Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Baš se spremam uzeti Meyericu, kad već svi pričaju o njoj, a ja sam promtna :-)).
    Tvrdim da sam prestara za vampire, što je u mojim godinama dozvoljeno, u tvojima ne (ovo je čista zloba) :-)).
    Pokušavam se sjetiti svojih adolescentskih romantičnih uzora. Zagorka je bila prije tog doba, ali kod nje je ljubav upletena u domoljublje i politiku, sve puno velikih riječi/osjećaja. Jane Austen je sve osim velikih osjećaja.
    Daklem, ubila si mi i ono malo volje za Meyericom :-)). A volja se pojavila nakon gledanja foršpana za Mladi mjesec :-)).

    avatar

    08.10.2009. (00:14)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    moje isprike na upropaštavanju Meyerice (BTW, i ja sam već prestara za vampire, vjeruj mi. Nisu mi nikad nekako legli, upropastila sam jedno skupno gledanje Intervjua s vampirom inzistirajući na homoerotičnoj noti koju taj film ima :), ali svrha ovog bloga doista NIJE odvraćanje ljudi od čitanja knjiga - dakle, svakako pročitaj Meyericu, u svakom ćeš se slučaju dobro zabaviti :D

    avatar

    09.10.2009. (23:20)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    mala ispravka - Mr.Rochester je iz knjige ´Jane Eyre´ autorice Charlotte Bronte, a ´Mala Dorrit´ je od Dickensa. inače su obje glavne junakinje, uz Elizabeth Bennet iz ´Ponosa i predrasuda´ Jane Austin, jedne od meni najdražih romantičnih ženskih likova u britanskoj književnosti.
    a sa odličnom analizom Sumraka se potpuno slažem. veliki pozdrav! :0)

    avatar

    16.10.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @modesti, hvala na ispravci, ne znam što me spopalo, to je tako kad se čovjeku dogodi glitch u glavi pa piše mahinalno :)

    avatar

    27.10.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...