Komentari

p-a-t-o-l-o-g-i-j-a.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • |283|

    sigurno ga je balkonom mučila neuhvatljivost kakvog Rilkeovog stiha, poput onog o cvijetu kojem manjka latica (ako mi sjećanje ne nabija rogove)
    a stvari moraju propadati da bi nove iznikle
    divno je što je načeta tema grizodušja

    avatar

    25.09.2009. (00:56)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    puno je više slova nego inače!

    avatar

    25.09.2009. (07:12)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    zašto mušku žudnju zoveš prljavom?

    avatar

    25.09.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    MIslio sam na muške čarape.

    avatar

    25.09.2009. (11:49)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Nadam se da te čarape služe svrsi.
    Jesu li to terluke?

    avatar

    25.09.2009. (14:25)    -   -   -   -  

  • samopromocija

    zasto se danica cvorovic pali na tvoju proćelavu glavu? ljubomoran sam.

    avatar

    26.09.2009. (11:04)    -   -   -   -  

  • bada bing

    Zato jer ju je Namjernik odjebao, pa joj fali virtualnog pusenja.

    avatar

    26.09.2009. (17:54)    -   -   -   -  

  • samopromocija

    hu iz namjernik?

    avatar

    26.09.2009. (19:30)    -   -   -   -  

  • bada bing

    Bloger na kojeg se Danica potpuno isto ovako palila dok je nije odjebao.

    avatar

    26.09.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • samopromocija

    bada bing, ti si zlurada blogerska tračara koja je pogubila svaki kriterij. danica je draga cura i nju pusti na miru. i ne uvlači u svoju iskonstruiranost.
    ona je samo nova na ovom blogu. ko i one druge što su se nekad pojavljivale. ali i simpa, uz to.
    ona je, dakle, samo nova tu. ne glupa, već nova i neupućena.
    to je trebalo pojasniti onim inhibitorovim ljubomornim vješticama kada su, sve jedna pametnija od druge, pokušale desetkovati nove curke koje su se tu pojavljivale i kojima je inhi poklonio pažnju.

    avatar

    26.09.2009. (20:14)    -   -   -   -  

  • ajaucaaka

    radi tih ljubomornih patologija je ostala zatvorena za ostale, i sad kad ih nema, sve je pusto. jebale te te tvoje kurvetine inhibitoru!

    avatar

    26.09.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • Traganje za izgubljenim vremenom

    zanimljiva prica

    avatar

    26.09.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Cao ekipa!
    Zadnja dva dana sam hodala preko 50 kilometara po vukojebinama svakakvim i taman sam se zaželila civilizacije... Ali vidim da su obični planinari i ne trudeći se posebno, sa više duha i žestine prdili u Tatekovom skloništu nego šta ćete vi isprdit u svim komentarima od Inhibitorovog početka do kraja odsustva Sanadera.

    Samo Vas moram razočarat da poučena iskustvom ne palim (ništa i nigdje a kamoli sebe) kad osjetim prdež jer je zna bit opasno poradi smrdljivih ali i otrovnih plinova. Inače, palim se ne sve na što se pale mladi, a toga ovdje nema. Mladih mislim!

    Molim Vas da me ubuduće zanemarujete, jer iako mi vaša pažnja godi, smatram da nije fino zanemarivati glavnoga.

    avatar

    27.09.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    na jednom sajtu ljubavne problematike koja pomaže ženi u ostvarenju žudnje za muškarcem sam pročitala doslovno ovo: Svaka je pizda u mraku ista. Oće se valjda reć da se ne tribate puno trudit oko bilo kojeg blogera u virtuali da bi došli do srićice. Ali ako si pak muškić a objekt hetero, svari su unešto komplikovanije ali se možda mogu riješiti blogerskim donacijama.

    avatar

    27.09.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Danice, vezano uz tvoj pretposljednji prost,
    Ilja Stogoff u putopisnom romanu "Trinaest mjeseci" piše da posao novinara danas nije pisati istinu, nego ono što vlasnici novina žele čuti.
    Tako konstruirana istina postaje činjenica, sustav vrijednosti u koji se ne sumnja. Pritom ističe kako ga je stid što je novinar, pa zato odrađuje putopisne reportaže o ruskim zabitima za strane naručitelje, daleko od civilizacije. Kao što jedan svećenik u romanu kaže (parafraziram) "Danas smo učili evanđelje, učili smo djecu o praštanju. Ništa od toga neće biti objavljeno u novinama. Bit će objavljeno samo kako je neki svećenik djetetu odvalio šamar. I onda će taj svećenik na nekoliko dana postati svjetska senzacija."
    itd.

    avatar

    28.09.2009. (09:31)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Dragi Inhibitore,

    Bilo koja radnja, pa čak i nerad donekle zdravu osobu potiče da napusti civilizaciju koja svakim danom smrdi sve više od kanalizacije. Ali nakon par dana se jednostavno moram vratit u civilizaciju kako bi se ušlagirala na internet pa čak i oprala. dakle, svi mi smo sve sličniji jedni drugima!

    avatar

    28.09.2009. (15:06)    -   -   -   -  

  • |282|

    Kiki, vezano za veziva: pa ne zovu se istinari, negoć novinari; jasno da je navijek bilo pitanje koju istinu objaviti (od Acta Diurna, preko Novog Zavjeta, na novije nouvelles), a kako se vremena mijenjaju, a novina, vijest (znanje i viđenje) i treba biti takovo da olakša jadnom puku suživot sa svim ovim novovijekim prividima odgovornosti kao što su demokratska vlast, globalni problemi i ine zanimacije. Jasno da u takvom sustavu imaju smisla samo globalne halucinacije čija režija jest sama bit medija, odnosno režija je njihov prostor; a forma koje ovisi o kult-geo-pol okvirima. Vijest nije ništa bez konteksta, a kontekst određuje burgija dana. Kad već nekakvu nazovi prošlost pišu (po)bjednici, što ne bi i sadašnjost, budućnost te pokoji kondicional? Da se možda neće sama ispisati, ili ju nedaj bože kakvo pogansko božanstvo nacrtati, a mi kraj vatre opjevati? Ne, to je ipak prošlo - dakle, ta slojevita nesvijest je nužnost naše pećine.

    Pitanje je da li je danas, bez obzira na iznimke, čak i pjesnikov posao pisati istinu (u smislu da ga to određuje kao pjesnika); ili i to postaje irelevantno u globalnom omjeru šuma i signala, nevažnog i važnog, posljedice i uzroka.

    Koliko je produktivno toplu vodu otkrivati po ovim pitanjima neka vrijeme pokaže (iako čujem da je Stroganoff dobar).

    Danici dajmo da još malo predahne, s iznimkom u svezi najbitnijeg - ne da nije svaka u mraku ista, već ni sam mrak u svakoj nije isti.

    avatar

    28.09.2009. (15:15)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    282, ova socijal-utopistička poruka je prepisana (dakle, ne odražava moje stavove) da bi ohrabrila sve ovdje koji teže dolaze do srećice. I o prvom i o drugom pa i o trećem mudro zboriš, iako bi se dalo naslutiti da je tebi bitno odavno srcu nevidljivo!
    ali tko sam ja da raspravljam o bitku kad se moram uhvatiti posla?

    avatar

    28.09.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...