Komentari

nktresnjevka2000.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • TATA hašk 99

    Dječacima iz Trešnjevke i Kustošije želim fer i sportsku borbu i nek pobjedi bolja momčad koja zabije više golova. Upravo je fer igre nedostajalo vašem 99 protiv Haška jer je gol trešnjevke postignut nakon sudačkog podbacivanja. Ako je bilo očevidaca molio bi da prokomentirate viđenje iz vašeg kuta.
    I imam poruku za Žalosnu Sovu. Ako ti se ne sviđa u Hašku odi u Trešnjevku ili Dubravu - to ti nitko ne brani. Bilo bi katastrofalno da jedan dobro organizirani klub poput Haška se ugleda na trešnjevku. Imamo vrhunske uvijete (financije, terene i ostale sadržaje) , trenere sa vrhunskim karjerama ,iskustvom i znanjem ( Prenga, Stipić, Ađić , Kajtazi, Petrović....) nogometna škola nam broji DUPLO više djece. Kvalitetu pogledaj kroz rezultate Seniora, Juniora, Kadeta, Pionira.
    Roditeljma Trešnjevke odajem priznanje za izvaredan blog (smo tako nastavite, uljeze brišite) . Žalosna sovo Jedan blog i dobro posložena generacija u limaćima nije mjerilo kvalitete klubova. Sportski pozdrav!

    avatar

    16.09.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Najprije hvala na pohvalama.
    Gol nisam vidio, pa ne bih ni komentirao.
    HAŠK-u svaka čast, posebno na uvjetima. Da nam je na Grabi dio toga, gdje bi nam bio kraj. Međutim, s obzirom da imate DUPLO više djece i uvjete kakve imate, poražavajuće je izgubiti od "ovakve" Trešnjevke 6-0. I ne samo to, nego da vam takva "neugledna" Trešnjevka uzme ukupno 7 bodova na vašem terenu, a vi samo 1.

    avatar

    16.09.2009. (11:58)    -   -   -   -  

  • 2001

    Nemojte pričati da je fer igre nedostajalo 99 godištu jer kao prvo prekid utakmice je bio kad je trešnjevka bila u posjedu lopte, pa nadalje gol nije postignut neposredno nakon sudačkog podbacivanja nego je lopta ispucana prema "haškovom dijelu terena" malo više sa lijeve strane gdje je došlo do par odbijenih lopti i igra se preselila na desnu stranu terena a igrač trešnjevke je lijepo izbacio protivnika i iz dosta teške situacije prekrasno pucao po golu, taj gol možete vidjeti na videu. Možda se sve to odigralo malo čudno i vrlo brzo, ali se ne može reći da je 99 godištu nedostajalo fer igre. Možda je nedostajalo roditeljima fer navijanja, jer ono što je par ( dvoje,troje) roditelja izgovorilo u tim trenutcima je sve samo nije fer, i mogu se sramiti ako tako odgajaju svoju djecu. Usput čestitke i jednom i drugom 99 godištu na borbenosti jer je tekma bila neodlučena do zadnjeg trenutka a sportske nesreće ili " nepravde " će se uvijek događati i od deset ljudi biti će 9 tumačenja.

    avatar

    16.09.2009. (12:56)    -   -   -   -  

  • TATA hašk 99

    Nisam nigdje vidio cjelu akciju. Molim vas da na stranicu stavite akciju od prekida do gola jer nema smisla moja na vašu riječ. Poletile su mi psovke u žaru borbe ali ja nisam bio jedini. Čuo sam i vašeg trenera. To je sve u žaru borbe i nemojte nam zamjeriti. Bez obzira vaši su bodovi zasluženi i čestitam vašim klincima. Nulto godište je odlično ali jedna lasta ne čini proljeće.

    avatar

    16.09.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Sutra u 17.30 svi na trening, a poslije toga navijamo za dinamo

    avatar

    16.09.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • jedino trešnjevka

    ...imaš video na stranici trešnjevke pa si pogledaj, sve ti je detaljno opisao "2001"...ajde neka i vi da ste uzeli napokon bod trešnjevci, prošle godine ste imali dva poraza u prvenstvu, na mari, turniru u dubravi....pa sad uživajte u tom bodu, možda će vam značiti za opstanak!!!!!

    avatar

    17.09.2009. (08:37)    -   -   -   -  

  • tata07

    obavijest:
    Imate video clip sa utakmice 2000 HAŠK - TREŠNJEVKA na:

    nk-trešnjevka.com
    hašk - trešnjevka

    video 2000

    avatar

    17.09.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Dok ne otkrijem tajne međumrežja, evo link na ovu fantastičnu pobjedu. Hvala Mari
    http://www.nk-tresnjevka.com/index.php?view=video&id=26&option=com_myt ube&Itemid=69

    avatar

    17.09.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • pešća boy

    za jedino trešnjevka

    video materijal ne otkriva cijelu akciju,a mislim da ne treba uspoređivati generacije,a kamoli klubove.Da vam Drežnjak nije iz Kustošije doveo svog malog,Dragovića i Karačića vi biste se borili za opstanak i naučite si trenera ponašanju.
    JAVI SE DEČKO KAD TVOJI IZ 99 POBJEDE DINAMO.

    avatar

    18.09.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • bobo

    Ovo je blog generacije 2000. No comment.

    avatar

    18.09.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • Mastif

    Pešća boy,
    ne treba biti bezobrazan. Malo pristojnosti ne bi škodilo, posebno kad se na nju pozivaš

    avatar

    18.09.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...