Ovaj sushi u postu ispod ovoga - bravo, majstore! Predivno izgleda, a sigurna sam da je isto tako i prefin i za prste polizati kada se konzumira! Svaka čast! Ispisala sam ovaj recept - i ja ću ga probati napraviti! Hvala! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
13.09.2009. (23:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pošto sam ja tuka za matematiku meni je stari izračunao koliko bi me koštalo da sama pečem kruh (i mama je bila dobar matematičar pa se počinjem sve nešto pitati tko me zapravo napravio ali to je sad neka druga priča) pa sam ga ja neko vrijeme sama pekla jer sam bila ufurana u zdrav život i mršavljenje a u dućanu integralni kruh sa raznim sjemenkama košta 15 kuna za pol kile a onaj kod šipca je običan bijeli kruh samo pofarbani. Ali je lijenost prevagnula, osobito u ljetnim mjesecima. Istina je, nama ženama dovoljno je napisati na nekom artiklu "akcija", "0,005 % gratis", "do iscrpljenja zaliha" i slična sranja da bismo totalno isključile mozak i počele trpati u košaricu.
14.09.2009. (10:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i ja sam danas odustala od bočice bućinog ulja jer je bilo 70-i nešto posto običnog ulja i ostatak od 20-ak posto bučinog. a cijena kao da je 100%. pošto za taj štos znam - čitam deklaraciju da mi po 50 kuna ne prodaju obično suncokretovo ulje... grrr...
14.09.2009. (21:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovaj sushi u postu ispod ovoga - bravo, majstore! Predivno izgleda, a sigurna sam da je isto
tako i prefin i za prste polizati kada se konzumira! Svaka čast! Ispisala sam ovaj recept - i ja ću ga probati napraviti! Hvala!
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
13.09.2009. (23:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Hvala još jednom na receptu, stavi koju fotkicu svog dragog psa! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
14.09.2009. (00:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Pošto sam ja tuka za matematiku meni je stari izračunao koliko bi me koštalo da sama pečem kruh (i mama je bila dobar matematičar pa se počinjem sve nešto pitati tko me zapravo napravio ali to je sad neka druga priča) pa sam ga ja neko vrijeme sama pekla jer sam bila ufurana u zdrav život i mršavljenje a u dućanu integralni kruh sa raznim sjemenkama košta 15 kuna za pol kile a onaj kod šipca je običan bijeli kruh samo pofarbani. Ali je lijenost prevagnula, osobito u ljetnim mjesecima.
Istina je, nama ženama dovoljno je napisati na nekom artiklu "akcija", "0,005 % gratis", "do iscrpljenja zaliha" i slična sranja da bismo totalno isključile mozak i počele trpati u košaricu.
14.09.2009. (10:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
i ja sam danas odustala od bočice bućinog ulja jer je bilo 70-i nešto posto običnog ulja i ostatak od 20-ak posto bučinog. a cijena kao da je 100%. pošto za taj štos znam - čitam deklaraciju da mi po 50 kuna ne prodaju obično suncokretovo ulje... grrr...
14.09.2009. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
a kruh??? nas košta još više. jer (nažalost) hrpu kruha bacamo... ggrrr
14.09.2009. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blueveki
vidim ja prešao ti sa fotografskih na gastrofotografske postove. Odlično, bar su lakše jestivi ti toneri pa isprintanom papiru kada ih jedeš!
15.09.2009. (14:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
lIjep ti kruhac i ja pećem često :)))
19.09.2009. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...