Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • catwoman

  Koja ti je dijagnoza za to oko ? Ako može original s prijevodom.

  Ja patim na desno od kroničnog episkleritisa ( duboka upala, kada se aktivira - kao da me ubada nož u oko, onda mažem 2 mjeseca nekom antibiotskom masti, sada se može kupiti samo Tobrex koji strašno grize kožu na kapcima, vidim da i mačkama od toga oči pocrvene, a od Byvacina ili Garasona ništa, ali ne proizvodi više farmakolobi dobre masti za oči, nema ni u EU, žele da svi doslovno oslijepimo ) Tada isto ne mogu gledati u ekran od bolova u oku ( ne glavobolje ), niti čitati ... A samo malo vjetra ili propuha aktivira tu opaku upalu. Zato van idem samo s forenzičarskim ili plivačkim naočalama. I još dodatno žmirim na to oko.

  Možda bi se za tebe našlo nešto homeopatski ili ayuvedski, za to trebam što precizniju dijagnozu i objašnjenje, te detalje subjektivnog doživljaja.

  Ako ti netko ovo pročita i ukoliko bi te zanimalo probati se tako liječiti, izdiktiraj mu na moju adresu s bloga odgovore na ta pitanja.

  Drž' se ... to je tako, tako neugodno ... i baš te strefilo kada si počeo pravo udarati u sridu ... Ima li to kod tebe kakve veze s vjetrom, propuhom, ili bilo kojim uzročnikom, odnosno okidačem ?

  avatar

  22.10.2009. (03:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...