Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Wall

    najžalosnije što se radi o "liberalki", kadru Liberalne stranke, a ne o kvoti ruralnih hdz-ovih poluintelekta, kakvim se obično pune Ustavni i Vrhovni sud. Kod nas je pojam 'liberalizma' očito maska za rigidno poltronstvo.

    avatar

    07.10.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • kanuny

    Ustavni sud RH je političko tijelo izabranih podobnih da spriječe ostvarivanje povrata prava vlasništva nezakonito opljačkanog za vrijeme " Domovinskog rata " Ustavni sud je morao po svojoj dužnosti na osnovu podnesenih Ustavnih tužbi poništiti sve zakone koji ograničavaju pravo vlasništva . Takvim svojim djelovanjem izvršili su etničko i svako drugo čišćenje Hrvatske od pojedinih skupina njenih građana, zato se i ne dozvoljava povratak izbjeglih i raseljenih. Svojim podržavanjem nezakonitosti ozakonili su ratni zločin pljačke civilnog stanovništva u doba tranzicije društvenog vlasništva u privatno, kao i pljačku fizičkih i pravih osoba iz drugih republika bivše države.
    Ovo su zadnji trzaji samovolje pljačkaša iz 90. godina, jer nisu Slovenci problem oni nam samo prave alibi, nego je problem poglavlje 23 koje poništava pljačku i grabež.

    avatar

    07.10.2009. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...