Komentari

dosanjana.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Rebel blues

    Pozdrav..Pročitao sam tvoj komentar kod onoga urbanog šatro pašalučkogb diletanta Ateista..Samo da kažem da se slažem sa svime što si napisala..I jedan mali savjet, kani se ćorava posla i živciranja malodušnicima tipa Kuljiš, Jergović,Pavičić i ostala svita...

    avatar

    02.10.2009. (17:07)    -   -   -   -  

  • Dosanjana

    hvala rebel! baš si me ugodno iznenadio, čak i ja rijetko svraćam na svoj blog :))))) danas sam baš vesela, ove intelektualke su me nasmijale do suza. budem svratila na tvoj blog, ako sam dobro vidjela ti si neki lala... moj je dragan, ovaj koji se skupa sa mnom smije i komentira također Lala. pozdrav!

    avatar

    03.10.2009. (22:35)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Različiti udžbenici - samo želja za profitom i promoviranjem, prodajom određenih autora - bez obzira na kvalitetu istih :((((( Slažem se s Tobom! Na žalost....
    EU - eh, ne znam postoji li ikakva alternativa :((((( S druge strane, ne možemo živjeti ni kao pusti otok....Referendum - obavezno, i slažem se više od pedeset posto birača bi trebalo dati svoju podršku - ili odbijenicu...
    Srdačan pozdrav; ugodan vikend od Luki+Goldie

    avatar

    30.10.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • NurTier

    to ti je to - kara i pušiona.

    Konstatacija za deset. Ogavno je što je takva večina u ovoj državi.

    avatar

    13.11.2009. (19:26)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    pises:
    al kad naša država funkcionira po bratićima i stričevima, vezama i vezicama, po nekim pravilima EU koja nisu pravila demokracije i kapitalizma nego korporacija i monopolizma i to ti je to - kara i pušiona.

    obzirom da sam godinama u EU i vezan sam za velike korporacije, bi li se iznenadila da ti velim da razlike u stvari nema. slobodno trziste je stvar dogovora a politicki kokosinjac su poklade koje traju cijelu godinu i koje neki zovu demokracija. ja bi to prije nazvao zivot, koji je oduvijek takav bio i bit ce. a za vrijeme dok se neki zeste a drugi pune dzepovi.

    no u svemu tome i bez obzira na to jedino je bitno da se samm sebi ujutro mozes osmijehnuti u ogledalo i pogledati u oci. mozes li sebi, tad mozes i drugima.

    Pozdrav iz EU,
    Bocaccio

    avatar

    13.11.2009. (23:52)    -   -   -   -  

  • Killer Vanilla

    ma i ti profesori su debili..cijeli sustav školstva, barem kod nas je retardiran bacaš pare na te knjige, koje si obavezan kupit a ne znam šta dijete ustvari nauči u toj školi..radio sam u školi pa znam kakvi sve kreteni predaju ondje ljudi kojima je glava puna gluposti ne mogu dijete podučit ničemu a još te sile i knjige da kupuješ..

    avatar

    01.12.2009. (15:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...