,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Hoćemo li s mušterijama biti na "ti" ili na "Vi"?</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NF

    ha,bitno da se gura ;)

    avatar

    24.09.2009. (10:19)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Dobro opažanje. Dičimo se velikom kulturom i finoćom (premda persiranje nije glavna odlika kulture), čudim se kako netko prije tebe (Vas) nije zapazio tu sitnicu. Ovo je prvi put da vidim natpis "gurajte".

    avatar

    24.09.2009. (10:22)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    U vezi guranja vrata... he he... evo i jednog zanimljivog upozorenja iz 2007., pogotovo za one koji su se, kako se to svojevremeno govorilo, "rodili u čamcu".
    _

    avatar

    24.09.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Ma ok je, po meni, bez persiranja za takve namjene, ono: klikni, čitaj, čitaj dalje, listaj, preskoči... internet nas je već nekako podučio da je stvar više u funkciji, a manje u relaciji (onaj tko nudi da se gura i onaj tko treba gurati :-D).
    Inače, ovaj Guraj na magenta pozadini - da to nije kakva T-comova naljepnica? Ne vidim logo, ali to je ta boja koju su oni "zauzeli" kao svoju - ma to je njihov marketing, miša im njihovog!
    Inače, meni je najbolji natpis ikad bio "rini". Nikad prežalila... :-)))

    avatar

    25.09.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    i meni jako ,jako i podebljano JAKO smeta ovo obraćanje sa TI, i na reklamama, i na radiju i ovo "guraj" i sve tome slično; malo respekta prema slušaocima i gledaocima bi se trebalo imati;
    a najgore mi je što me školarci (da, u mom se selu još uvijek nepoznati ljudi pozdravljaju na ulici - ne mogu se naviknut na to !!!!!) pozdravljaju sa "bog", ajme, pa ne igram se s njima u pijesku, da ne kažem "pa ne pasemo mi koze zajedno", bolje da me niti ne pozdrave, nego ovako-ovlaš, usput i kao nekog starog znanca; sramota što ih to roditelji uopće uče!!!!

    avatar

    28.09.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...