Komentari

lajavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • fulvus

    heheh, ko roman polanski:)

    avatar

    20.10.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • duliba

    Baš sam pomislila, možda je kerum kod tebe i bumm :))
    Pozdrav tebi !

    avatar

    20.10.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    zaboravila si reć da i radi decu... nadajmo se da ne budu tak rudlavi na taticu...

    avatar

    20.10.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    u Becu ima uzrecica: gospodin suti i dela :D

    avatar

    20.10.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    kerum je moj idol što se tiče frizure

    avatar

    20.10.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Postoji teorija po kojoj Berlusconiju ono more afera i orgija u koje je uronjen ne prijeti političkim utapanjem, nego baš obratno, da mu one još jačaju popularnost. Možemo proglasiti zakon: što se više pikanterija otkrije o nekom poteštatu, to su manje šanse da se baraba skine s naroda kojeg prca. To su rajcajuće, uzdižuće vijesti: Talijanima imponira pomisao da bi i u 70-ima još mogli biti veliki ševci. A zašto bi Splićani bili gori od Talijana? Purgeri, to već da. Tko bi se u, Splitu, na primjer parkirao posred rive, ekipa okolo bi mu pljeskala: bravo, majstore, a je se čovik dobro snaša! A gradonačelniku ne treba dvaput govoriti čime se treba pohvaliti da bi dobio na ugledu. Ali u hladnom Zagrebu, općepoznatom gradu nejebača, nemaju tu žicu za prepoznati pravog frajera. Kad bi se, na primjer, neki badža parkirao posred jelačić-placa sve bi milostive okolo nešto ispod glasa mrmljale: ''ma bravo, koja seljačina!'', ''fuj, ološ!'' i slične negativnosti. Nitko ne bi pljeskao. To teško da je nepovezano s činjenicom da je gradonačelnik zacijelo impotentan, bezmudac i nejebač koji nema prave materije s kojom bi se pohvalio, nego u kompenzaciju trči, liže pse i samo radi, radi, radi, tko se još od rada obogatio.

    avatar

    20.10.2009. (22:10)    -   -   -   -  

  • NF

    vidio curu, ne mogu vjerovati, ispast će istina, sve što mali Perica misli o novim tajkunima :(

    avatar

    20.10.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    ništa, nema ili kod Vašeg

    avatar

    20.10.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • ljelja

    A da gradonačelnica napušta svog čoeka i seli s trubuhom k novome, čak ne mora ni biti (puno) mlađi?

    avatar

    21.10.2009. (06:51)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A našeg gradonačelnika nit se čuje, nit se vidi.... Možda i on na veliko prca.... E sad je pitanje koga......ako je neka curica u pitanju onda se imamo i mi čime podičiti jer ex gradonačelnik je samo vezivao leptir mašne i pljuvao po nama. Ali ako prca nas u (ne)zdrav mozak.... e to je već malo veći problem.

    avatar

    21.10.2009. (07:24)    -   -   -   -  

  • odmak

    Mi smo Kerumova torcida. A slikica je za deset.

    avatar

    21.10.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni je upravo odvratna činjenica da se u Otvorenom, emisiji TV kuće čiju pretplatu plaćam i ja, cijelu večer razglaba o Kerumovom seksualno-preljubničkom životu. Ljigav mi je bio prije tog saznanja, ljigav je i sada te, na kraju krajeva, Splićani su ga izabrali unatoč tome jer u njihovim se kuloarima davno šuškalo o njegovim ljubavničko-mutikašovskim eskapadama. Valjda si je sličan po mentalitetu s većinom Splićana pa im to paše. Nešto kao ljiga Bubalo s Osječanima.

    avatar

    21.10.2009. (08:06)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Tiha voda brege gloda...

    avatar

    21.10.2009. (09:26)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Problem vašeg je u frizuri.

    avatar

    21.10.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    mislim da ga i bandić voli uvaliti u mlado meso.....

    avatar

    21.10.2009. (09:47)    -   -   -   -  

  • marchelina

    splićani vaki, splićani naki
    split je opet ispa kriv
    i bit će kriv
    dok je živ ;)

    avatar

    21.10.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Draga Kinki, već sam te nekoliko puta pročitala na naslovnici i stekla sam dojam da si ti znanjem, mudrošću i obrazovanjem te analitičko-sintetičkim misaonim procesima daleko naprednija od prosjeka, rekla bih čak i genijalna, a mentalitom nama nedostižno uzvišena, a sad sam u to i sigurna. Pa te zato molim da svoj talent više ne trošiš na komentiranje i kolumne jer šta je to za tebe, Kinki Orleanska i to ne samo na ovom bijednom blogu. Ti imaš potencijala za čitav narod povesti u napredak.
    Eto priznajem, srameć se sad a i ne spavam zbog toga, mentalitet me jebe: Ja sam ta koja je glasala za Keruma, u svom primitivizmu nadajuć se i pretpostavljajuć jedino to da će on manje krasti od Sdp-a i Hdz-a. (Sad mi je žao jer brijem da ova vjerovatno ne bi bila trudna da sam glasala drugačije)
    Tako primitivnu me uopće nije bilo briga sukizin se jebe (čak još uvijek smatram da su svi u toj obitelji sretniji nego ja sa svojom teško a pošteno zarađenom plaćom, te se još uvijek u svom plitkom mozgu pitam ima li tu, osim mene, zapravo jebene stranke).
    Dakle, u tom svom splitskom mentalitetu sam eto, sasvim površno gledala na stvar jer sam birala govno koje smrdi manje, umjesto da tražim mesiju, spasitelja, duhovnog vođu, svijetlo, put.
    Ali sad sam našla tebe. Shvatila sam da jedino hrabrošću i svjetlom možemo izaći iz mraka, krize, i da jedino prateći prave ideale mogu poboljšat svoj mentalitet. Zato ti svečano obećajem da ću te pratiti u svakom tvom revolucionarnom nastojanju da dovedeš državu u red.
    A tada, ako se obistini sve ono bitno za što u dubini srca znam da naša država može, iako mi to u našem gnojnom mentalitetu ne zaslužujemo, ako se to obistini pa se pljačke kazne, rad počme naplaćivati, zdravstvo i školstvo profunkcionira, i sav mentalitet bude ispravan, onda bi bilo u redu riješiti i to pitanje vanmaterične trudnoće.

    p.s. Oprosti mi na dijakritičkim greškama, i to će se popravit kad me obasjaš i kad krenem tvojim putem, o Kinki!

    "Valjda si je sličan po mentalitetu s većinom Splićana pa im to paše." To je rečenica na koju se odnosi moj tekst da sad ne bi ispalo i ovo i ono!
    Kad bi se tako logički gledalo, svi Hrvati bi po uzoru na Sanadera bili lopovi, i to sposobni i inteligentni, a eto vidi, ja dokaz da nismo!

    avatar

    21.10.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Morti Kerum zgleda seksi z viklerima ...

    avatar

    21.10.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    @ Danica
    Možda me se ne tiče (ali možda me se i tiče, kao nekoga s iskustvom življenja i u Splitu i u Osijeku): ako se smijem javiti za riječ u vezi ove tvoje polemike sa Kinky. Danice, u pravu si i nisi u pravu. U pravu si glede rečenice koju si citirala. Nije lijepo tako udarajući po Kerumu udariti odmah i po Splićanima. To si u pravu kada bi se gledala samo ta rečenica izolirano. Iza nje, međutim, dolazi sljedeća koja glasi: ''Nešto kao ljiga Bubalo s Osječanima.'' Druga rečenica mijenja smisao prve. Udarajući po Bubalu, udarila je po Osječanima. Bez te rečenice, Kinky udara po Splićanima iz smjera Osijeka (slažemo se: ne bi bilo lijepo). Ali sa tom rečenicom ne udara jedan grad po drugome, nego se udara po svim kerumima i bubalima ove zemlje te narodu koji biva fasciniran kerumima i bubalima, znači narodu tutto completo, neovisno da li splitskom ili osječkom, s juga, sjevera, istoka ili zapada.
    Ali zašto si se ti, Danice, osjetila osobno prozvanom? Zato što si, kažeš, glasala za Keruma? Ti osobno se nisi trebala osjetiti prozvanom. Dajem si za pravo da to kažem zato što sam čitao više tvojih postova ili komentara na tu temu. To je jedna od češćih tvojih tema. I nikada pritom nisam pomislio: vidiš koze, glasala je za Keruma, brani Keruma, i sl. Jer presudno nije uvijek što, nekad je i kako. Nije mi nije zasmetalo tvoje ''kerumovanje'' jer si to radila na inteligentan način. Tko je pažljivo čitao, kužio je: ne, to nije banalno branjenje Keruma, nego napadanje određenih vrsta pozicija s kojih ga se napada. I sa čime sam se ne mogao ne složiti. Tako isto, mogu se složiti i s argumentima koje si navela za davanje glasa Kerumu, istovremeno dok nalazim tisuću razloga da se sprdam s Kerumom i onima koji su za njega glasali. Jer opet nije što nego kako, postoji glasanje i glasanje.

    avatar

    21.10.2009. (15:28)    -   -   -   -  

  • skaska

    a postoji i glasovanje. nego danice sunca ti splitskog i bačvica, kako misliš "ovaj bijedni blog". danice ooooojjjj....inače guštam...bit će juhe od slova tu najvolim

    avatar

    21.10.2009. (15:54)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Pero u šaci, osobno nisam povrijeđena, hvala na pitanju!

    Nelogičnost na koju sam reagirala je:
    Dakle u našoj državi (i Splitu i Osijeku) žive tukci i intelektualci ali ni jedni ni drugi ne žele primati pendrek po leđima - neovisno o mentalitetu.
    Očito je da smo u sasvim istim govnima bio nama gradonačelnik Bandić (koji se prodaje hadezeu da bi dao sebi i svojima) ili Kerum(budaletina) osim šta nas Kerum najviše zabavlja. O premijeru da ne govorim. To ništa ne govori o mentalitetu ljudi nego o njihovoj nemogućnosti da se izbore za prave promjene u vremenima kad je naša domovina napadnuta od strane beskrupuloznih lopova.
    Ispravna rečenica Kinki bi po mojim razmatranima dakle trebala glasiti:
    Valjda narod Splita nema ništa bolje pa im to paše, kao što je sa svima nama Hrvatima, jer bi nešto mijenjali da nam nije dobro
    Dakle, Kinki se ne bi trebala izolirati iz skupine koju sačinjava, bez obzira kakvog je ona mentaliteta. Jer nije mentalitet taj koji je Keruma doveo na vlast nego nevolja.
    -Zar ako glasam za najmanje zlo od ponuđenih, jer nemam ekipu za revoluciju, jel to znači da biram svoga duhovnog, moralnog vođu koji kreira moje ideale?
    -Da li u našoj državi uopće imamo kakvu vrstu izbora?
    -Eto, mene doživljavaš donekle finom i obrazovanom. Tko kaže da i ostali nisu finiji i obrazovaniji i pošteniji od mene glasali za Keruma samo zato jer im je bio bolji od sdp-a i hdz-a?
    Dakle, smatram da je nisam izoliran slučaj u Splitu. Smatram da je Split većinom sačinjen od pametnih, nadasve duhovitih i šarmantnih ljudi. Isto tako poznajem i mnogo takvih Slavonaca. Zato mi smeta kad netko umjesto da vidi da se ne možemo izborit zbog pljačke za ništa bolje, još spominje i naš mentalitet. Ispada onda da smo ne samo kukavice nespremne uzet pendrek, nego još i primitivci koji volimo jebače mladog mesa, nacionaliste i idiote. Ja svoje sugrađane ne doživljavam ko primitivce, i svjesna sam da u teškoj situaciji u kojoj živimo, teško možemo nešto promijeniti.

    Osim ako netko od vas mentalitenih ne namjerava napravit revoluciju, kao što rekoh, ja sam za! Podržat ću vas, života mi!

    p.s. Pero, kad netko kaže "Hrvati su većinom primitivni" jel se osjećaš osobno prozvan?
    Ili se misliš, kurac san osobno prozvan, ja nisan hrvat, ili to su oni drugi hrvati, ja sam intelektualac? Jesil ti Hrvat? A kad Kerum kaže da ne bi tute Srbe, svi popizdu! Pa sad ti razumi ove naše domoljube!
    Dakle, ja volim svoj grad, svoje građane, izabrala sam ga samim tim šta sam ostala u njemu i iz poštovanja prema susjedima nastojim u njima ne vidit ni ovce ni čobane nego ljude koji pošteno rade i snalaze se u teškim vremenima i sa sto kopalja me u srdašce probodeš kad mi kažeš da smo mi primitivci!

    avatar

    21.10.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Skaska, mislila sam na blog.hr. u smislu šta je to u usporedbi sa čitavim narodom?
    Sori, tvoj blog mi je jedan od onih koje čitam, a čitam ih vrlo malo. Uglavnom samo komam!

    avatar

    21.10.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • skaska

    ma znam Danice, zaebajem se između pometanja lišća od kakija i da ti ne kažem čegasve. nego, jel se negdo seća kad sam rekla da bu bandić drugiput i trećiput gradonačelnik. i sad vam velim, velim vam: ak se mamić kandidira evoga na tronu. pa ti sad vidi naroda

    avatar

    21.10.2009. (16:18)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Kako vi doživljavate vaše domoljublje i vaš doprinos domovini, ima li u vas patriotskog ponosa?
    Da li se osjećate kao individulac koji nije dio zajednice i prezirete se što ste ovdje proklinjući smradove i listajući prospekte za Norvešku? Jel vas boli briga za domovinsku pljačku pa čak i kad ste gladni? Pomažete li svom susjedu? Mislite li da je Vaš susjed čoban? Da li ste napravil išta da posvijetlite vašeg susjeda?

    avatar

    21.10.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • skaska

    danica, ja živim kraj crkve i trafostanice, pa ak ćemo o prosvjetljenju oćemo...ali posle...gibam sad na roditeljski

    avatar

    21.10.2009. (16:53)    -   -   -   -  

učitavam...