Komentari

zs69.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pajo

    Nema tuge! S tak malo km u nogama rezultat je odličan - VELIKA ČESTITKA !!! Za rekorde uvijek ima vremena, pa kaj bi radil druge godine da sve srušiš ove...

    avatar

    30.10.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  • Pari

    Malo si se opustio, dugo ti je trebalo za izvještaj. Kaj ti je i u pisanju mala kriza ko u trčanju (to sam izvukao iz tvojih riječi, nije da ja mislim da si u krizi:)))

    avatar

    30.10.2009. (11:27)    -   -   -   -  

  • siljo

    hehe, znam kak je glupavo kad ti tempo pada i trcis brzinom otvaranja cvijeta :D ja sam otrcao tek 2 maratona, oba bez nekog treninga tak da nije bilo previse uzivanja.. sad cu biti pametniji i spremiti se za Treviso/Ferraru iduce proljece.. aha... i da, primjetio sam tvoje veselje sa Salomonkama na izlasku iz satora :D

    avatar

    30.10.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • Zohar

    @pajo: tužan sam i jer nemam više km u nogama. Bad je u tome kaj sam bio slab u Beču i lijepo obečam sam sebi, trenirat ću do Ljubljane i poderat im asfalt od snage, želje i volje, a kad ono opet katastrofa. I obečao bih ja sebi sada drugu godinu, ali tko zna koliko ću trenirati.
    @Pari: Ma, gužva na poslu, a za dobar post treba vremena. I ovako mi fali još jedan graf, da bih bio zadovoljan s postom.
    @siljo: i ja sebi obećavam da ću biti pametniji i bolje pripremljen, pa očito ... kaj se nisi javio. Jelda da su lijepe? To je bila ljubav na prvi pogled. :o)) Crvene, totalno sexy. :o))

    avatar

    30.10.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • inner world

    Ma... i meni se posebno sviđa taj dio posta:))! Metroseksualni :D!

    avatar

    31.10.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...