Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • milorad dodik

    Federacija etnički očišćena
    Navodeći da i "nesporazum" o popisu 2011. godine "pokazuje da je BiH jedna iracionalna i imaginarna priča, nemoguća zemlja", on je rekao da se bošnjački političari protive popisu iz nekoliko razloga, a da je prvi to što bi se vidjelo da je i Federacija etnički očišćena i tako bi pala priča o žrtvi i krivcu.

    - Ako ne dozvolite ljudima da se nacionalno izjasne onda smo svi Bosanci, a to je kreiranje nove nacije. Bilo je u povijesti još takvih pokušaja, ali to nije moglo nikad proći, pa neće ni sad. Zbog svega toga, kad me neko u Beogradu upita, kako je kod vas u Bosni, kao da me šakom udari u nos, objasnio je Dodik.

    bitno.ba l poskok

    avatar

    17.09.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • milorad dodik

    Milorad Dodik
    RS se ne odriče suverenih prava
    Premijer Republike Srpske (RS) Milorad Dodik ističe da se RS neće odreći svojih suverenih prava koja su joj priznata Dejtonskim sporazumom uz garanciju i svjedočenje najvažnijih svjetskih sila i da zato ne može biti promjene Ustava BiH kojim bi se ukinulo entitetsko glasanje.
    Foto: RTRSDodik je naveo da je entitetsko glasanje pravna garancija da se RS-u ne bi dešavalo ono što se stalno događa Hrvatima u Federaciji BiH.

    "Očigledna su nastojanja da se cijela Federacija pobošnjači, kako to kaže /lider HDZ-a BiH/ Dragan Čović. Isti plan je i za cijelu BiH. Ukidanje entitetskog glasanja bi bila suštinska promjena ustavnog uređenja, čime bi se ukinula i BiH koja je tek u Dejtonu sastavljena kao jedna država", naveo je Dodik u autorskom tekstu za sutrašnji broj "Nezavinsih novina".

    avatar

    17.09.2009. (21:11)    -   -   -   -  

  • nebitno

    Vidi onih smrdljivih baba,nos sam uvjek zatvarao i prije rata kad bih prolazio pored njih,FUUUUJJJJ

    avatar

    17.09.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • ALLAH

    Hej:NEBITNO

    Nepričaj ružno protiv drugih ljudi i operi se!

    avatar

    18.09.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • poslusaj zejtan ovo je te

    USMRDILI STE SE NA ZEJTAN ;KAZE MI JEDAN STRANAC KOJI JE OVUDA PROLAZIO "ODMA SE POZNAJU ZEJTAN KUCE I NASELJA KAKO SU NEUREDNE"A KAKO JE TEK U NJIMA

    avatar

    18.09.2009. (09:22)    -   -   -   -  

  • roko

    bravo NAPREDAK samo tako da se sacuva nasa tradicija,pjesma,sargija,gusle kola ,nosnja,te sve ono sto je pratilo nas narod od davnina.A onaj ko nema kad u folklor, neka pomogne te ljude koji se tu angaziraju

    avatar

    18.09.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • SDP

    BIH živi ona nije mrtva nit će ikada biti mrtva dok je u njoj Bosanaca i Hercegovaca ...a svi se prepoznajemo u njima!!

    avatar

    18.09.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • antifašist

    Ako je ikako moguće, SDP poštedi nas od ti tvojih, većini prenapornih komentara.
    To svoje brastvo i jedinstvo i političku kampanju vodi negdje dugo. Molim te!

    avatar

    18.09.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • KPHRHB

    SDP, kod tebe je riječ o očitom ideološkom zastranjenju s nazadnjačkim natruhama nacionalizma. Mi u Komunističkoj partiji Hrvatske republike Herceg-Bosne još uvijek stojimo na izvornom marksističkom stajalištu da je Bosna i Hercegovina nastala na određenom stupnju razvoja i da će, kao takva, na određenom stupnju razvoja i nestati. Stoga te pozivamo na samokritiku, te da nam se, kao revidirac, pridružiš. Budućnost je u nama!!!

    avatar

    18.09.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • SDP

    Hrvatska republika HB kako je već zvali ...ona ne postoji....,,,ona je postojala kao i tzv.RS u vrijeme domovinskog rata...građena je na temelju ustašstva i pogubljenja nekoliko tisuča bošnjaka srba i nekih hrvata koji se nisu mirili s činjenicom da treba stvoriti tu republiku koja je htjela uništiti ustavnost i teritorijalni integritet ove nam zemlje BiH ....i to je jedina prava istina o toj tzv. republici...,,, za mene kao hrvata priznatija mi je definicija stvaranja HVO-a jer je djelovala na cijelom području BiH ...a ne nekakve republike koju su stvarali NEKI odredi HVO pod zapovjedništvom onih koji nisu voljeli BiH ...a zna se --Mate Boban prvi na listi ustaša a nadalje drugi .....koji pripadaju istoj vrsti ustašluka koja je danas gledajuči čista negativa hrvatskom narodu u Bosni pa i u Hercegovini ....onim Hrvatima koji spoznavaju pravi bit postojanja ove nam jedine zemlje...pa molim te nadalje nemoj govoriti niti se predstavljati kao HRHB ...jer to je prošlost ...krenimo u budućnost i nemojmo rušiti postojeći međunarodno priznati ustav BiH ...,,jer takvi kao TI počeli su rat u uskoplje....počeli su rat u gornjem vakufu..bezveze zbog neke grdno plačene ideologije koja je prouzrokovala toliko žrtava i na jednoj i na drugoj strani...ŽIVIO DRUG TITO!

    avatar

    18.09.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • uski

    jebo ti tito malu slatku veliku ma-mu

    avatar

    18.09.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • chicago

    naovaj blog suprešle sve krastave izrasline ovog nazovigrada napred naši

    avatar

    19.09.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • SDP

    i tebi isto!!

    avatar

    19.09.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • Kris@76 .

    Prcio ti mater svoju,sta to ima s folklorom sto ti komentiras majmune sdpeovski.Ti nisi govno,ti si djubreluk.Jebala ti tvoja stranka mater,jesi dosadan.

    avatar

    21.09.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  • chicago

    krajnje je vrijeme da autor uvede registriranje komentatora.

    avatar

    22.09.2009. (09:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...