Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Dante

    Onako polusnen na brzinu pročitah naslov "Razočaran u politiku pigmejaca".... protrljah oči i gle čuda sad me više ne interesira kad bolje vidim.... Pozdrav

    avatar

    22.10.2009. (08:46)    -   -   -   -  

  • juraj8

    Mali tipfeler, "odluku o raspisivanju višestranačkih izbora donijetu sredinom prosinca 1999. (kada se u paramparčad sasuo Berlinski zid) donijeli sa figom u džepu."
    Treba biti 1989.
    Pozdrav

    avatar

    22.10.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Gospodin Račan je bio neodlučan. To je povijesna činjenica. A isto tako mislim da bi se višestranačje desilo u hrvatskoj i raspad socijalizma kao i svuda u okruženju sa ili bez Račana. I Tuđman i Račan samo su bili u određenom trenutku na određenom mjestu. Ali što su nam te promjene donijele? Gdje je boljitak?

    avatar

    22.10.2009. (11:58)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ma kada još mogu komentirati na vašem blogu, želim napomenuti onako prijateljski da Vi osobno nemate političku karizmu. Ma što god drugi o tome mislili ja vam osobno mogu poručiti da niste dobri ni za SDP , a HDZ-u činite uslugu. Vi ste dobar politički službenik u nekoj općini ili mjesnoj zajednici. Slažete stvari na način računovođe. A i što vam treba ovaj blog. . Glupost.

    avatar

    22.10.2009. (12:26)    -   -   -   -  

  • Web::Strategija

    Poštovani, želim Vas obavijestiti da su u toku prijave za blogove (ali i druge društvene fenomene na internetu) koji su značajno pridonijeli razvoju društvenih medija u regiji pod nazivom Zlatna nagrada Web::Strategije (kategorija: Doprinos društvenim medijima 2009).

    avatar

    22.10.2009. (23:29)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    @dejmon.... ovaj blog mu treba da bi ga čitali oni koji mu vjeruju i koji ga vole čitati i koji njemu i SDP-u poklanjaju povjerenje na izborima.
    Živimo u demokraciji i svatko ima pravo napisati što misli.... no spuštati raspravu na ovakva osobna vrijeđanja je nepristojno. Upravo radi takvih ponašanja na našoj političkoj i javnoj sceni trebaju ljudi poput gospodina Vidovića.
    Pozdrav gospodine Vidoviću i pohvala za temu. :)

    avatar

    23.10.2009. (22:04)    -   -   -   -  

  • podijelimo radost

    D. Vidović je čovjek koji ima moralnu karizmu. To treba imati svaki političar. Nažalast u Hrvatskoj malo tko je ima. Ne ističe svoje "kvalitete" poput naših novih predsjedničkih kandidata, ne slika se u kaubojskoj odjeći, pilotskom odijelu ili ima harem ljubavnica itd.
    Uzoran je čovjek, brižan otac i suprug.

    avatar

    24.10.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • voljena

    Za razliku od velike većine političara Davor ima takav skriveni eros koji se ne uči i trenira nego je prirodni dar. Zbog toga je on drugačiji i netipičan čovjek a u okruženju nemorala, neznanja i licemjernog društva pa strši i bode u oči. A ponekad se i upitam, a što ti to sve treba. Voliš knjige pa čitaj, voliš umjetnost pa idi na izložbe, ljubitelj si lijepog pa voli. I mi tebe volimo takvog. Pozdrav!!!

    avatar

    25.10.2009. (07:36)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Ima jedan svijet, podijelimo radost, voljena - hvala vam na lijepim riječima. To mi puno znači!

    avatar

    28.10.2009. (11:03)    -   -   -   -  

  • OffTopic!

    To uopće nije sporazum, nego čista ucjena!
    Možda je teško shvatiti, ali mi EU ne trebamo, ali EU treba nas, stoga nas ucjenama i podupiranjem Slovenije u svojim teritorijalnim pretenzijama žele pritisnuti.
    EU birokrati su pokazali da prema našoj zemlji imaju predrasude, osim toga Slovenija je dio EU, a EU neće ići protiv sebe i oni nisu nepristrani jer je teritorij Slovenije ujedno i teritorij EU?!
    Mi patimo od predrasuda i kompleksa vrijednosti, mi smo jadni mali, e pa nismo, NISMO!
    Naši djedovi su ustali protiv Otomanskog carstva koje je tada bila svjetska sila, a mi se bojimo EU birokrata, SRAMOTA, NEČUVENO!
    Ako proces pridruživanja stane stati će i procesi pristupanja ostalih zemalja regije, jer EU želi postići granice Rimskog carstva i ide principom Rimskog carstva, asimilira zemlje do svojih granica, rijetko kada odstupa os tog sistema, širi Šengen.
    Mi da smo pametni i da to iskoristimo mi podvijamo rep!
    Dobro im je Boro danas rekao u saboru, Sloveniji uopće nije do slobodnog prolaza brodova nego do specifičnog teritorija za koji znaju da je bogato nekim rudnim bogatstvom (nafta ili plin) i već imaju pripremljene platforme koje će postaviti na taj teritorij, jer sporazum ne obuhvaća (što je Boro pametno primjetio) samo pomorsko, nego i podmorsko dobro, a Sloveniji je Italija kao članici EU već odobrila prolaz u njihovo teritorijalno more. Čak im ni ne naplaćuje vinjetu, znači tu ima neka skrivena namjera zbog čega oni žele baš taj dio!
    Pozdrav!

    avatar

    02.11.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • prijatelj

    Bravo Davorko !
    Očekivao sam da će biti i drugih koji će se oglasit povodom napada na pokojnog Račana.No,i tvoj komentar je dostatan !
    Malo je onih koji su 90-te imali petlju ne odreći se socijaldemokracije koja im je do tada omogučila svekoliki javni i poslovni uspijeh.Lakše je bilo zanijekati svaku vezu sa bivšom partijom ! Sada , kada nije više opasno ,pojavljuju se iz gotovo dvadesetogodišnje ilegale kao moralne veličine kojima je dopušteno da daju ocjene povijesnih događanja koje su 90-tih brisali iz svojih biografija !
    Zaboravlja se da je upravo zahvaljujući jednoj maloj grupi istomišljenika sa pokojnim Račanom na čelu u Hrvatskoj 90-tih vođen rat u kome po prvi put u povijesti Hrvat nije pucao u Hrvata.
    Zaboravlja se da je upravo zahvaljujući toj maloj grupi čestitih i hrabrih (rekao bih iracionalno hrabrih) u Hrvata sačuvana socijaldemokracija !!!

    U ime moje djece - HVALA IM , HVALA TI !!!

    avatar

    04.11.2009. (14:02)    -   -   -   -  

  • forester

    Pozdrav tebi Davorko i hvala što si odreagirao,iskreno uvijek me kopkalo zašto su se razišli nakon probijanja"šutnje"i zašutjjeli Ivo,ajde,izgubio je izbore od Ivice,Drago i Celestin...no mislim da mi je danas jasnije,no bez obzira na to svima njima kao i drugim poznatim kao i neeksponiranim članovima reformatorima s kojima se evo gotovo 20 godina ponosim i ćutim hrvatskim socijaldemokratom,pripada dio zasluga za stvaranje uvjeta za dolazak demokratski izabrane vlasti i obranu od velikosrpske agresije.(miroslav,bjelovar)

    avatar

    09.11.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...