Prava je šteta ovakav prekrasan aranžman pojesti. Sigurno je i ono grozdje tako prošlo? Ti bi mogao parirati Japancima i njihovim ikebanama, zapravo bolji si od njih. A onu jesensku, prirodnu fotografiju koja je prava umjetnička, bi ja rado stavila doma na zid... Lijepi pozdravi
29.09.2009. (15:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U mom kraju ih zovu - sremkinje. Dugo ih nisam jela, ali kao dijete često. Baš ti hvala na ideji...potražit' ću na tržnici, zna ih biti... Pozdravček :)))
30.09.2009. (23:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bio si i više nego dobar dečko, a Wind uvijek ispunjava svoja obećanja:
1 kg bundeve, glavica luka, 5 dag maslaca (nije neophodno, može i ulje), 3 dl vrhnja za kuhanje.
Na maslacu (ulju, masti, nevermind) podinstati luk. Dodati usitnjenu bundevu (ja je naribam) i kratko propržiti. Politi s 1.5 l vode ili temeljca od povrća (voda s malo vegetice sasvim fino zamjenjuje temeljac). Kad zakipi smanjiti vatru. Ali to znalac kao što si ti zna i bez mene. Posoliti, popapriti, kuhati dok bundeva ne omekša (ali ne previše, nekoga vraga ipak treba osjetiti pod zubima). Pred kraj dodati vrhnje. Ostaviti kratko na laganoj vatri. Posuti peršinom, ali nije obavezno.
Ne zvuči bog zna kako, ali vjeruj mi - odlična je! Garantiram to svojom kilažom!
01.10.2009. (21:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Ja od te vrste kuham odličnu juhu. Ako budeš dobar dobiješ recept.
29.09.2009. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Mmmmm, bum bil dobar ko pesek
29.09.2009. (10:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
omladinka
Prava je šteta ovakav prekrasan aranžman pojesti. Sigurno je i ono grozdje tako prošlo?
Ti bi mogao parirati Japancima i njihovim ikebanama, zapravo bolji si od njih.
A onu jesensku, prirodnu fotografiju koja je prava umjetnička, bi ja rado stavila doma na zid...
Lijepi pozdravi
29.09.2009. (15:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
i ja bi recept.
nego vidim da si ukral zlicu u avionu hihihihihihi
29.09.2009. (17:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
A vraćal sam se dragon airwaysom, hehehehehe,
a od lufthanze imamam svašta
29.09.2009. (17:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Mare, mislim da ti taj recept već imaš. Jednom si pitala ima li tko kakav dobar recept s bundevama pa sam ti slala na mail.
30.09.2009. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
duliba
Vrlo Zanimljivo :))
30.09.2009. (13:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
U mom kraju ih zovu - sremkinje. Dugo ih nisam jela, ali kao dijete često. Baš ti hvala na ideji...potražit' ću na tržnici, zna ih biti...
Pozdravček :)))
30.09.2009. (23:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Bio si i više nego dobar dečko, a Wind uvijek ispunjava svoja obećanja:
1 kg bundeve, glavica luka, 5 dag maslaca (nije neophodno, može i ulje), 3 dl vrhnja za kuhanje.
Na maslacu (ulju, masti, nevermind) podinstati luk. Dodati usitnjenu bundevu (ja je naribam) i kratko propržiti. Politi s 1.5 l vode ili temeljca od povrća (voda s malo vegetice sasvim fino zamjenjuje temeljac). Kad zakipi smanjiti vatru. Ali to znalac kao što si ti zna i bez mene. Posoliti, popapriti, kuhati dok bundeva ne omekša (ali ne previše, nekoga vraga ipak treba osjetiti pod zubima). Pred kraj dodati vrhnje. Ostaviti kratko na laganoj vatri. Posuti peršinom, ali nije obavezno.
Ne zvuči bog zna kako, ali vjeruj mi - odlična je! Garantiram to svojom kilažom!
01.10.2009. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...