Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Tom

    Vauuuuu...... super fotka! Čestitam Dražene! A čestitke idu i novoj juniorskoj predvodnici "mini Ž"

    avatar

    21.09.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    jako sam happy da je iva upala,dali ste imali kad tri sestre u mažoretkinjama?nadam se da vas iva ne bude izmorila jer je ko mali vražićak.pozdrav.

    avatar

    21.09.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    O da imali smo, imamo još uvijek. Primjerice sestara Franovic u timu ima 4 (dvije seniorke, jedna juniorka i jedna u J2 sastavu)

    avatar

    21.09.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • Ivanovicka

    slika je savršena!! nebo je preedivno :D

    avatar

    21.09.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da, da, fakat je istina. Ja sam odusevljen.

    avatar

    21.09.2009. (16:13)    -   -   -   -  

  • (Pre)Brižna mama

    Iskrene čestitke na rezultatima iz Francuske!!!
    Zaista smo ponosni na sve vas!!!
    Imam par napomena i prijedloga vezano uz audiciju i lijepljenje plakata.
    Moram priznati da me ne iznenađuje slab odaziv na audiciju, jer bez obzira na osobni angažman, NIGDJE u središtu grada nisam vidjela plakat koji poziva na audiciju.
    Naime, 90% trgovina (knjižare, trgovine s obućom/odjećom, prehranom) ne smije stavljati plakate na vrata, niti unutrašnjost prostora (tako barem kažu). Znači, ostaje dobra volja tu i tamo koje „tete“ koja nam se smilovala i obećala da će plakat zalijepiti nakon što pita šefa.
    S obzirom na dobru suradnju sa gradonačelnikom, moj prijedlog je da se pokuša ili preko njega ili dogovoriti osobno sa službom u ZET-u da se plakati izlijepe po tramvajima i autobusima.
    Također, mislim da bi se i na slušanijim radio postajama (npr. Plavi radio, Antena, Sljeme i sl.) mogla pustiti po koja reklama tj. poziv na audiciju.
    Nadam se da to sve ne košta previše.
    Pozdrav!
    (Pre)Brižna mama

    avatar

    21.09.2009. (20:55)    -   -   -   -  

  • ??

    malo seniorki na 2.audiciji...

    avatar

    21.09.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  • ...

    Čestitam mini ž ona je baš super

    avatar

    21.09.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Brižna mama:
    Hvala na pohvalama. I hvala za prijedloge. No, to sve smo prošli vec odavno:

    1. ZET nije vlasnik oglasnog prostora u tramvajima, vec B2 plakati, privatna tvrtka koja je dobila koncesiju na iste. ZET je vlasnik displeja u tramvajima na kojima se oglašavamo, tj. ide informacija za audicije.

    2. ZET nam je omogucio obljepljivanje plakata na autobusima, no kako je ovo drugacije dimenzije od onih koje smo mi tiskali, a sto unaprijed nismo znali, tako cemo isto iskoristiti za iducu audiciju. ZET nam je takodjer omogucio da na jednom tramvaju izvana stavimo reklamu sto cemo vidjeti koliki je trosak i da li se to isplati.

    3. Neke radio stanice su objavile informaciju (svima smo poslali molbu). Za iduce audicije napravit cemo i spot te ga poslati uz molbu da se objavi. No, emitiranje komercijalne reklame na radio postajama nije isplativo. Godinama smo pokusavali i vidjeli ucinke (zato i je ona rubrika na flajeru u kojoj se zaokruzuje kako su kandidati doznali za audicije). Reklama od 2.000,00 kn na radio stanicama je minimalna, a na istu ne dodje vise od 5% kandidata (njih 10-tak).

    Napisat cu vam koje smo sve promotivne aktivnosti napravili:
    - 10.000 letaka u punoj boji
    - plakati u svim srednjim školama (dvije ekipe su obilazile škole sa autima u trajanju nekih 20 radnih sati)
    - 3.000 plakata u punoj boji
    - izlog Turisticke zajednice Zagreba (tri tjedna) na Trgu bana Jelacica
    - displeji u tramvajima
    - reklama u magazinu HAK-a (500.000 primjeraka)
    - najava u radio staincama i dnevnim novinama (koji su to htjeli)
    - najava u specijaliziranim izdanjima (Hrvatski vojnik, ZET...)
    - internet poruka koja se slala preko adresara
    - web stranice (blog, forumi, naša web stranica)
    - plakati i poruka konferansje na svim utakmicama Hrvatske nogometne reprezentacije i NK Dinama
    - pozivi kroz informacije o tituli Prvakinja Europe gdje smo usput i objavili informacije o audicijama
    - niz sitnih promotivnih aktivnosti

    avatar

    21.09.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  • Lala

    Čestitam Mini Ž...

    avatar

    22.09.2009. (08:33)    -   -   -   -  

  • ja

    kad će novi post?

    avatar

    22.09.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mali pomocnik gdje si? Dakle da ponovim.

    Postovi se u nacelu rade ponedjeljak-srijeda-petak.

    Izuzeci:
    - ako ima manje od 20 komentara prolongira se pisanje posta na jedan dan
    - ako ima manje od 15 komentara prolongira se pisanje dok se ne dobije 15 komentara
    - ako ima vise od 50 komentara piše se novi post
    * komentari koji nisu kreativni vec se pišu samo zato da se naruce broj komentara brisu se "ono po nacelu svaka rijec jedan komentar isl.)

    avatar

    22.09.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • tatek

    Kao prvo želim istaknuti,da je moja kčer Monika zabranila da išta komentiram vezano za prebacivanje u seniorski A sastav.S obzirom da sam vidio u kakvom mi je depresivnom stanju dijete i s obzirom da sam joj ja suze brisao sa lica,zanima me komentar i odgovor na sljedeće!!!Prije mažoretkinja viceprvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici,najavljivana kao čudo od djeteta (sa vaše strane),odmah nakon zlata u Crnoj gori postaje DIREKTNO predvodnica juniora,što nikome do sada u povijesti mažoretkinja još nije uspjelo (opet vaše izjave).Pod njenim vodstvom i DIVNOM trenericom Marijači,juniori nižu zlata na svim regionalnim,državnim i europskim natjecanjima,uz NAJVEĆE INDEXE.U Francuskoj NAJVEĆI INDEX juniora u POVIJESTI natjecanja,u Jaski također (to novine pišu i blog objavljuje),na natjecanjima komentari roditelja i publike:ova mala je zakon,kak je vrckava,kak je okretna,mala je fenomenalna...Nakon svega gore navedenoga,šok i nevjerica.Seniorke žele Moniku u A sastavu,baca štap sa 5 okreta,štap ne pada,sve zadano radi besprijekorno,večina je za,kvaliteta neupitna,ali večinu se ne sluša.Odluka žalosna i nemoralna.Citiram odluku:mala je odlična ali J... ju visina!!!Moje mišljenje SRAMOTA. Zanemariti,zaboraviti i ignorirati njen brzi uspon,talent,postignute rezultate,predanost timu.I to sve zbog toga,što po nečijem mišljenju NIJE DOVOLJNO VISOKA,je krajnje nemoralno,neprofesionalno i loš primjer budućim mažoretkinjama.Na kraju želim zahvaliti SVIM mažoretkinjama koje su glasale da talent bude priznat i prihvačen i PONAVLJAM da je Monika protiv ovog komentara tj. da uopće NE ZNA za njega.Da će Monika i dalje trenirati i to sa bolom u srcu i ranom na duši,koja gledano sa psihološke strane,neće zacijeliti preko noći.CURKE,svima puno pozdrava i još jednom velike čestitke za Francusku!!!TATA.

    avatar

    23.09.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • mmmm

    sVAKA ČAST TATA !!!!!!!!!!!!!! I to je živa istina,monika je veliki talent !!!!!!!!!!!

    avatar

    23.09.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  • ???

    Nažalost,Monika nije jedini primjer,bilo je toga i prije a biti će i dalje...uostalom koliko ja znam u S1B ima još zlatnih cura koje nisu prešle u 1A,a neke i to već god i više,a razlog je....???

    avatar

    23.09.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  • mimi

    Kako to da je na eu prvenstvu sitar bila zamjena,a ne ros?

    avatar

    23.09.2009. (10:51)    -   -   -   -  

  • s2

    SRETNO SVIM CURAMA U S2 DANAS NA PREBACIVANJIMA!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    23.09.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    tatek:
    Cijenim vas komentar, iako ne i stil pisanja, poglavito kada se upotrebljavaju rijeci na j.... Mislim da tako necem nije mjesto na blogu koji citaju maloljetnice.

    Nitko ne spori da je Monika vrlo kvaliteta i vrlo talentirana. Sto se ocitovalo kako u njenom brzom prelasku u J1A, kako u karijeri u tom sastavu. No, za seniorke je visina jedna od bitnih stvari, kao i za niz akrivnosti u kojima je to bitno.

    Ne kazem da Zagrebacke mazoretkinje povremeno ne prebace neku djevojku koja nije visoka prema zadanim parametrima, no to je ipak izuzetak i vodi se briga da takvih djevojaka nema vise od 10% u timu. U formaciji trenutno imate Ceh, Vucicu, Zajec i Prislin koje su nize od propisanog standarda. I ovdje je talent i kvaliteta presudna.

    Visina, tj. sve psiho-fizicke karakteristike jedna su od stvari u ocjenjivanju kandidatkinja za S1A. I kada se te stvari zbroje dobija se lista za prebacivanja. Da, Monika je imala neke elemente iznad drugih, a neke nije. Kad sve zbrojimo i oduzmemo, Monika nije usla. Bilo je onih koje su na ljestvici bile vise. Naglasavam i cinjenicu da su prvenstveno prebacivane djevojke iz S1B sto je i normalno, jer djevojke iz J1A ne znaju niti jednu jedinu seniorsku koreografiju. Dakle djevojke iz S1B koje su daleko nekvalitetnije u radu sa stapom, te plesnoj tehnici bile su svejedno prebacene jer imaju jednu veliku prednost, a to je da su odradile senirski program. Naglasavam da smo prvo prebacili sve djevojke iz S1B koje su mogle biti prebacene, a tek potom popunili prostala mjesta sa curama iz J1A. Mogao bih vam napisati cijeli elaborat zasto je to tako, no za to ovdje stvarno nemamo prostora.

    Nitko ne kaze da Monika nema sanse biti prebacena jednog dana. Ima. Bez obzira na njenu visinu. Jer joj ostali elementi ocjene daleko premasuju prosjek. Hoce li se to desiti ne ovisi samo njenom talentu, nego i o trenutnoj konkurenciji na dan prebacivanja. No, da su do sada u svakoj generaciji prebacivane djevojke koje su i nize od Monike, jesu. I zato mi nije jasno sto ste zeljeli ovime postici.

    Za kraj jedna bitna ispravka. Nitko nije glasao za Moniku iz S1A. Znate da o tome odlucuje cijeli sastav, uz posebno vaznu ulogu Savijeta, predvodnica i trenera. Nitko od njih nije glasao za Moniku. Stoga ovu vasu interpretaciju da sam ja i iskljucivo ja odlucio da Monika ne prelazi u S1A najostrije demantiram i odbacujem.

    ???:
    Da istina je da ima jos onih koje su bile zlatne (i srebrne), i da ne prelaze. Jel seniorski sastav ima malo drugacije parametre nego juniorski. Sorry, ali to je tako. Mozete i vi i ja cupati kosu u beskraj, no mazoret ples ima nekih svojih zakonitosti koje nam se mogu ili ne moraju svidjati. No, one su takve vec 200 godina. I upravo zato je mazoret-ples toliko popularan. Slicne zakonitosti imaju i drugi plesni oblici. Pa se nitko ne buni radi takvih standarda ili kriterija.

    mimi:
    Zato jel je tako odlucio Trenerski Kolegij i Savijet Zagrebackih mazoretkinja.

    avatar

    23.09.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • tatek

    Moj stil pisanja kod sporne riječi je citiran i ja također smatram da takvim riječima nije mjesto na blogu,a kamoli na treningu.Međutim, smatram se preozbiljnim čovjekom da bi stvari izmišljao.Samo sam objavio komentar uz prethodno dobivene informacije i dojmove sa više strana.Također ,ne želim se prepucavati,ne želim da se stekne krivi dojam ili da se donose krivi zaključci.Tako je kako je,život ide dalje,a rane će zacijeliti.

    avatar

    23.09.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Dakle tu je izneseno brdo neistina i dezinformacija.

    Citirana recenica nije se desila niti u jednom njenom dijelu. Totalna laz.
    Isto tako nitko nije radio lansee sa 5 okreta jer nitko nije na prebacivanjima radio ista slicno. I to je toalna laz.

    Bojim se da ste stvorili pogresan dojam na temelju dezinformacija koje su dosle tko zna od koga i tko zna na koje nacin, obicno po nacelu "pokvarenog telefona". Od Monike sigurno nisu jer nije bila u dvorani, kao niti jedna druga kandidatkinja dok se raspravlja o prelazu. A to da neke klinke mogu ispricati "svoju istinu", ili nadodati, ili izmjeniti nesto da bi se opravdali pred "prijateljicom", to je poznata stvar. Na to sam se vec odavno prestao obazirati.

    No, slazem se da smo odrasli ljudi. Stoga upravo ne zelim da se "prepucavanje" svodi na "prethodno dobivene informacije". Uvijek mozete nazvati ured ili trenericu i direktno dobiti informaciju. Bez 3-4 posrednika.

    avatar

    23.09.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • S1B

    čestitam svim curama iz mog sastava koje se sada već S1A, fakat su prebačene najbolje!!! sretno vam cure i vidimo se uskoro u S1A!

    avatar

    23.09.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • tatek

    Život se u večini slučaja podudara sa stihovima poznatih pjesama, kao npr. laže selo, lažu ljudi...ili, pusti selo neka priča,svijet je zloban vjeruj meni ..., Ajde bok !!!

    avatar

    23.09.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • heh

    ocete li danas prebacit i cure iz j1b ( koje su tamo bile ) u s1b možda? .
    hwala puno.

    avatar

    23.09.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • tatek

    I još samo mala sitnica.Molim Stručni stožer i Alinja da ne kazni Moniku velikom novčanom kaznom od npr. 100.000,00 Eura,kao što je Maminjo kaznio Manđukića,jer za razliku od njega Monika nije ništa kriva i njene premije su osim smijeha i veselja, jako male. Sada stvarno BOK svima !!!

    avatar

    23.09.2009. (14:47)    -   -   -   -  

  • isss

    čemu ovaj zadnji komentar?! hahaha, jadno XD

    avatar

    23.09.2009. (15:06)    -   -   -   -  

učitavam...