Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Tinolovka

  Čim je Sanader otišao ja sam napisao da izbora biti neće dok god je " krizni porez " na snazi, makar su drugi smatrali kako samo što nisu, bio sam u pravu i onda i danas, nije teško to bilo dokučiti. Hebranga sam upoznao na Rebru, malo sui se prevario u njegovim šansama, ali dobro, to je tvoj zaključak, iako se ne slažem, to je tvoje pravo. ( prema najnovijim istraživanjima ( osobno sam proveo anketu na 2000 ljudi, ne telefonski, te ankete su stupidne i uglavnom netočne ) Josipović pada, Bandić raste, Vidošević i Hebrang dijele treće mjesto )...Kako bi Kalinić rekao za Milanovića, " bolje da upropasti stranku, nego državu ...Poz..

  avatar

  04.10.2009. (13:40)    -   -   -   -  

 • funky business

  Moram priznat da me Jadranka iznenadila svojom čvrstinom i odlučnošću u donošenju odluka i borbi protiv korupcije, kriminala, krize... Ženi treba dat priliku barem do idućih izbora, a onda neka narod odluči! Teško je ocjenjivati njezin rad u ovako kratkom vremenu, ali ako se po jutru dan poznaje, Jadranka je dobar izbor za Sanaderovog nasljednika. Pozdrav

  avatar

  05.10.2009. (20:50)    -   -   -   -  

 • Juran

  Jaca će postati pravi vođa nakon što doma opere sve posuđe i popegla sav veš. Tada će imati vremena baviti se državnim stvarima. Ako joj u međuvremenu "barba Luka" i "fosil Šeks"ne zabiju kajlu.

  avatar

  08.10.2009. (07:43)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Ipak mislim da premjerku ne bi trebalo toliko razvlačiti. Ima smisla za politiku i upravljanje. To nije znao ni bivši premijer, a mnogi će tek saznati. U svemu ispada da je najpametniji bio Tuđman koje je nju zapravo profilirao.

  avatar

  08.10.2009. (09:52)    -   -   -   -  

 • Kurbla

  Unutar HDZ, čini mi se da je Kosor bolja od prijašnjih voždova i sadašnjih kandidata. Krizni porez je, zapravo, jedina prava ljevičarska ekonomska mjera koju je Hrvatska do sada povukla.

  A zašto je zapravo otišao Sanader?
  Ima li netko link na neko vjerodostojno objašnjenje?
  Ne bi li biračko truplo trebalo kazniti HDZ zbog takvih - u najmanju ruku netransparentnih - igara?

  avatar

  08.10.2009. (16:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...