijek samo dječja igra,a ozbiljan nogomet se počinje igrati u kadetima i juniorima,naravno,oni koji do tada ostanu u klubu!Srdačan pozdrav!!!

    avatar

    26.10.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Hmmmm, znam odakle da počnem!
    citiram: "Bilo je uspona i padova,dobrih,manje dobrih utakmica,loših utakmica,ali kad se zbroji cijela sezona,klincu su bili za pet,a sve to pod vodstvom mladog trenera prof.Jure Perkovića koji nam nažalost sada odlazi u Zadar! Svi se nadamo da če se nači dostojna zamjena za trenera i da če klinci isto tako nastaviti i u sezoni 2009-2010,tj,još i bolje!Za sada toliko i čujemo se sa bilo kakvim drugim novim informacijama!"
    Citat sa bloga Šparta Elektre koji je ukupno imao dva posta i onda se ugasio. Vodio ga je očito ovaj "strelica". Bezobrazan čovjek bi mogao svašta iskonstruirati na osnovu ovoga, ali to mi ne pada na pamet. Neću pitati što su to "usponi", a što "padovi", nema šanse da se zapitam koje su to "dobre", a koje "manje dobre" utakmice u dječjem nogometu, jer im ne treba "stvarati pritisak rezultata" (citat iz ovoga komentara). Uostalom, o svemu tome ćemo čitati u siguran sam uspješnom seminarskom radu. Drago mi je da sam postao objekt znanstvenog promatranja, ali sam se nadao da će to činiti ipak netko s malo više, da budem pristojan, barem iskustva.
    Na kraju ipak jedno pitanje strelici kako on zna da mi pričamo djeci o sucima, s obzirom da kaže "znam da im govorite o tome". Strelica očito fijuče i iznad Grabe - kad sve zna. Možda bi bilo ipak bolje da se drži malo sjevernije

    avatar

    26.10.2009. (16:45)    -   -   -   -  

  • zbor sudaca

    najnovije vijesti iz ZNS: "Zbog ucestalog loseg sudenja na stetu limaca II NK Tresnjevke Zagrebacki nogometni Savez je odlucio na slijedecu utakmicu Tresnjevke poslati kontrolora sudenja Matea Beusana" ahahahahah...bolesni roditelji

    avatar

    26.10.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • stitch

    OOOO Mastif-e, nemoj se ljutiti na čovjeka, vidiš da je izlazni veteran i da tek sada daje seminarski rad, a u životu se nije naljutio na suce i komentirao ih. Jedino još nije odlučio za što će biti seminarski rad: dijete- roditelj ---- sport ------ glazba ------- i još neke druge aktivnosti --------- ili možda nešto tek osamdeseto u njegovom popisu, očito je poduži.

    avatar

    26.10.2009. (17:29)    -   -   -   -  

  • stitch

    Volim kad netko ima dozu humora kao ovaj zbor sudaca, samo iz njegovog ponavljanja "bolesni roditelji" možemo zaključiti da je čovjek pomalo frustriran jer on očito ne može biti roditelj, pa čak ni bolesni. Koja bi htjela da joj on sudi.

    avatar

    26.10.2009. (17:42)    -   -   -   -  

  • strelica

    dragi moj Mastife!!!Moram,kako se ono kaže uložiti ispravak netočnog navoda!!Bilo je to vrlo davno kada sam bio na Grabi,čak sam tamo i odigrao nekoliko utakmica,tako da ipak moja malenkost ne fijuče iznad Grabe!!!Što se tiće onoga djela da "znam da govorite djeci" je čisto iz toga razloga jer je to jednostavno tako,i nemoj mi reči da nije kad i sam dobro znaš da je ,jer to je jednostavno prirođeno ljudima i takve stvari bi trebali kontrolirati pogotovo pred djecom!Što se tiče onoga drugoga bloga,niti znam, niti sam upučen u to,a najmanje od svega sam autor nekakvog bloga jer time se nebavim,(ostavljam mogučnost nekakve sličnosti)!I na kraju Mastife,uz dužno štovanje,jer ipak vidim po tekstu da si pametan i načitan čovjek,reci mi dali sam negdje pogriješio i dali sam nešto krivo rekao o tome kakav bi trebao biti put djece do istinskog pravog sportaša!!!Ako jesam,duboke isprike i još jednom srdačan pozdrav!!

    avatar

    26.10.2009. (18:40)    -   -   -   -  

učitavam...