Komentari

siempreconferni.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • 7 zvjezdica

    Moglo bi funkcionirati, zar ne? Moglo bi savršeno funkcionirati...Vjerujem da će funkcionirati, vjerujem da će se vratiti zajedno na vrh, Fernando uz pomoć Ferrarija, a onda Ferrari uz pomoć Fernanda.
    Itekako će to funkcionirati. Alonso je nesumnjivo najbolji vozač aktualnog grida. I to je to. To se jednostavno ne raspravlja. Nedavno, odnosno čak u prošle tri godine smo bili svjedoci Alonsovih spobnosti u kanti od bolida - kakav će tek biti kad mu se pruži potpuni pansion, znači od jebenog bolida do ljudi koji će ga u potpunosti podržavati. Pod istim je uvjetima statistički najboljem vozaču pljunuo direktno u facu i otjerao ga u mirovinu. A koliko znamo (i na stazama viđamo), Ferrari se već davno u potpunosti prepustio razvoju bolida za slijedeču sezonu. Ako je to istina, onda uopče nema sumnje da će se Scuderia slijedeče sezone boriti za sâm vrh F1. Sa Alonsom će to, doduše, biti još lakše. On je mudar poput Laude, na stazi agresivan i željan perfekcionizma poput Schumachera, zastrašujuće brz poput Gillesa - zapošljavanje Alonsa je Ferrarijev najbolji potez u posljednjoj polovici desetljeća.
    Prilagodba će biti najmanji problem, pogotovo za vozača Alonsovog kalibra. U 2007. je bez problema odvozio svoju prvu utrku za McLaren i to na Bridgestonkama, što je tada za njega bila jedna od najznačajnijih "novosti" u karijeri, stoga sam uvjeren da će već na prvoj utrci biti dobar, ne nužno bolji od Masse - ali dobar. Uostalom, ćemu služi testiranje?
    Fernadno je u Ferrari doveden zbog svojih karakteristika koje od svih ostalih na gridu najviše sliče Michaelovim - "His most exciting quality, for the team he races for, is the performance consistency: he is always prepared, always at the limit on every track. He is charismatic with the engineers and he is a hard worker. He never gives up. He's a fantastic, quick, intelligent, incisive racing driver. A gladiator on the track." (Briatore).
    Naravno, on nije novi Schumacher niti će ikad (itko) biti, ali ako se njegova i Ferrarijeva očekivanja do početka slijedeče sezone ostvare, onda će bo'me uspješno nastaviti tamo gdje je Michael stao.
    Jedva čekam početak sezone. :)

    avatar

    08.10.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • Elena

    evo .. ovako...da krenem od početka..;)

    prvo.. ..
    Mirna, draga, svaka ti čast.
    Svaka ti čast, ne samo što održavaš i uređuješ svoj blog nego što si i izdvojila vremena da opet napišeš... "nekoliko" riječi, dok smo mi svi ostali nekako prestali s tim zbog ovih ili onih razloga.... i zato jedno veliko - HVALA! Hvala što još uvijek imamo mogućnošt uživati u tvojim postovima.

    e sad što pak se tiče sadržaja... sad će opet ona pesimistična Elena...:)

    ok, došao je i taj dan... službeno je...a ostatak 2009 je samo formalnost.. no što nas zapravo očekuje u 2010.? Kolega gore veli da će biti na vrhu, no pitanje je možemo li uopće išta predviđati... uostalom sjećamo se predviđanja na početku sezone u parku usred Barcelone ... :D iskreno.... znam da će ovo zvučati grozno, no ipak... jeli Ferrari doista garancija za uspijeh?... šta da kažem... čekali smo.. dočekali, a sad... sad iskreno.. tengo miedo...

    Što pak se tiče Naravno, on nije novi Schumacher niti će ikad (itko) biti... mislim da od strane Fernanda niti postoji niti je ikada postojala neka želja za tim... on je jednostano on - Fernando Alonso... i to je samo po sebi dovoljno.. no pak sjećamo se 2006 ili?
    Uz svo dužno poštovaje,

    čao

    avatar

    08.10.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  • Kimi

    xD...ma ne da je bilo užitak gledati ono u Suzuki 2006. i dan danas je to užitak....prekrasno! Schumacher out!! Weee..to je prava stvar...
    Jedino što bi Alonsa moglo štopati je....Schumacher baš...momak se još uvijek mota tu okolo,a nema pojma o taktici ni o predviđanju,a njega slušaju...tak su ga poslušali i u tome da Massa bude broj 1,da Raikkonenu kompromitiraju 90% kvalifikacija u 3 godine...a šteta...valjda se neće ponoviti,makar,vrlo je moguće jer..nemoj misliti da je Schumacher sretan što mu u ekipu stiže momak koji ga je razbio 2006.

    avatar

    10.10.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Upravo je završila prva utrka nove skijaške sezone i pobjedio je tko,tko,tko???

    TANJA POUTIAINEN!!! weeee... =-)

    Obožavam je...ovak se nisam osjećao dugo,dugo..ovako super.....yeee..

    avatar

    24.10.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Ah...abu dabi je još jedna u nizu užasnih staza Hermana Tilkea....shit shit shit...
    Nema opet pretjecanja....bez veze onda..
    bolje da vrate Kanadu,San Marino,Fuji,Austriju....

    avatar

    01.11.2009. (22:16)    -   -   -   -  

  • ferrari_f1

    Guess who's back, back again, Shady's back, call a friend.. ;]

    avatar

    24.12.2009. (16:42)    -   -   -   -  

  • Mislav

    ajde mirna sad je več i ofišl crvena krv.. (ono woow) XD .... .... novi post!!!!!

    avatar

    14.01.2010. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...