Komentari

strangehearts.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Veronica.

    Aaaa, imaš svoju priču! Yay. Jedva čekam da pročltam, samo sam ti morala javiti :D Samo da nešto obavim i javljam ti komentar. I hvala *bear hug*

    avatar

    12.09.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • Veronica.

    Na ovaj cijeli post imam samo jednu malo primjedbu. Ovi paragrafi su malo poveliki, pa ako nije problem samo da ubaciš koji enter između. Malo postane teško za oči :D

    E sada na post. Početak je definitvno upečatljiv. Ubistvo bi privuklo svačiju pažnju., Iako moram priznati da sam na početku pomislila da se radi o maloj djevojčici, ali kasnije bih rekla da je djevojčica starija.

    I da li sam ja upravo pročitala da je ovo u neku ruku bio slučaj nekrofilije?

    Jako mi se svidio dio kada Valria leži pored majke. Super opisano, i mogu zamisliti kako joj je bilo. No pomislila da će prvo pozvati policiju, ali kako izgleda da je starija nisam previše izennađena.

    I kladila bih se da je majka imala tajnu. Svo to čudno ponašanje, no da sam na njenom mjestu ja bih pronašla neki stan, odmah do starice kojoj je dosadno i gleda susjedstvo i nekog sa dobrim sluhom i kompleksom heroja, tako da bi me neko imao spasiti :D

    Hmm, mislim da mogu primjetiti da će uskoro biti komplikacija u radnji, zar ne? Jedva čekam da vidim šta je majka sve to uradila. Stvarno si me zaintrigirala.

    A ova perpektiva ubice. Imam osjećaj da je to ipak bio neka vrsta plaćene ubice, iako mi nije jasno zbog čega je napravio takvu glupost, ali tko zna šta mu je bilo u glavi tada. Valjda šef neće biti previše ljut.

    Javljaj za postove obavezno :) (Ako nije problem na Zoe ili Maisie, prije ću tamo provjeriti nego Veronica, ali iskreno mi je sasvim svejedno. Kako god je tebi lakše)

    Kisses and bear hugs.

    Nadam se skorom nastavku.

    P.S. Nadam se da mi nećeš zamjeriti ali sam primjetila nekoliko greškica u boxovima.
    And than... He walk into her life. - Trebalo bi biti: And then.... He walked into her life. (Ista greška i u Gabrielovom boxu.)
    Him life is strange to him own. . Ovo nemam blage šta je tačno trebalo za znači, tako da prepravka i dalje može da bude suprotno od onoga što si željela reći: His life is strange even to him.
    Do you see what we don? We playing gods! Destroy him, and everything!"- "Do you see what we've done? We're playing gods! (Ova treća rečenica, može biti tačna ili netačna u zavisnosti što si željela reći)

    I dalje se nadam da mi ne zamjeriš :)

    avatar

    12.09.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • monna253

    eej =)
    jako mi se svida! =)
    ne znam jesi jos procitala onu knjigu "druga sansa" ? i tamo je ubojica savrsen..nikad ne promasi...
    jako mi se svida opis, jako je zanimljivo i jedva cekam nastavak! ;)
    hhh sad si me zaintrigirala, a ne mogu nastaviti citati xD
    nadam se da ce brzoo novi post! ;)

    avatar

    13.09.2009. (16:01)    -   -   -   -  

  • Agatha.

    Sada znam koja mi je pjesma pala napamet dok sam čitala ovaj post. Who are you od the Who, služi kao intro za CSI. Baš Who are you? Who? Who?

    Okay, pardon za randomness. Da se vratimo na poentu.

    U svakom slučaju, uvod ti je dobar. :) A što se tiče slika, kao prvo hvala. A kao drugo, pa ne znam.... Mislim možeš pronaći dosta na www.fanpop.com. Bezveze bi bilo da ti ovdje samo redam imena i linkove, kada ti se možda ne bi svidjeli. Najbolje otiđi na tu stranicu, pa malo prelistaj. Imaju oni listu svih celebrities, pa možda ti koje upadne u oko :)

    Sorry što nisam bila od neke veće koristi. A ako ni to ne bude radilo, onda ćemo vidjeti šta dalje.

    avatar

    13.09.2009. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...