,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Vrijeme je za igru (3): Napokon odgovori na "oktogonska" pitanja!</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bitter

    imao si jedan propust...ipak sam imala samo 7 bodova :) elsanec i broj telefona su mi falili :)
    tak da čestitam tatjani!

    avatar

    01.10.2009. (18:27)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Drago mi je da si snimio i neaktualnu (!?) uličnu tablu postolara Katančića kojeg su - kao i, nažalost, legendarne "Slijepce" - zamijenili neki elitistički, jedva posjećeni lokali...
    Zaintrigirao si me, usputno, za "stanovnike" Oktogona te sam na njegovom zvoncu (koje je vjerojatno dozivalo dežurnog domara svojevremeno noću zaključavanog prolaza...) identificirao jednu Valentinu (na brzaka potpisanu kao Valetina).

    Oktogon je svojevremeno imao jednu "lošu" reputaciju - naime tadašnji lokal/restoran "Dubravka" imao je dva ulaza - jedan iz Margaretske ulice, a drugi iz Oktogona pa su razni prevaranti svoje "žrtve" ostavljali "pričekati pred vratima" lokala dok, kao, ne obave neku "mutnu kupnju" da bi s njihovom lovom netragom nestajali kroz drugi izlaz.
    I da! Šezdesetih godina (prošlog stoljeća) je ondje, u banci s ulazom u središnjoj "rotondi", izvedena "(mirna) pljačka stoljeća" kada je jedan čovjek zašao iza pulta, uzeo hrpu od pet milijuna dinara (što je onda bila poprilična lova!) i bez trčanja išetao u nepoznatom pravcu. Koliko se sjećam - nikad nije pronađen!
    _

    avatar

    01.10.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Vidiš, lips, ja sam imao dojam da ti je falio samo telefonski broj!
    Tatjana, ti si dakle pobjednica prvog kruga! ;o)

    GP, fala ti na ovim dodatnim informacijama - činjenica je da je nekad sa "slijepcima" prolaz bio puno življi, a sad sa tih nekoliko "hoh-dućana" je zaista samo PROLAZ, mjesto kroz koje se prolazi bez puno zaustavljanja, a nekad je bio samo MJESTO zbivanja.

    avatar

    02.10.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • DsK

    jao ja sam bila skupljala odgovore i zaboravila ih poslat :( al nema veze, bilo mi je zabavno samo po sebi to rjesavat, mislim da toliko koncentrirana u oktogonu nikad nisam bila :D ocemo jos!

    u svakom slucaju, stala bih uz lips of tragedy, jer su mi falili elsanec i ellabo ;)

    avatar

    04.10.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...