Komentari

framari.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • miha

    padre Damire, pokoj vam vječni! Hvala za sve što ste učinili za nas, i našu zajednicu! pamtim vaš osmijeh i vaše riječi na našem posljednjem susretu ovoga ljeta u Pazinu, na našem hodu!

    avatar

    11.10.2009. (23:21)    -   -   -   -  

  • frama Vostarnica- Zadar

    Ovih dana slusamo o fra Damiru Cviticu, iako ga mnogi od nas nisu poznavali dirunula nas je toplina kojom nasi fratri pricaju o tom covjeku, po tome znamo da je bio pravi Franjin sljedbenik! Mozemo samo citirati i uistinu se sloziti s ovom recenicom"Božje tajne ne možemo shvatiti, možemo im se samo klanjati" !Pokoj mu vjecni!

    avatar

    13.10.2009. (08:50)    -   -   -   -  

  • Jedna duša

    Poznavala sam Čovjeka koji nije imao sebi ravna a da sam ga ja uživo upoznala. Svećenik propovjednik dostojan jaki duhovnik a mlad ipažljiv čovjek. Po njemu znam da Gospodin zaista izabire izvrsne da služe na zemlji u njegovim redovima i da nam i milosrđe iskazuje dajući nam na pomoć svoje ODABRANE. Takav je bio fra Damir Cvitić. Pomoći čovjeku u nevolji veoma često u nezgodno vrijeme, jer nevolja ne dolazi nikad u zgodno vrijeme, bio je spreman kao nijedan do tada. Imao je srca za ciste duše brižnosti za ranjene i progonjene nesebičan u davanju u pravi trenuak . Bio je vrlo ozbiljan ali kad bi se ipak nekada pojavio osmjeh na njegovom licu ulivao je nadu ljubav i ostajao u sjećanju zauvjek. Mnoge sam iskrene suze prolila za njim a moliti ne prestajem.... Imamo JAKOG ZAGOVORNIKA NA NEBU.....Hvala mu i vječna slava...

    avatar

    24.10.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...