Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Nessa

    Ajme meni poznato mi je to Zagrebačko grijanje svega i svačega. Ja sam jednom skoro zaspala u tramvaju jer je bilo užasno toplo. U nas toga doli nema... A grijat spavaću sobu mi je nešto pa morbidno... Ali danas u Splitu pljušti kiša, ulice plivaju, ja na busnoj polumokra a neka ženska u minici i čizmarkama hoda okolo... A ludega svita.

    avatar

    23.10.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Ima nešto još gluplje u cijeloj toj priči. Da, čim temperatura vani padne ispod 20 stupnjeva, svi manijakalno kure, posvjedočila sam prošlog vikenda u City Centru gdje sam se skoro onesvijestila od vrućine nakon smrzavanja po Ambienti.
    Naime, dok po zimi mora biti nakureno na 30 i MORA se hodat u kratkim rukavima, po ljeti iz isto tako idiotskog razloga MORA bit nakurena klima na 18 stupnjeva tak da ti zubi počnu sami cvokotati ako se negdje predugo zadržiš u kanotjerici i sandalicama. Prestala sam ljeti ići u kino jer se smrznem ko idiot, što rezultira em prehladom, em zaspem od hladnoće za trajanja filma.

    Mislim, ak je ljeti super unutra na 18, zašto nije i zimi??? Ili obrnuto. Ne d'o bog da se gađa neka umjerena srednja temperatura. To je valjda civilizacijski nivo kojeg ćemo dosegnut za par tisuća godina. Ako preživimo vlastiti debilluk do tada.
    Što reći? Ljudi su debilski (izraz moje kćeri baš mi je kul) nezahvalni idioti.

    avatar

    23.10.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    A onda ces ti mene mrziti, ja sam ti totalno zimogrozna da mi je svako grijanje dobrodoslo. Jucer sam na predavanju BO2 smrzavala, imala majcu drugih rukava ( u biti 2 majce - jedna kratka, jedna duga) i jos si jaknu stavila preko dok je svima bilo ok, a bila sam odmah tik od ploce... :(
    Ja ti bas i ne volim hladnu sobu gdje spavam jer ako je ujutro hladno, onda mi se jos vise spava... Bas kako je i pricao prof. iz ekologije taj dan. A moja soba je jos i na sjeveru sto je uzas jer sam ljeti spavala i pod POPLUNOM!!!! Kukulele! Upravo sam u njoj i tipkam pod poplunom i zelim da mi prsti budu topli, a ne da mi se teglit se do dnevne sobe gdje je sve toplo... :( Ne volim ti ja deke (opip), a kamoli vise stvari kad spavam. Samo poplun u posteljini i to je to.
    Meni je raj kad su tramvaji topli, vani mi se brzo smzne i nos i sve sto ne pa cim sjednem na topli stolac u tramvaju, joj koje li ugode!

    avatar

    23.10.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Ja si lijepo napisem dug post i blog proguta pola... Jebemu D:
    Ne da mi se opet pisati. >_

    avatar

    23.10.2009. (22:00)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Eh, sad slijede sjećanja iz mladih dana :-)). Živjela gerijatrija :-)).
    Daklem, u moje vrijeme je svugdje bilo hladno, po zimi. Imala sam dovoljno debelih vunenih vesta, koje sam nosila ispod permate jakne. Gdje god si došao, bilo je hladno, tako dfa su debele štrikane vunene veste bile neophodni zimsko odjevalo :-)). Imam ih još doma par, uspomene radi (čitaj: u predobrom su stanju da bih ih bacila .-)) ).
    Po faksu, u hodnicima smo hodali u jaknama, nije nam se baš dah ledio, ali je bilo blizu toga. U velikim predavaonicama smo sjedili jednako tako u jaknama, male su bile temperaturno ugodnije pa su nam debele veste bile dovoljne :-)).
    Slažem se, protivnca sam pretjeranog grijanja zimi. Treba biti nekih 20°C, ali ne više.

    avatar

    23.10.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ja sam zimogrozna, uvijek mi je hladno (osim kad mi je vruće), i uz krevet, radijator mi je najdraži dio sobe. Zimu ne volim (ono malo snijega što me razveseli je dovoljno da traje dva dana, nakon toga nek sve ide tamo odakle je i došlo), ja sam za toplinu i južne krajeve :))

    avatar

    24.10.2009. (17:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...