Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Semiramida

    Medo, stvarno ne razumijem zašto se uzrujavaš oko budala. Kao prvo to su nesigurne osobe koje imaju potrebu uspoređivati se s drugim ljudima i na taj način sebi podižu ego. Jer očito sami nisu zadovoljni sobom, kada im je potreban netko drugi kao mjerilo.

    Osobno me to niti najmanje ne dira. Znam točno gdje sam, zašto sam i kako sam. I osjećam se odlično zbog toga. Zadovoljna sam sama sa sobom, a ako se nečiji ego osjeća većim zato što zna koliki je moj prosjek i koliko mi je još ispita ostalo, pa sa zadovoljstvom ću mu ugoditi (i misliti si kako je dotična osoba nezadovoljna), jer moj ego je sasvim zadovoljan :)))

    avatar

    26.09.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ništa moraš uvježbat I don't give a flying frak pozu i širit okolo takve valove pa te nitko neće pitat koliko ti je još ispita ostalo i kako ide faks... Ja sam znala na to drugo pitanje odgovorit da se zgrada još nije preselila na drugu lokaciju :-))))) ljudi su nakon toga prestali postavljat glupa pitanja :-))))

    avatar

    26.09.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Još malo, još malo, izdrži :-)).
    Hm, bisera ima uvijek i stalno. Da probaš opaliti kontru komplimentima? U stilu: Joj blago tebi, da sam ja u tvojo koži itd. Možda ih dovoljno zbuniš pa će idući puta te zaobići :-)).

    avatar

    26.09.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • Neverin

    hehe ja isto ne pitam za faks ali volim kada im mogu odgovarat "sve manje ispita, uskoro" i adio mare satrem koverzaciju na licu mjesta .. to je univerzalni odgovor za smirivanje takvih napadnika:)

    avatar

    26.09.2009. (23:30)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    @Semi: upravo si mene opisala. :D Makar ja nemam wow prosjek ili nesto, ali uvijek nekako mijerim s drugima pa sam sve vise iskompleksnija kad svi imaju (ok, skoro svi) bolje ocjene od mene, lol. Nikako da se naucim da nisam u istoj situaciji kao oni, da svatko invidualno prozivljava nesto svoje. Damnit. :D Svjesna sam toga, ali (proklet taj ali!) nikako da pocinjem bit zadovoljna vlastitim egom. *sigh* *divi se Semi i jos k tome sto je dobra osoba

    avatar

    27.09.2009. (01:19)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    A što ja znam, na faksu si, tam su studenti...pa o čem da pričaju? Nisu to tvoji prijatelji (osim par odabranih, jelte), making conversation, mora se pričat o nečem da se izbjegne neugodna šutnja uz glupavo smješkanje...koja i tak dođe na kraju, poslije pitanja o faksu, ispitima i još par slabašnih o, recimo, vremenu...
    Vjekovna boljka uspoređivanja ne da se izbjeći - ali, kaže "Desiderata", uvijek će biti i boljih i gorih od tebe...
    Ne želiš se valjda specijalizirati u genija poput mene koji gleda u pod, strop, zidove, i uopće na sve načine izbjegava komunikaciju iako to ponekad za dotičnu jedinku nije ni najmanje dobro? Ili možda jest? A 'ko će ga znat' više... ;)

    avatar

    28.09.2009. (16:53)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    KIKIIII!!!
    ON je nešto napisao, i to bez da mu je itko išta rekao!!! svi oni naši komentari nisu bili uzalud.
    Mislim da on ponovno zaslužuje počasno mjesto na popisu tvojih blogova ;)

    avatar

    02.10.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • One day I\'m gonna grow wings

    AJM BEK!!!!!!! juhuuuuuuuuuuuuu :)))))))))

    avatar

    04.10.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @Neko-chan - mislim da si ti u posebnoj situaciji i da se tebi može oprostiti, ali bez brige doći će s vremenom sigurnost i kod tebe, sigurna sam :))

    @Medo - paučina se skuplja ovdje... ;))

    avatar

    04.10.2009. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...