Komentari

sveosvijetuprijenasiokonas.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zd

    Vrlo lijep post. Nego tko je onaj gospar? Vidio sam clip kod CBK i meni na prvu djeluje kao razuman čovjek?! Lijep pozdrav

    avatar

    19.10.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Pozdrav Zd i hvala ti na posjeti i prvom komentaru na mom blogu, nadam se da će biti i ovdje zanimljivo. Gospar je iz moga kraja i on već duže vremena živi u SAD, ja ga osobno ne poznajem, ali moji znaju tko je te sam pričao sa nekim prijateljima koji su pričali s njim i znaju ga. On je izumitelj, i uspješan poduzetnik u SAD. Ja sam isto pogledao ovaj intervju u 6 dijelova i razumno djeluje , zato sam htio staviti da još netko pogleda, ja bih volio da se uspije kandidirati, ali vidjeti će mo. Takvi ljudi ne budu prepoznati.

    avatar

    19.10.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • EuM

    ŽIVOT MOJ

    TO JE USKLIK RADOSTI
    USKLIK BITKA STVORENA
    KRIŽA OSTVARENA, NOŠENA

    DOBAR JE STVORITELJ NAŠ
    NAŠA NADA, UTJEHA I UTOKA
    NAŠE MORE U SRCIMA RAZLIVENO

    PRIMI RUKU MOJU PRUŽENU
    DAJ MI RANU SVOJU NA RAMENU
    UTJEŠI ME U MORU LJUBAVI OSTVARENU

    BOŽE MOJ

    avatar

    21.10.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Hvala ti što si ovaj blog obogatio svojim komentarom molitvom...... Čitamo se....

    avatar

    22.10.2009. (00:42)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Dobrodošao u blogosferu.
    Opis bloga ti je obećavajući (...hrabro ići tamo gdje još nitko nije bio).
    Citati na početku i na kraju posta su među najljepšima iz Biblije. S tim da moram reći kako ja sve biblijske citate doživljavam u svom smislu, potpuno odvojenom od crkvenih dogmi i crkvene interpretacije i retorike. Ne mislim da je Isus umro za mene na križu, ali mnoge riječi koje se pripisuju Isusu vrhunska su mudrost i vrijedne su pažnje (ali osobne, privatne pažnje, ne grupne i čoporativne; on je lijpo savjetovao svoje učenike da se, kada mole, zavuku u svoje ormare, gdje ih nitko ne vidi; mislim da on ne bi pozdravio ni odobrio mnoga tumačenja koja mnoge organizacije pripusuju njemu)

    avatar

    22.10.2009. (08:03)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Vrlio lijep post za početak bloga. U početku bijaše Isus...
    Bilo bi super kada bi stavio pismo iz pakla...
    Pozdrav!

    avatar

    22.10.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    @izvorni_zivot

    Hvala na lijepim riječima dobrodošlice, drago mi je da ti se sviđaju navedeni citati, oni su zaista najljepši, a tvoje mišljenje je takvo i svatko ima pravo na njega, svi smo mi istraživači, tražimo ono što smo od iskona dobili u trenutku začeća kad nas je Bog stvorio i On nam govori preko naše savjesti. U toj potrazi nadam se da ćeš i ovdje zalaziti i ostavljati svoje komentare. Nadam se da ćeš sa vremnom shvatiti da je Isus umro i za tebe da je to najveći dar Ljubavi koji je učinio za tebe, ali On je strpljiv On te čeka, On te voli, a ja vidim iz par postova da ti imaš dobre namjere, da gledaš u pozitivnom pravcu, samo predlažem da ideš još dublje u problematiku. U svakom slučaju čudni su putovi Gospodnji...

    @Sidney.Lupin

    Hvala na posjeti i lijepom komentaru. Čitamo se i dalje sad sam pisao o stvaranju nevidljivoga svijeta i anđelima ali ubrzo slijedi pismo iz pakla ;)

    avatar

    22.10.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...