Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • poljičanin

    Oni u smeđom kožunu (slika u livom gornjem kantunu) je Robi...

    avatar

    19.10.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • molester

    @vrgorčanin,imao si jedan post,ne sjećam se prije koliko,mislim da je bilo nešto kao"šta se sluša u našim kafićima".svak će se pozvati na onu "De gustibus non est disputandum"i rasprava gotova.nije ni meni pravo što je omjer "narodnjaka" i "urbanih" takav kakav je,ali to je,izgleda,sadašnje stanje stvari.možda jednom...nekad...pozzz

    avatar

    19.10.2009. (17:02)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Zabranjeno je anonimno vriđanje na blogu, pa sam izbrisao jedan takav komentar.
    @molester, ma ne smeta meni što tko sluša, u tome sam tolerantan, kao i u svačemu, samo pokušavam dokučit u čemu je štos, što je toliko zanimljivo u toj glazbi.

    avatar

    19.10.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • prva vrgorčanka

    kad slušaš "JUGO" imaš o čemu razmišljat a kad slušaš je li pajdo otiša a nije proba sarmu razmišljanje je nepotrebno .U stvari , mislim da moždane vijuge onih koji slušaju teške narodnjake ne mogu prodrijeti u srž pisama koje imaju svoju vrijednost i i čiji stihovi imaju svoju težinu. poz.uplašenoj i molesteru

    avatar

    19.10.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • uplašena

    prva vrgorčanko, dođe mi tako da moždane vijuge pokidam jer mi samo smetaju. pa odvrnem do daske halida i prvi poljubac i ne znan ni di sam ni šta sam. ali, ima dana kada se opijam opernim arijama vječnosti i znam da sam živa, ranjiva, lijepa, pametna.... šta glazba čini od čovika! a još kad su njegove ruke u blizini... «jugo» me držalo misecima, možda zbog bana, a možda i zbog hsp-ovca đulijana? i mene je pomelo, ali ne dam se zimi!

    avatar

    19.10.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • ivan

    Evo ovako, slušam sve šta mi se svidi jer mislim da je glazba za opuštanje. Za moždane vijuge imam druge stvari npr. knjige, itd.
    Odem i na cajke ali i na Bana, Cetinskog, Thompsona, Severinu....glazba je ipak sredstvo zabave. Možda zbog toga ne ostajem uskraćen za dobro provedenu subotu jer meni izbor nikad nije sužen.

    avatar

    20.10.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • uplašena

    ah, ivane, intelektualče, po možđanim vijugama se i razlikujemo. samo pazi se knjiga. i njih ima raznolikih. ko zna koje je čita kerum

    avatar

    20.10.2009. (12:41)    -   -   -   -  

  • ivan

    Kerum je očito pročita onu pravu. A ja u četri godine fakulteta ispada puno krivih jer sve mi se čini da neću nikad imat ferarija...
    Bilo kako bilo glazba je zvonka radost i ljude nebi tribali dilit po glazbenim ukusima na pametne i manje pametne. A to da "14 palmi", daleka obala, i ostale Banove uspješnice nisu pobudile interes vrgoračke publike stvarno nebi zna objasnit.
    @plašena, kad je glazba u pitanju više volim odvidat vijuge a ne ih zatezat;)

    avatar

    20.10.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • uplašena

    samo da se javim dragim ljudima. inače, nema ništa novoga, jugo me trenira i tako ... prođe još jedan dan.

    avatar

    21.10.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • bobanac

    VRGORSKA SELA:
    Dusina
    Kozica
    Veliki Prolog
    Rašćane
    Zavojane
    zar su ovo samo Vrgorska sela ja mislim da ih ima puno više pošto sam iz Kljenka vidim da se nigdi ne spominje pa sam malo razoćarana ,inaće svaka ćast i ćestitam na ovom blogu i samo još nešto naveo si kontak adresu vrgocanin@gmail.com ta e mail adresa neradi pa zato pišem ovdi ,nadam se da ću uskoro vidit slike iproćitat nešto lipo o Kljenku unaprijed hvala.Lip pozdrav iz splita od Kljenaćanke toćnije Bobankuše.

    avatar

    21.10.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • bb

    @Bobankušo, a što si ti u Splitu zaboravila da postoji slovo Č ?

    avatar

    22.10.2009. (09:56)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @bobankušo, crna bobankušo, falila si mi mail. Provjeri, napisali si vrgocanin umisto vrgorcanin. Fali ti R. A taj popis sa strane nije popis svih vrgorskih sela, već samo onih u kojima su se pojedinci odlučili pokrenuti blog ili web stranicu lokalne tematike. Kad pokrenu ostali, staviti ću poveznicu na njihovu stranicu.

    avatar

    22.10.2009. (10:39)    -   -   -   -  

  • molester

    @vrgorčanin,i sam sam pokušavao dokučit šta je to u turbo folku,pa nikako skontat.pa,nek slušaju i dalje,njihov gubitak.ipak,moramo priznat da je poezija u turbo folku nešto bez čega svijet ne bi bio isti.@prva,hvala na pozdravu,pozzz i tebi.@u,kad ćemo na tu kavu,dovraga?

    avatar

    22.10.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  • Thompson

    Ja sam mislio da je to Indiana Jones dosa u vrgorac.na sta je covik spa kada je dosa svirat po rupetinama u Vrgorac.

    avatar

    22.10.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • bobanac

    da zaboravila sam da postoji slovo č jer ja 14 godina koristim samo slovo ć heheheehh

    avatar

    22.10.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • uplašena

    cili dan jugo, kao da je svemu kriv ban i njegova pisma. ili vrgorčanin koji je napisa post. @m: znaš li onaj film «imaš poruku»? jesmo li nas dvoje već popili kavu?

    avatar

    22.10.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  • molester

    @u,nisam baš ljubitelj romantičnih komedija,ali jesam,gledao sam.a,što se kave tiče,ne znam.možda smo mi štošta radili,a sad ovako,platonski

    avatar

    23.10.2009. (18:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...