Komentari

khalla.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sarah Bernardht

    Svakoj od nas desi se Grabežljivac. Sa 16, 18, 25, 35 ili više godina. To je neminovno, ali i potrebno. Dođe ko uragan i pomete sve pred sobom. Bez milosti uništi one igračke naših iluzija koje smo gradile, strpljivo i s puno ljubavi i maštanja.To je potrebno radi konačnog odrastanja. Jer, kad umre ona predivna djevojčica sa suncokretom u nama, tek tada se poput cvijeta razvije na njenom mjestu jedna predivna mlada žena, spremna za ljubav, al ne i za žrtvu. Spremna dakle, za zrelu ljubav.Ta je djevojčica prije ili kasnije morala umrijeti, da bi prepustila mjesto ovoj predivnoj mladoj ženi. A to si ti.
    A on....ma on je bio samo tek jedna stepenica u tvom odrastanju. Samo jedna mala stepenica. Na njoj čak nisi ni pala. Hrabro si se uspinjala i koračala, draga Khalla. Hrabro jer si bila tako mlada. Hrabro jer si očito hrabra, bila i ostala. On nije obilježio tvoj život. On je pomogao onoj maloj djevojčici umrijeti.
    Ne, on nije uspio obilježiti tvoj život. Ma nigovora!!! Još će mnogo uragana protutnjati tvojom dolinom. A ti ćeš već na prvi mali drhtaj tla znati da to nije ono što trebaš. Jer ljubav donosi sa sobom samo osjećaj silne slobode, spokoja i mira. Sve drugo je strast i požuda. Znat ćeš razlikovati.....
    Moraš shvatiti da je on bio jedan jako nesretan čovjek. Čim je imao tako neodoljivu potrebu
    zavesti i obljubiti dijete. Nemam predodžbu o tome koliko je mogao imati godina, al dovoljan je zločin što ti je darovao lažnu nadu. To govori sve o njemu. Pije i dalje. Nesretan je i dalje.
    A ti...ti si jedna predivna mlada žena koja piše....i koja mu samo još mora oprostiti, zaboraviti ga i krenuti dalje, sa čvrsto razapetim jedrima....Grlim te;)))

    avatar

    07.10.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • Zauzeti

    očito si imala sreće da si ga se riješila

    avatar

    08.10.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Molio bih te,ako mogu zamoliti baš tako,da VIDRIN tekst u cjelosti pročitaš još jednom,jer,ja ga takvog potpisujem..Sazrijevamo svak na svoj način...Netko s više netko sa manje iskustava,sa boli i ožiljcima,ili bez njih!
    Ti si u svojoj nutrini postala ŽENA...i samo njoj se okreni i vodi ju putevima sreće...Jer ju apsolutno zavrijeđuješ..Odabranik tvojeg srca biti će veliki sretnik da zrijete i starite zajedno!

    avatar

    10.10.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • Khalla

    HeJ Dida, pročitala sam Vidtrin komentar mali milion puta,,, Rekla mi je sve ono čega sam i ja danas svjesna,,,Ona uvijek zna pronaći prave riječi,,tako je divna.
    Hvala ti Dida,,,;))

    avatar

    10.10.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • Vruća sa šlagom

    Ah ti stariji muškarci... Nikad ih nisam podnosila niti željela imati posla s njima jer znam da bi mi se dogodio isti scenarij kao tebi. Lako zaljubljiva, naivna i spremna dati cijelu sebe za voljenu osobu...

    avatar

    11.10.2009. (23:23)    -   -   -   -  

  • Nina...

    toliko j prekrasnih komentara napisano ovdje da bi riječi izvučene sada u ovu kasnu uru koja i nije najpametnija bile suvišne....Vidra je fenomenalno stvorenje...potpisujem je u potpunosti....
    grlim draga....;-))

    avatar

    14.10.2009. (01:18)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Iskreno, ti si na dobitku od kad je "otišao".

    Lijep pozdrav.

    avatar

    18.10.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...