Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • macka_u_martama

    upravo si pogodila naziv - vampiri energije. točno to sam imala na umu čitajući protiv katiline.
    eto, još samo jedna i postaješ amelie ekspert. baš sam primijetila, na forum.hr -u ima puno nothomljubaca. topic književnost ujedno je jedini kojeg posjećujem tamo, i znam se iznenaditi...

    avatar

    29.09.2009. (19:08)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    moram priznati da sam dosad izbjegavala forum.hr, ne guštam u tim velikim virtualnim društvima - mogućnosti zlouporabe anonimnosti u takvima su se pokazale gotovo neograničenima. Ali virnut ću ako kažeš da ima nothomboljubaca :D ah, kakva riječ!

    avatar

    29.09.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Biografija gladi pokazuje koliko je takvo djetinjstvo bilo daleko od idiličnog. Možda je to izvor inspiracije. Tko zna :-)).

    avatar

    29.09.2009. (20:10)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlice - dakako da razmišljanje da je nečije djetinjstvo idilično i egzotično predstavlja svakako površan način gledanja na stvari - činjenica da je ona nekim stvarima još uvijek literarno opsjednuta (anoreksija, sindrom Petra Pana) znači da su te stvari ostavile dubok traumatski trag na nju (kao osobu, ali i kao spisateljicu).

    Neki kažu da ne možeš biti dobar pisac ako nisi do temelja sheban. Postoje teze koje opravdavaju i suprotna stajališta, ali ja doista ne znam što bih rekla o tome. Tema za sebe, svakako.

    avatar

    30.09.2009. (08:24)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Moj najdraži pisac ružnog djetinjstva je Pat Conroy. Njegova majka je jednu njegovu knjigu (mislim da se radilo o Great Santini) priložila sudu kao dokazni materijal tijekom rastave :-)).

    avatar

    30.09.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...