Komentari

matejuska.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


 • ljelja

  Nek nađe drugu priju pravu vjernicu i obje promovirajte knjigu!
  A što se tvog gradonačelnika tiče mene je u toj njegovoj stisci oko donje glave zabavila jedna njegova rečenica (citat prema sjećanju): Sve se to dogodilo protiv mojih uvjerenja, ali dogodilo se.

  avatar

  21.10.2009. (11:40)    -   -   -   -  

 • geomir

  I ja kažem da je to njegova stvar, ali samo da i sa nama, hoću reć vama ne bude počeo upražnjavati isti princip kao i prema zakonitoj.

  A za ovo drugo konzultiraj se s don Anđelkon! :-)))

  avatar

  21.10.2009. (11:50)    -   -   -   -  

 • marchelina

  ljelja
  hahaha, rečenica za Feralov "Shit of the week" :)))))

  geomir
  e, don Anđelko....s njin ću općit kad još malo duhovno ojačan...:)

  avatar

  21.10.2009. (11:56)    -   -   -   -  

 • silenzia

  Svakako da! Čini mi se da sam te vidjela jedne rujanske nedjelje na Peristilu. Oraspoložio me tu večer gitarist iz Luxora iako svira Lou Reeda u country maniri. A ti izgledaš još bolje u živo, identificirala sam te (ukoliko si to doista bila ti) na osnovu fotografija kod dalmate i gospon profesora.

  avatar

  21.10.2009. (12:32)    -   -   -   -  

 • mosor2

  Ajde, pa valjda i taj prijatelj zna u šta se upušta. (Aj tink hi šud nou.)

  avatar

  21.10.2009. (12:33)    -   -   -   -  

 • fra gavun

  Pođi dakako, i ovako učini. Dakle staviš katrigu sprednje strane stola i mikrofon
  pred sobom i parlaš. Svi će biti oduševljeni (neki bez "odu") i mislit će da je to nova fora i nemoj spominjat skeks i nećeš se zanosit, vjeruj meni znaš da te ja.... i t d.:-))))))))))))

  avatar

  21.10.2009. (12:40)    -   -   -   -  

 • marchelina

  silenzia
  Točno znan koja je to večer bila, jer san o tome gitaristu poslin napisala članak na portalu :) ma kako si me samo uspila vidit u onoj masi judi? fala na komplimentu, u svakom slučaju :)

  mosor2
  E, baš se mislin jel' zna il' ne zna? :)

  fra gavun
  Ne mogu govorit isprid toliko svita, pogotovo kad se sitin pojedinih dijelova tog romana di san se skoro rasplakala od lipote.

  avatar

  21.10.2009. (12:47)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  koja je razlika između senzacionalizma sa ljubavnicaman i izmeđ senacijonalizma sa nacionalizmom u današnje vrijeme. Nikakva -više se ne kategoriziramo na muške i ženske teme, jer smo sad svi nezaposlene babe!

  Ja ne bi otišla na to, rekla bi da san trudna a na dicu se najlakše izvuć

  avatar

  21.10.2009. (12:52)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Danice, ovo sa dicon....mislin...obožajen te. Bleso :))))

  avatar

  21.10.2009. (13:03)    -   -   -   -  

 • crvenkapinaprija

  Pa neš ti problema. Ti napiši govor a Crvenkapa nek ga pročita, ona ti tu već ima iskustva, a ja ću doć i povest ću dicu i prije nego ona svrši s govoron, mi čemo počet aplaudirat tako jako da će i ostatak prisutnih za nami radit isto:)

  avatar

  21.10.2009. (13:08)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Prijo od Crvenkape, moran priznat da ideja nije loša, ali problem je šta je Crvenkapu izgleda izija vuk, nit' se javlja, nit' dolazi ......:(

  avatar

  21.10.2009. (13:10)    -   -   -   -  

 • milord55

  pozdrav tebi! i podrška tebi! i još tebi ovo: prepoznaj sebe! veliki pozdrav od milorda

  avatar

  21.10.2009. (13:10)    -   -   -   -  

 • marchelina

  Milorde, uzvraćam pozdrav :)

  avatar

  21.10.2009. (13:12)    -   -   -   -  

 • Crvenkapa

  živa. ne čitan tuđe govore. osim u sebi. al to bi bilo više ka minut šutnje. aj bog

  avatar

  21.10.2009. (13:35)    -   -   -   -  

 • Alisa

  napiši govor,nabiflaj napamet i ne skreći s naučenog.Knjiga ti se sviđa,a to je najbitnije,a ne ko ju je naručio.A glede spaljivanja na lomači,meni je jedna frikača koja je ufurana u reinkarnaciju već pri prvom susretu i izgovorenih par rečenica rekla da sam ja u jednom od prošlih života bila spaljena na lomači.Odonda mi je puno jasnije moje nenormalno užasavanje periodom zvanom srednji vijek.

  avatar

  21.10.2009. (13:48)    -   -   -   -  

 • fotkam, kuham, putujem...

  hehehe kako ti mene fino nasmijes. ili rasplaces. sredine nema :)

  avatar

  21.10.2009. (14:01)    -   -   -   -  

 • Wall

  predlažem da svakako održiš uvodno-pozdravni govor na predstavljanju te religiozne knjige. možeš uzet poveznicu o svetosti crkvenog braka, kojeg je sklopio bog a nijedan čovjek ne može razvrgnuti; tu ukaži na kerum koji je a)loš vjernik (razvodi se); b)bogataš (prije će deva kroz ušicu igle...) c)lažljiv političar itd, itd... zatim ukažeš na sva zla Splita (propalo gospodarstvo, brodogradilišta, željezare itd i onda obrat- jadan kerum!!! a vi, sirotinjo, blago si ga vama! jebeš svjetovni život; okrenimo se pravim vrijednostima onostranoga; (blago)siromašnima ostaje carstvo nebesko! ps. sjećam se kad je danica č.žestoko branila izbor keruma kao manu s neba, poslanika od boga. danice, jel' još isto misliš?

  avatar

  21.10.2009. (14:36)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  ne Wall, čudi me da si to tako svatio.
  Tila san reć da Kerum unatoč svemu još uvik može manje ukrast nego sdp&hdz stranka.
  Nadalje, kad sam glasovala za Keruma, nisan izabrala duhovnog, literalnog, moralnog, intelektualnog, vjerskog, estetskog vođu već onoga za koga sam jedino mislila da može manje ukrast. Činjenica da su ga odmah zarezali radi one javne nabave, a riva nikad nije zarezivana radi javne nabave govori da sam možda bila u pravu, i da je dobro da ga paze.
  Ali ako i nisam bila u pravu, opet nisam ja kriva, jer bi opet triba postojat zakon koji će to sanirat, mislim krađu. Ionako nije bilo kvalitetnog izbora, pa ako se dogodi da ispadne mafijaš-lopov ionako bi bilo svjedeno da je bija mali Kuret ili ono zlo Ostojić. I valjda bi bi kao građanin imala pravo reć, zajebala san se, nisan za to glasala, oću ostavku od lopova. Dakle govorim o zakonima.
  Da imamo ispravne Zakone Kerum ne bi ni postoja - logički znači da je zlo najveće od onih koji te zakone donose, a onda je na onima koji ih prihvaćaju da ih mijenjaju a ne da se okome na posljedicu jalovih zakona- Keruma!
  Nadalje ovaj senzacionalizam što se razvija služi samo zabavi za gladne - a mi nikad ništa ne riješavamo, a i to je poanta svakog mog posta u vezi Keruma. Kako intelektualcima, tako i ovim drugim tukcima, zabava je za sve jer svi smo sve manje zaposleni! Dakle, moji napadi na plebs (valjda sebe stavljaš u tu kategoriju jer brijem da nisi lopov) su da se ostave ćorava posla i rade nešto na što mogu utjecat. Ali, kako je u mojoj firmi sve manje posla, jedino šta i meni preostaje je vodit računa šta ima od Keruma!

  Ali moram naglasit kako me posebno brine di Kerum ide u štetu!

  avatar

  21.10.2009. (15:25)    -   -   -   -  

 • romantales

  Zašto govor na započneš upravo konstatacijom da je i tebe koja ne vjeruješ poput autora romana, potaknuo na "promišljanje o životu, ljudima, Bogu, vjeri, ljubavi" kako si sama rekla? Ima li nešto zlo u tome? Dapače, znači da je napisao nešto u čemu se mogu pronaći i oni koji nemaju njegove vjerske osjećaje.
  Govori o romanu, o emocijama koje ti je probudio, tamo ćeš (ako se odlučiš) ići govoriti o njegovom pisanju i djelu, ne o svojim ili njegovim vjerskim osjećajima. Na tvom mjestu osjećala bih se počašćenom što me netko poziva održati govor o nečijem pisanju, znači da te cijeni kao prijateljicu, kao osobu i da do tvog mišljenja drži.

  avatar

  21.10.2009. (16:05)    -   -   -   -  

 • studena

  Ne slušaj Walla, lako njemu, on je na drugoj strani (s)ljepe naše, neće njega u pržun nakon takvog govora :P
  Ali slažem se, ne vidim nikakve moralne, a ni ine proturječnosti u tome da kao nevjernica držiš govor , mislim da tvoj prijatelj jako dobro zna zašto je upravo tebe odabrao.
  Jedino vam onu rečenicu nemoren progutat, da vjernici nemaju predrasuda prema nevjernicima, ekhm...

  A logika cijenjen Danice mi se sviđa, ali kako se vidi nije sve ni u krađi: kad staviš čobana s puno ovaca da čuva tuđe ovce, on ih možda neće ukrast, ali će ih po svome "odgajat", po svome "hranu" dilit i po svome prioritete određivat. Kako? A po čobanski, e...

  avatar

  21.10.2009. (16:13)    -   -   -   -  

 • Sapunerija

  Studena, ima nešto i u nekretnini!

  avatar

  21.10.2009. (16:14)    -   -   -   -  

 • Crvenkapa

  A Dan'ce, ti se baš pališ na Keruma, a?

  avatar

  21.10.2009. (16:32)    -   -   -   -  

 • filozof

  ma svaka ti je na mistu, zato ce i taj govor bit na mistu:))...mmm da....

  avatar

  21.10.2009. (16:43)    -   -   -   -  

 • primakka

  ako imaš šta reć o knjizi, svakako reci. nek pluralizam uđe i u vjerničke krugove.
  a ovo gori - ja bi isto legalizirala. i marihuanu i ljubavnice i ljubavnike.

  avatar

  21.10.2009. (17:04)    -   -   -   -  

 • silenzia

  Sjedila sam na sjeverenim skalama Peristila već oko 20h i u jednom trenutku sam se okrenula i primjetila da pristižeš sa sjeverne strane. Možda sam te primjetila zbog blue jeans-bijele kombinacije koju i ja imam u mnogo varijacija u svojoj garderobi.
  Nisam uspjela pronać članak o gitaristu.

  avatar

  21.10.2009. (18:07)    -   -   -   -  

učitavam...