Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • prokontra

  Ništa bez jedne dobre revolucije, samo da pronađemo kakvog pravog Zagorca...

  avatar

  14.10.2009. (10:08)    -   -   -   -  

 • Matti

  working class organize and fight!

  avatar

  14.10.2009. (15:08)    -   -   -   -  

 • buha

  ma grozno.
  ako me išta dira u moje staro srce , onda je to veličina nepravde koju nam nanose silnici.
  i mogla bih umrijeti bez imalo žaljenja za bolje sutra SVIMA . i .. za dokidanje tog užasnog i sramnog kapitalizma u kojemu smo izgubili sva prava a laprda se o njima na sav glas.
  e da. taj Jutarnju list . tak me je razbjesnil naslov o sramotnom poslu profesora (instrukcijama) a tek sad shvaćam da je to dio politike tih novinarčića..

  avatar

  14.10.2009. (15:25)    -   -   -   -  

 • catwoman

  Izvanredan napis, zaista sam iskreno oduševljena.

  Zgranuta sam koliko su naši ljudi ( ne mislim na neku određenu nacionalnost, već građane općenito ) ubijeni u pojam, demoralizirani, te lako odustaju od "pravice".

  Evo primjera, najnovijeg, koji me nakon dugo vremena natjerao među prosječne ljude, na ulicu.
  Inače čuvam zdravlje u kućnom pritvoru, no, kako su odnedavno i naše 23 udomljene mačke u kućnom pritvoru zbog iznenadnog trovanja u roku par dana ( 11 otrovanih, prvi podlegao, jer nismo prepoznali vrlo nekarakteristične simptome na vrijeme :- (( .... ), bila sam prisiljena izaći i upoznati se nekim novim ljudima, jer njima je otrovan pas dan kasnije, te takođe uginuo.

  Meni je na poziv uredno došla policija zapisati prijavu o počinjenom kaznenom djelu, njemu nisu htjeli doći, izgovarajući se da treba imati obdukcijusku potvrdu o trovanju, te da nije dovoljno samo svjedočenje veterinara. Provjerila sam u MUP-u i pokazalo se da su imali obavezu to upisati, a tek za daljnje istrage potreban je obdukcijski dokaz.

  Dotični vlasnik pomirio se sa sudbinom - već je normalno da nitko ne radi svoj posao kako treba, da nam se uskraćuju građanska prava. Katastrofa !!! Što bi bilo da su mu dijete otrovali ??? Jer psihopate kreću od životinja, pa kada im to dojadi, idu u izazovnije pothvate - na ljude. Naime, 7 godina je ovdje kod nas bio mir glede trovanja, dakle, ne radi se o "dobrosusjedskim odnosima", već nekom novom elementu.

  Suprug mi je takođe neinicijativan, sve moram ganjati sama. Ne mogu vjerojati da ljude ne iritira takvo ponašanje ... i doista, ma kako to grubo zvučalo - tako nam je kako zaslužujemo, generalno gledajući ... zaslužujemo toliko pravde i slobode, koliko smo se u stanju za nju izboriti. Pitam se samo - gdje je konačno ta granica tolerancije ... zar je uvijek bitno da nam netko stavi nož pod grlo da shvatimo u kojoj smo opasnosti ???

  A sada o temi pobliže: pričala mi je susjeda koja radi u velikom poduzeću kako ih neki šefić maltretira, ja velim, ajte svi na bolovanje, odglumite išijas, pa nek vidi tko vas može zamijeniti ( profil je specifično obrazovan i da se ljude pokupi sa burze dugo bi im trebalo da se uigraju, pa bi šteta za firmu bila ogromna ) ... ne usude se ... jer ovo ... jer ono ... etc. Strah. Nedostatak logičnog sagledavanja pro et contra. Tek kada bude kasno, onda ... će biti kasno. :- ((

  Zato sam ogroman protivnik ulasaka Hrvatske u EU ( interesne tvorevine krupnog kapitala ), jer će tek tamo biti gotovo nemoguće bilo što poduzeti za radnička prava, sada i ovdje je to još i teoretski moguće ... Naravno da sam za kompatiblnost sa EU, kao što to Hrvatskoj preporučuje i W. Engdahl, D. Icke i D. Pavuna, vrlo raznolike ličnosti, koje, bez obzira na svoje velike međusobne razlike u osobnostima, vide u EU kapitalističku robovlasničku tamnicu naroda.

  Sve ovo što sada piše po Jutarnjem ili slično po medijima, a na štetu našeg radništva - direktno dolazi po nalogu ekipe koja nastoji preko EU i ostalih velikih kontintnetalniih državnih asocijacija dovesti do centralizirano upravljanog svijeta iliti Novog Svjetskog Poretka. Gdje će 1% stanovništva uživati, a preostali doslovno robijati. U tom smislu svakako preporučujem pročitati post izvanrednog društvenog analitičara i poznavatelja aktualne situacije kod nas i u svijetu, blogera @ anonymousa : " Hrvatska u EU - Da ili Ne ? "

  avatar

  14.10.2009. (17:01)    -   -   -   -  

 • funky business

  Jutarnji je odavno izgubio moje povjerenje, a otkad su počeli pisati sasvim subjektivno izgubili su velik dio dotada vjerne publike. 4 članka u kojem blate EFZG u samo 7 dana govori koliko su to "kvalitetne" novine. Urednici i novinari usmjereni su protiv nekih tvrtki i organizacija i koriste medijski prostor u krive svrhe... Pozdrav

  avatar

  14.10.2009. (19:07)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @zorane, citam tvoje laprdanje:

  'Vrijeme je da se ljudi, koji žive od svojega rada ...'

  Otkad ti zivis od (svog) rada?

  avatar

  14.10.2009. (20:26)    -   -   -   -  

 • Para(ne)normalan!

  Mogao bi napisati knjigu o "poštenim" hrvatskim, a i stranim vlasnicima...!?
  Najbolje je to opisano na zajedničkom blogu NovaPolitika, tj. kako mehanika novca zaobilazi Hrvatsku!
  Sada radim od 7do7 na poslu svaki dan jer kao zbog krize ne mogu zaposliti još, kada pitam šefa, a što sa prekovremenima, odgovor je uvijek isti, da takvih kao ja ima jako puno na birou i da budem sretan.
  Dalje prestajem bilo što pitati jer imam djecu i puno kredita!
  Pametnome dosta!
  Pozdrav!

  avatar

  15.10.2009. (00:58)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @Para/ne)normalaj: naravno, da ja imam djecu, ne bih mogao njima uskraćivatistgari, koje sebi mogu. Zato mora biti ovakvih "profesionalnih galamđija" kao ja, koji je spreman preživjeti sa sitnišem, sam sam i spreman živjeti na minimumu pa me se ne može ucijeniti. Naravno da mi to stalno predbacuju kao manu, kao ovaj bocacio iznad tebe.

  avatar

  17.10.2009. (18:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...