Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • svijet u boci

    Eh di su ona vremena kad je Ušić davao koševe iz svlačionice....ovo je jad i bijedA!

    avatar

    20.09.2009. (00:07)    -   -   -   -  

  • šarli

    Kaže meni Pero: lako tebi, ti si nekad bio na nebu, sve si vidio, sve dobio, a sad zamisli kako je nama. Mi ni trenutka sreće nismo dobili. E, vjeruj mi ne znam kome je teže. Ja sam svjedočio uživo Draženu i Ciboni i Jugoplastici i repki ... . Uglavnom, kad ovo danas gledam, pa tako nekih 15-tak godina, uhvatim se u napadu nekontroliranog jada; ne mogu vjerovati. Da je ova luzerska škvadra, počevši od Danka Radića pa do Rotirka Repeše uklela ovaj sport. A je. Ne vidi se da je u ekipi zloduh, i ovako iz publike dečki se čine u redu. Ali s timom nešto temeljito ne štima. Repeša će otići, a kad će Radić?

    avatar

    20.09.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Stvar percepcije, prijatelju, šesto mjesto u Europi, kada je nogomet u pitanju, tretira se kao uspjeh, a u košarci kao neuspjeh.
    Što se Repeše tiče, budimo realni, imao je vrlo limitiranu momčad i nije mogao složiti bolju postavu. Mislim da ne treba gledati katastrofično na ovaj rezultat, dok je sam nastup bio zbilja prepun oscilacija. Naime, nijednu utakmicu nismo odigrali na visini svih četrdeset minuta.

    avatar

    22.09.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  • mamish

    Ja gledam košarku već jako dugo, a i trenirao ju cca 10ak godina...sad igram veteransku ligu (mada imam 28 :-) ) i dojma sam da bi veterani dobili Slovence u 2. poluvremenu.
    Nije ta repka toliko loša, ali fali lider i pozicije koje si nabrojao. Posebno me iritirao Repeša koji je previše rotirao igrače i tako znao razbit ritam Popoviću ili Ukiću. Protiv Zlovenaca smo izgubili dobijenu tekmu, to sve govori o psihi igrača. Ja sam se jako veselio što su nakon dugo vremena izborili Peking (tamo se nisu osramotili) ali u Poljskoj su nazadovali. Imamo u prosjeku najstariju ekipu i bojim se za smjenu generacija. Pratim i mlade i odgovorno tvrdim da imamo jako puno talenata, ali oni nestanu s vremenom jer nemamo jaku ligu. Nemamo ni igrače koji su nosioci igre u svojim klubovima već samo vodonoše.
    Josip Sesar je bio najveći talent na ovim prostorima u zadnjih 20 godina, ali i najveća budala..

    avatar

    22.09.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...