Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • seoska idila

    gledala i ja danas Stankovića - ugodno me iznenadio, moram priznati!!!

    avatar

    04.10.2009. (22:35)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Potpuno se slažem - posebno s onim da materijalno nije mjerilo bogatstva!
    Pusa, pozdrav; laku i ugodnu noć od Luki+Goldie

    avatar

    04.10.2009. (23:26)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti - tek sada sam vidjela koemntar kod mene ....:)))) Lijepo si posložila i Ti današnji dan i posvetila se životinjicama....
    Pusa, laku i ugodnu noć od Luki+Goldie

    avatar

    04.10.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Slušam Barbru u pozadini i čitam. Pametne misli. Ne mogu ništa reći o njegovoj odluci jer nisam pratila , ni prije ni sada , ali iz ovoga što si napisala, sigurna sam da bi mu tako i bilo najbolje.
    Pozdrav , draga Fani

    avatar

    05.10.2009. (00:16)    -   -   -   -  

  • katalona

    Mirko mi je uvijek bio simpatičan. Upravo kako si napisala "široka slavonska duša" iz koje se osjeća pozitivna vibracija. Bilo bi mi drago da prestane sa borbama i posveti se sebi i svojoj obitelji. Jer, godine idu, a on ne postaje mlađi!

    avatar

    05.10.2009. (00:48)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Drago mi je da sam današnji dan dijelom proveo u šumi pak ga ne gledah.
    I ja sam mu se nekada divio, bio je moj idol i simbol borbe. No kada je on kao "Hrvatski policajac" dao svoj glas i usluge esdepeu dok su dvije stotine policajaca, onih koje je isti taj esdepe nogirao sa posla, ako se ne varam skoro dvije godine štrajkale pred Saborom, ja sam napisao:
    Od vrhunskug sportaša dobili smo priučenog političara i propalog sportaša. Koliko mi je bio drag svaki njegov uspjeh od tada mi je drag svaki njegov neuspjeh.
    Ako odvrtiš film vidjeti ćeš da je njegov pad počeo kada se prodao esdepeu i nije mi ga žao.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    05.10.2009. (01:27)    -   -   -   -  

  • prorok

    Lijepo je čovjek rekao
    i porazi su sastavni dio života.
    Stanković je provokator :)
    prijatan početak tjedna
    ak ne voliš ponedijak
    a ti ga preskoči :):)
    Aj kavica čeka.

    avatar

    05.10.2009. (06:24)    -   -   -   -  

  • rU

    stara priča, fanika. nitko nije prorok ...
    ... u svom selu.

    avatar

    05.10.2009. (07:22)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ne pratim nešto osobito sport. O Filipoviću sam znala ono najosnovnije. Moram priznati da sam očekivala zadrtog konzervativca staromodnih nazora, možda čak i pomalo nacionalistički nastrojenog koji jedva zna sročiti poštenu rečenicu. Kad ono, jedan pametan, elokventan i očito obrazovan čovjek širokih interesa. A koliko ga u stvari Hrvatska cijeni pokazalo se u primjeru kad mu je trebala potvda da je sportaš da bi upisao dijete u vrtić koju nije mogao dobiti. Za čitav svijet je sportaš, samo za nas nije.

    avatar

    05.10.2009. (09:36)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Filipović je pre svega dobar momak...što se karijere tiče slažem se s tobom.
    Poslala sam ti mail.

    avatar

    05.10.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja kad o nečemu ne znam, onda to kažem pa sada kažem da malo znam uopće o Mirku i njegovom sportu, tako da mi je pametnije šutjeti. :) Ustvari, jedino bih rekla da se grozim svih tih krvavih sportova gdje je jako tanka granica između običnog iživljavanja i nasilja i nekog sportskog duha. :)

    avatar

    05.10.2009. (10:10)    -   -   -   -  

  • Kucanica u Japanu

    Nisam ni ja ljubiteljica grubih sportova, ali posvjedocit cu da se u Japanu mnogi dobro sjecaju Cro Copa, a nekima je on i prva asocijacija s Hrvatskom. Uglavnom se o njemu cuju samo pohvale...

    avatar

    05.10.2009. (10:29)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Ostavio je dobar dojam, simpa je. Bez puno okolišanja i celofaniranja.
    I rekao nekolicinu principa koje bi mnogi trebali poslušati, od odgoja djece do drugih stvari. Ne, ne mislim da je intelktualac niti mislim da treba biti - sasvim normalan lik koji je u onome što je izabrao raditi - ultimate fight - dogurao da bude svjetska faca, a istovremeno je ostao dečko koji ima svoje prijatelje iz djetinjstva... sve 5, bravo.

    avatar

    05.10.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @rudarka - mene nije iznenadio, jer sjećam se i razgovora kod Stankovića prije pet godina, jedino je malo izgubio na optimizmu :)

    @luki2 - to znaju oni koji sreću nose u sebi, kad imaju ili kad nemaju, ili kad iskuse oboje :)

    @Vitae - normalno da je najbolje, nema tog novca koji će ti nadomjestiti potrgane udove i razbijenu glavu. Sretan si ako se izvučeš bez trajnih posljedica :)

    @katalona - slažem se, dao si što si mogao, bjež' doma i treniraj za sebe, za svoju dušu :)

    @More ljubavi - ja ne gledam čovjeka ni preko političke ideologije, ni preko vjere i nacije, nego preko stavova koje se ne boji izreći i na koji ima pravo. Hebi ga, nije čovjek velika Rvatina kao neki, dok po drugoj strani koriste svoje domoljublje da se namakljaju na mutno. Sve što je postigao, postigao je sam. Što se politike tiće, znam da bi nekima bio draži kao HDZ-ovac, ali nije se u tome našao, no mislim da je politiku trebao zaobići u širokom luku.. Dok nas neki domoljubi sramote po svijetu, neke cijene više vani, nego ovdje.
    I kao što rekoh - sto ljudi, sto čudi, drago mi je što pripadam većini, koja ga cijeni bez obzira :)

    @PROROK - nemrem ga preskočiti ni da hoću, ali eto, fala bogu - već se debelo prošao.
    E baš bi mi kavica trebala, upravo sam ručala :)

    @rU - je, mi smo narod koji ne zna cijeniti svoje, zato nas svi tako olako i doživljavaju :)

    @windfuckersister - zato treba poslušati i pogledati i sam procijeniti. Onoliko koliko možeš.
    Koliko je samo akademski obrazovanih, a izražava se ispod svake kritike...ne moraš dalje od dnevnika i izvještaja iz Vlade i Sabora :) Što se intelektualaca tiće i njih ima - jednih i drugih :)

    @Majstorica - a to je i najvažnije u cijeloj priči :)

    @Kinky - nježno moje žensko :) Ali bar priznaješ :)

    @Kućanica - na žalost, tako to ide. A znamo što istočnjaci cijene, ono što je kod nas odavno izgubilo na cijeni :)

    @svinjce - celofan koriste oni koji ništa nisu postigli. Najviše kod njega mi se sviđa smisao za humor, a znamo da samo inteligentni ljudi znaju nasmijati svoju okolinu i šaliti se na svoj račun :)

    avatar

    05.10.2009. (14:59)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    ja se ne kužim naročito u njegov sport, no u ovoj emisiji to mi je bila zadnja stvar na pameti...jednostavno sam oduševljena njegovim razmišljanjem u svim pogledima, upravo jednostavnost je ono što me oborilo s nogu, kao što je svojevremeno bio slučaj sa Željkom Mavrovićem...a prije svega je čovjek, za razliku od masu bahatih kretena sa svih podučja javnog života koji zauzimaju puno više medijskog prostora

    avatar

    05.10.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    Pa, čovjek je onako, može proći. Ako je iskren. Ima stvari koje smetaju, a o tome bi se dalo dosta pisati.
    No ono čime se bavi nije sport. I nadam se da nikada neće biti prihvaćen kao sport, i da će što dulje ostati ilegalan u raznim državama. Ono je rezultat japanske frustracije. Japan ima problema, a rješava ga na ovakav način. Imaju hrpu devijacije koje toleriraju, zbog čega su stope kriminala niske. Negdje mora puknuti, pa puca na ovakvim stvarima. To samo znači da problem nije riješen, već preusmjeren.

    Jednog dana će se garant braniti i tolerirati još gore stvari. Bit će još strašnijih gladijatora i jezovitijih borbi. I bit će neki novi Mirko kojeg će se braniti i slaviti jer je "otvoren i iskren".
    Da, njegova priprema i trening su sport, no ono u ringu nije sport. Ono je divljaštvo za mase.

    avatar

    05.10.2009. (16:35)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Kojotica - ne moraš se razumjeti u taj sport, ne mora ti se sviđati, ja sam pisala o njegovoj osobnosti i pogledima na svijet, to je ono što je najvažnije :)

    @Sadako - i ja se nadam da je iskren. I slažem se, ovo nije borilački sport, pogotovo UFC-ov kavez. Borilački sportovi imaju svoju ljepotu, ali dok su u granicama dozvoljenog, a tu to nije slučaj. Tu nema ljepote tehnike koja se uči godinama, ovdje je dovoljno biti razbijač bez skrupula i znanja, samo masa i - udri.
    Japanci - oni su odavno postali devijantni sa svojom disciplinom i stegom. Pretjerali su u svim sferama života. Kad samo pomislim na njihove crtane filmove - mange, dođe mi da povratim. Na žalost mnogo je ilegalnih borbi koje idu čak do smrti, lova na ljude koji plaćaju bogataši, a koje gledamo u filmovima. Na žalost to odavno nije fikcija :)

    avatar

    05.10.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ma Mirko je zakon. dobar, pošten, pametan, vrlo elokventan, čovjek na mjestu.

    avatar

    05.10.2009. (20:12)    -   -   -   -  

  • funky business

    Nešto je uvijek u Mirku odavalo da nije glupi boksač nego prilično pametan čovjek što je jučer u Nu2 ponovno dokazao. Ne sviđa mi s toliko sport kojim se bavi, ali ga kao osobu poštujem!

    avatar

    05.10.2009. (20:26)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Nije se trebao petljati u politiku. Ja sam protiv toga da se političke stranke nakite kojekakvim "zvjezdicama" da bi na taj način pokupile glasače umjesto vlastitim postignućima. Ja sam mu najviše zamjerio što je svoj glas dao onima koji su Hrvatsku izdali kada su bili protiv samostalnosti za koju smo svi osim njih digli ruku. Za mene su izdajice dok je svijeta i vijeka, no to je moja stvar i moje pravo da ih tako ocjenjujem.
    Koliko sam pratio on ni jedan puta nije svratio do kapele u kojoj su policajci živjeli da im se ispriča što je podršku dao onima koji su ih tu natjerali. Isto tako koliko sam pratio njegov je sportski pad počeo kada je zasjeo u tu crvanu saborsku fotelju.
    Osim svoga imena u Saboru nije ostavio nikakav trag a upropastio je jednu briljantnu sportsku karijeru, to mi je žao. Puno bi više učinio svojim sportskim uspjesima.
    Znaš da ne spadam u one koji će reči: "Kako je to dobro napisano" već u one koji će dati svoj pogled na temu o kojoj je pisano, iskreno i bez dlake na jeziku. Takve blogere cijenim, tako se i sam ponašam.
    Pozdrav ostavljam

    avatar

    06.10.2009. (11:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MODESTI BLEJZ - :)

    @funky - osobnost je najbitnija :)

    @Autentična - slažem se, ali to je njegov izbor, a u neku ruku i njegove žene ( a njoj ne bi željela biti u koži). No nije to najgrublji sport, sjeti se - ragbija, hokeja, skijanja (u kojem moš sve kosti polomiti u tren oka), formule, automobilizma, motociklizma... :)

    @More ljubavi - ne moramo se složiti u svemu, imamo svoje stavove i pravo na njih. Da te ne uvažavam, ne bih te čitala. Da smo bliže popili bi kavu zajedno i debatirali bez ljutnje.
    Samostalnost Hrvatske - da, bez rasprave, ali ono što se dogodilo u toj samostalnosti - pljačka i lopovluk, ja tako nisam zamišljala samostalnu Hrvatsku, a ni većina normalnih ljudi.
    Slažem se, glumaca, pjevača, sportaša ne bi trebalo biti u Saboru, tim više što ne mogu raditi taj posao ako nisu prisutni, a znamo da su to profesije bez radnog vremena. Što se mene osobno tiće NIKAD ne bih sjela u taj isti Sabor, sa ljudima od kojih je barem pola došlo radi povlaštene mirovine, a još polovica od preostalih - misli stranačkom, a ne svojom glavom. I mislim da je dobro primjetio kad je rekao da što god tamo iznesao - nema svrhe, većina drma, žari i pali.
    Što se tiće izdaje, mislim da nije izdaja omogućiti slobodne izbore, nego je izdaja sve ono što je ekipa napravila poslije (od pljačke novaca dijaspore, pljačke u privatizaciji i osobnog bogaćenja, namještanja poslova, ljudi po firmama po babi i stričevima itd), a čije posljedice osjećamo tek danas i osjećat' će ih buduće generacije, ni krive ni dužne. To je izdaja. S četnicima je bilo lakše, znao si kud pripadaju. Jer, kako reče Bruno Bušić prije mnogo godina - najgore je kad te pljačkaju tvoji vlastiti (barem je to meni najgore)...

    I samo ti reci svoje mišljenje, ja ću svoje i - idemo dalje, bez ljutnje (nadam se) :)

    avatar

    06.10.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • mamish

    Napomena narodu: ne da 'ultimate fight' nije sport kod nas, nego i u ostatku svijeta.
    Ja ga volim jer je prizeman. Najjači SDP-ovac.

    avatar

    06.10.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    umrla sam od smijeha na ovaj zadnji snimak..hahaha.. jadan covjek kaj su mu pripremili.. hahaha..

    mama moja je pizdila kad je gledala tu emisiju, popljuvala je Stankovica jer se kao on okomi na one na koje moze..a na ove ostre samo suti i ima drugaciju taktiku, kao da nije objektivan..

    ja nisam htjela gledat to jer sam imala osjecaj da se dolazi pravdat zato sto gubi.. za mene je on pored Janice promotor Hrvatske vani kojem nema pramca, Mirkoooooooooooo Filipoviććććććććć... tak ga ja pamtim.. s onom pjesmom Wild Boys :)))

    avatar

    07.10.2009. (01:14)    -   -   -   -  

  • rU

    pozdrav s jezeraca ...

    avatar

    08.10.2009. (04:52)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Oprosti što me jedno vrijeme nije bilo...Iz buketa osmjeha modrog zagrebačkog jutra izvlačim osmjeh sunca i ostavljam ga ovdje sa velikim zadovoljstvom :-))))

    avatar

    08.10.2009. (09:32)    -   -   -   -  

učitavam...