Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • svijet u boci

    Neke boje bi nam se preklopile...iako meni je Predin uvijek nekako tamnoplav, a Dylan istina uvijek pluta između narančastog i žutog:))

    avatar

    01.10.2009. (19:55)    -   -   -   -  

  • anspik.

    johnny cash mi se ovo ljeto spojio s narančastom bojom pustinje, pijeskom, suhim zrakom, asfaltom, nepreglednim prostranstvom. a glazbu inače uglavnom doživljavam tako da mi se čini da sam prazna ljuštura pa me onda puni, nekad gustim, ponekad valovitim, nekad pucketavim... ne znam koje bi to osjetilo bilo. volumena, dodira i kretnje. iznutra.

    avatar

    02.10.2009. (00:40)    -   -   -   -  

  • stroke

    poklopilo se barem 70% sa nekim mojim razmišljanjima. kada bi birao top 3 obojena albuma koje si navela, onda bi to bilo ovako : 3. Bruce Springsteen, Live 1975 - 1985, 2. Jeff Buckley, Live at Sin-e i album kojim si me definitivno osvojila, jer mi stvarno puno znači i mnogo puta me je "vadio" u životu... 1. Lou Reed, Magic and Loss.
    samo još jedna sitnica pa idem :).... vezano za Lambchop... gledao sam ih 2006. u Tvornici, a poslije tog nastupa sam odlučio da više nikada u životu neću neki strani bend pogledati tamo. razglas je bio loš, a ekipa okolo je non-stop čavrljala (pas im mater). ali Wagner je bio vraški dobar unatoč svemu.
    samo, primijetio sam da dosta njihovih poklonika pada na ovaj album "Is a woman" koji osobno nikada nisam uspio prožvakati kako treba (probat ću mu dati još koju šansu).
    ali zato mi je "Nixon" legao kao "united colors of benetton" :))
    pozdrav sa kišnog juga ;)

    avatar

    02.10.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • tessa k od tesara

    nina simone... zagasitoplavi ženski rukopis

    avatar

    05.10.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    odličan izbor ali mi fale Tindersticksi (pod plavo, of course)

    avatar

    29.10.2009. (09:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...