Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • Uskoplje ja volim

    Uskpaljske mazuretkinje blog posjetite
    http://mk-uskopljanke.blog.hr/

    avatar

    08.10.2009. (00:14)    -   -   -   -  

  • USKOPLJAK

    Ne znam tko nam servira ova glupa izvješća iz svedočenja gospodina Tokića i kakve veze ima Prtaljkovo šaputanje ja sam bio tamo. Bože moj otkrij mi s-vezu svjedočenja i ovog izvješća koje nam netko trpa u blog. Što li je ovaj pisac htio kazati.

    avatar

    08.10.2009. (15:20)    -   -   -   -  

  • satir

    Meni osobno nisu glupa....Pisac je prenio obavjest koja se tice "USKOPLJAKA!"

    avatar

    08.10.2009. (17:25)    -   -   -   -  

  • USKOPLJAK

    našo si me????????

    avatar

    08.10.2009. (17:44)    -   -   -   -  

  • ANONIMUS

    ZA Uskopljaka nemoj citat ako te ne zanima.Trebalo bi sve raditi onako kako nekom pase e onda bi nam trebalo sto tisuca stranica da svima ugodimo.Sto ti se ne svida zanemari.Da nisi neki bivsi komunjara pa ti ne idu istine o nama u prilog.

    avatar

    09.10.2009. (07:55)    -   -   -   -  

  • USKOPLJAK

    Verujte brez šale, nisam, ali se moglo ovo i drukčije skrojit. Jer uvik Mi donji?

    avatar

    09.10.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • satir

    Koji Mi?Hrvati?Istina se ne da "skrojit". Ne vjerujem da je autor bloga bio i sudnici pa da je mogao prepricavati dogadjaje iz sudnice.Mislim da je od dostupnih informacija napravio objektivan i veoma informativan clank za koji nije placen.Ja osobn nikad ne bi saznao za svjedocenje da nisam na ovom blogu.

    avatar

    09.10.2009. (12:34)    -   -   -   -  

  • BiH

    Tako je,ali jbg.sto ljudi,sto cudi.

    avatar

    09.10.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • Drin

    Sarajevske institucije su tjednima bili taoci ulice i dešavanja naroda.Skupština federacije pod pritiskom boraca donosi zakon koji ujedno znači i bankrot federacije BiH.
    Naime taj zakon je u suprotnosti sa uvjetima za dobivanje kredita od MMF.Na ulicama svakodnevno ubojstva,pljačke i teror.
    Jednom riječiju raspad sistema.Pritisak na institucije je neizdrživ.Tenzije unutar samog Sarajeva su tako jake da prijeti eksplozija.
    Da bi se pritisak smanjio 600 huligana se šalje na ispuhivanje u Široki Brijeg.
    Cunami Hordi Zla u prvom naletu mete malobrojnu policiju i navijače hercegovačkog gradića.Stvara pustoš na ulicama ulaze u dvorišta i ruše starce i slučajne prolaznike koje utakmica ne zanima.
    Nakon prvotnog šoka i spoznaje da ih policija od horde nemože odbraniti Široki se organizira i brani svim sredstvima.
    Nažalost jedan navijač gine.Većina Hords Zla se povlači prema Sarajevu ,jedan dio završava u pritvoru drugi u bolnici.
    Nakon povratka u Sarajevo počinje kordinirana akcija Sarajevskih medija, ulice i institucija na ocrnjivanju Širokog,Hercegovine i Hrvatskog naroda.
    U Sarajevu ponovo vlada sklad između institucija i ulice.Potpredsjednik federacije Mirsad Kebo zajedno sa vođom Hordi Zla dolazi u Široki i vrši pritisak na sudbenu i izvršnu vlast te oslobađa huliganae iz pritvora.
    U Sarajevu ih dočekuju kao heroje.
    Svi dobri dečki su u Sarajevu a svi loši su u Širokom.

    avatar

    10.10.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • HB

    Sve mi je jasno,da navijaci nose bengalke ,da se i zaguzva pa da se potuku,ali doci "navijat"s pistoljima,to nikako,Vidi se da su poslani s namjerom,krivo im sto se dobro zivi di god su hrvati u vecini.Siroki je ,Siroki je samo jednom pao i sinove i sinove najbolje je dao........Nedamo te Siroki,Uskoplje je uz tebe,dosta nam je vise turskog zla.

    avatar

    10.10.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • BUSIC

    Tako nam muslimani zahvaljulju sto smo ih odbranili od cetnika,pa napadaju HRVATE di god stignu,a tu im je puno pomogo i Zrine kad nije dao da ih polijemo benzinom i zapalimo s relea svakako nas optuzuju za sve a plisne iz mahale ni za sto.A za njihova zlodjela nista. Pozrav svim Uskopljcima,posebno svim bivsim "BUSICIMA i GARAVIMA":BOG i HRVTI

    avatar

    10.10.2009. (22:10)    -   -   -   -  

  • reda malo

    Horde zla nakon sudara sa Genima kamenim podvile rep i plačući otišle u Sa

    avatar

    10.10.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • reda malo

    Otrilike, drzavotvorstvo bosnjaka ide ovako:Mi smo za ravnopravnu Bih, ali s tim da druga 2 naroda nemaju pravo na naciju, grb,jezik i autonomiju. Ako im se ne svidja neka sele. E to bas ne ide tako. Pa zar se srbiji nije obilo isto o glavu u jugi?

    avatar

    11.10.2009. (00:26)    -   -   -   -  

  • SDP

    onaj tko nije iz sarajeva ...ne treba komentirati ...!

    avatar

    11.10.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • -U-

    Plisno SDP mora dasi i ti iz mijesanoga braka!

    avatar

    11.10.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • SDP

    nema veze --izguljen život je izgubljen i zauvijek nepovratan nama...zar zaista da stavljamo nacionalne interese ispred državnih a nama je kako tvrdimo država BiH pri srcu dorasla ...ovaj izgubljen život je nepovratan..,, svatko je u tom trenutku mogao poginuti ..i bošnjak i hrvat ...ali nesreća se svalila na one koji su primjer ove države na ..vedrana puljića koji je navijao za sarajevo ..,,Svi su isti i huligani iz ŠK i huligani iz SK-a svi......,,,,,,,, pitanje koliko imamo kulture i da li smo spoznali ono djetinjstvo u kojem smo se učili o dobrom a ne lošem ponašanju...,,na ove huligane djetinjstvo nije imalo nikakve posljedice da sagledaju stvar oko sebe i da se pitaju..zašto uopće navijati ako se moramo tući ako moramo gubiti glave ..ili ako moraju drugi pored nas gubiti glave..zašto??!! zaisa to se pitanje njima postavlja ali ni do danas dan ne mogu ga dokučiti...a kako će i moći....,, bez kulture obrazovanosti koja bi ih bar nasavjetovala da puste palice i da sve prođe u najboljem mogućem redu ...,,

    avatar

    11.10.2009. (20:38)    -   -   -   -  

  • SDP

    TKO JE KRIV?? - Krivi su huligani u tom slučaju krivi su navijači ŠK i navijači Sarajeva...Ovi nemiri izazvani dolje u Širokom B. nisu pokazatelj po meni a i mojoj partiji da podižu nacionalne tenzije ...zapravo vedran puljić dokaz je da i jedan hrvat iako ne deklariran može biti napadnut iako je bio na strani Sarajeva..,,, u huliganstvu ništa nije upitno i sve može postati žrtva ...

    avatar

    11.10.2009. (20:40)    -   -   -   -  

  • BiH

    Dosta je tu stoke,a sva stoka je u Stranci Danasnjih Pedera.

    avatar

    11.10.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • BiH

    Reci ti meni pedercino,sta radi sarajevska policija i ko je kamenovo Crkvu na Brijescu/Sarajevo,kad nam toliko prdis o tom bratstvu i jedinstvu i koliko je Crkava u Sarajevu napadnuto poslije rata,nikad niti jedan medij to nije spomenuo,a nek neko prdne,ako se najeo krmetine i baliji zasmrdilo,dize se uzbuna.

    avatar

    11.10.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    esdepe,prvo se informiraj pa onda pričaj,navijači ŠB tj.škripari su bili na stadionu za vrijeme sukoba,a sa hordama zla su se sukobili građani širokog brijega kojima su idioti napali imovinu...

    avatar

    12.10.2009. (00:19)    -   -   -   -  

  • SDP

    pokazat će samo policijsko izviješće koje će ministarstvo unutrašnjih poslova dati za koji dan svima nama pred oč...a uostalom da nije gospodao moja sdp-ea koja je najveća oporba ne bi bilo jedine nam države Bosne i Hercegovine - za BiH tii nisi za BiH jer nitko nije kamenovo Crkvu na Briješću i ako je kamenovana kamenovana je s razlogom ..kao što je đamija kamenovana ili zapaljena s razlogom a razlog za tu crkvu mogao je biti ustaška pobuna u hercegovini radi otcjepljenja tog djela BiH od jedine nam zemlje svima....,,mediji itekako spominju svaki napad ..zadnjih nekoliko godina te napade nismo gledali..... Hrvati žive mirno po bosanskohercegovačkim gradovima i sami su svjedoci mirnog življenja a ti koji hoćeš preko malog komentara zamrznuti jedinstvo bratstvo i slogu varaš se...svi smo mi jedno i svi se vračamo jednom.........i ako su se sukobili s kako ti navodiš građanima- sofoklo što u to sumnjam sve dok se ne vide policijski izvještaji ... mislim i smatram da u huliganstvo ništa nije upitno i sve može biti žrtva...

    avatar

    12.10.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • BiH

    sdp,ajde se u 3,14,majmune,nemas pojma o cemu pises,cuj to"nitko nije kamenovo.......i ako je kamenovo s razlogom...." to nije prije nekoliko godina, to je bilo prije par dana i ti pametujes tu,mars s ovog bloga,jebo ti sve svoje.....bit ce bolje sloge s balijama,kad kaze ja sam balija,svaka cast,a ti jos neznas sto si.Jebo ti josip broz sve na kamaru,zar ti je toliko zaprdio majci,da ti jos sanjas o nekom sranju,

    avatar

    12.10.2009. (19:16)    -   -   -   -  

  • SDP

    Josip Broz Tito je realnost ...ja ne dozvoljavam da se tako odnosimo prema ocu naše domovine a on je jedini i pravi otac ove Bosne i Hercegovine ...nitko doli njega..ako nisu upoznao smisao bratstva jedinstva i sloge niti je nitko kriv ...ne nismo ti mi krivi iz naše partije što isto ne razmišljaš ti imaš svoje razmišljanje što nikako nije podobno ovoj zemlji u kojoj živimo ...Hrvat sam ..i ako bi sutra bio netko tko bi dolazio iz mješanog braka ne bih se stidio otvoreno bih to priznao čak bih bio mnogo približeniji ovoj zemlji nego netko tko ima nacionalističke zamisli s pozicije svoje nacije....,,prava i sloboda misli treba se uvažavati ..ja uvažavam tvoje za mene nerazumno ponašanje ako je a da se primjetiti nacionalno koje priseže nacionalističkom s vremenom.....

    avatar

    12.10.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • BiH

    Ti HRVAT,ma ti si majmun,da se majmuni ne uvrijede,a ja nacionalista.Nisam,majmune,samo vise cijenim onog sto iskreno kaze sto je i posteno zivi,nego majmune koji su nas jebavali 50 god i jos bi i sad tili.Koliko ste jadni nemate pojma.

    avatar

    12.10.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • sofoklo

    pa kako onda možeš pričat nebuloze o tome ko je kriv evo,citiram te iz ranijeg tvog komentara:"...to su bili hercegovački hrvati,koji su napali bosanskog hrvata..."i sad odjednom nisi kompetentan da govoriš dok nevidiš policijsko izvješće,ma daj molim te,pričaj ti bajke na nekom drugom mjestu...svak tvoj sljedeći komentar pobija predhodni,nisi dosljedan u svojoj priči nimalo

    ...a razlog za tu crkvu mogao je biti ustaška pobuna u hercegovini...aj majke ti tvoje još mi samo reci šta si sa ovim htio reći(osim što si dokazao da nisi normalan,opet).

    avatar

    12.10.2009. (23:34)    -   -   -   -  

učitavam...