Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    prijavi ju sefu. samo tako ce poceti prestajati. recimo u austriji ne smijes za vrijeme radnog vremena voditi privatne razgovore na mobach i svi se toga drze. posel je posel.

    avatar

    15.10.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    sigurno je još i ljuta kaj su joj došle mušterije koje bi nešto kupile kad ona baš sad vodi važne razgovore. kako ju samo možeš tako ometat? :-)))))

    avatar

    15.10.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    ima jedna, ajmo reć, viđenija i istaknutija ličnost u Du- društvu, koja hoda ulicom sa hands free slušalicom(na kabelu) zataknutom u uho, drži mobitel u ruci ispred sebe kao da šalta po meniju i priča. Prilično glasno. Ženo božja, bog te je*o, hands free, kao što mu ime kaže služi da ti šape slobodne budu ...

    A što se Oskara tiče... ne tangira me previše...

    avatar

    15.10.2009. (22:45)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    o yeah... to nam je dao naš konzumerizam

    avatar

    15.10.2009. (22:48)    -   -   -   -  

  • Remake

    koliko razgovori mobitelom mogu biti iritantni, to nisu istine. ne znam jel gore kad se voziš nekud busom pa se netko cijelim putem razveže o mandi što je kupila nove gaće ili kad ti kući netko dođe u goste pa se razveže privatno posata dok ti blijedo gledaš.

    avatar

    15.10.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • Elope

    pozdrav! I meni se dogodilo (a, kome nije?) I jos moram cekati da ona fino dovrsi pa cu onda doci na red. O.o prokleti mobiteli, kako smo prije mogli bez njih?!

    avatar

    16.10.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To! I štikle na kozjem putu!

    avatar

    16.10.2009. (06:22)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Mene raspižđuje do krajnjih granica kad mi dođe stranka na šalter pa usporedno priča i samnom i sa svojim sugovornikom. Da ne govorimo da tu nema ni dobar dan, ni doviđenja ni pomoz bog... A da bismo obavili kupoprodaju moram postaviti barem tri pitanja na koja mi trebaju odgovoriti. I po mogućnosti mi se kasnije vrate "dali ste mi pogrešno....."

    avatar

    16.10.2009. (07:49)    -   -   -   -  

  • mama44

    E, sad... :-) ...osjećam se prozvanom (šalim se). Radim to što radim, dogodi se masu puta da te dijete zove baš kad ne treba, dovoljno je da se javiš i kažeš "Kasnije!" i baš tada te kupac treba. I dozvoljavam samo takve razgovore, no to je već stvar dobrog kućnog odgoja. Međutim. Mi ti u kioscima imamo i službene, free telefone.Pa te nazovu oni iz back officea, knjigovodstvo, računovodstvo, neznamkosvevećne, i ne poznavajuć prirodu posla, traže to baš sada, odmah i bezuvjetno. I nemaš šanse skinut ih sa linije. A opet - ne možeš mušteriji objasniti o čemu se radi... S druge strane i ti telefoni se mogu rabiti za beskonačne razgovore sa kolegicama....Ma. doživjela sam i to da cura reže salamu, i to ne koju sam joj rekla, sa telefonom između uha i ramena...i ne doživljava nikog oko sebe...Ili, teta se u kiosku toliko udubi u čitanje da jednostavno ne kuži da je netko treba....Ili ima posjetu, privatnu, a ni to se ne smije....Ali kažem: sve ovisi o tome kakav odgoj i mentalni sklop imaš, eto.
    Ali ima i svijetlih primjera, istina - puno manje, ali vesele:)

    avatar

    16.10.2009. (09:40)    -   -   -   -  

  • Otok

    To je primjer opće nekulture ponašanja i komuniciranja.

    avatar

    16.10.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Volim ljubičice, a prodavačice ljubičica još više, iako, ja osobno, nikada ne bi ubrao tako nježan i čaroban cvijet :)

    avatar

    16.10.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ja nisam ovisnica o mobitelu, fala Bogu...
    Sjećam se Pajinog prvog mobitela...bio je poput omanje cigle, imao neku žaruljicu koja je treptala, zvali smo ga - helikopter :)))
    Si vidla one pajkane u "Provjereno", na Novoj TV - na njih se zabrana razgovora u vožnji ne odnosi, zato nemoj špotati prodavačicu (ljubičica) :)))

    avatar

    16.10.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • katalona

    Hahaha, meni su najbolji moji svekar i svekrva. Svatko uzme svoj mobitel, on sjedne u dnevni, ona pođe u sobu i onda se zovu. Kažu da vježbaju pozivanje i javljanje. Kako napreduju, do proljeća će preći i na vježbanje slanja poruka :))

    avatar

    16.10.2009. (19:48)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Hehe, dobro je da žele prodavat, frendica je na moru naišla na kioskl gdje žena nije htjela prodavat nego sve traženo nije imala :)

    avatar

    16.10.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...