Komentari

dvdnovakiravenski.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Marina

    fala.. Toga nebi bilo da nije bilo tebe i Gorana. Ma ustvari cijele MA ekipe.. :) A kaj se vas tiče, znamo mi da ste najbolji. Svi to znaju, Ma dokazat će se za 2 godine..

    avatar

    09.09.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • DVD Novaki Ravenski

    Hvala Marina.

    Prije nego dam komentar na sve ispravit ću Danijela, ovo bi bilo 5. put zaredom da osvojimo županijsko natjecanje. Nažalost nismo uspjeli.
    Razlozi?

    Ima ih dosta, no mislim da prvo trebamo krenuti od sebe. Ova je ekipa u protekle 2-3 godine doživjela značajne promjene. I dok se u tom vremenu jako puno trenirao usisni, napred se treniralo malo ili gotovo ništa. Unazad par natjecanja bez većih problema odradimo usisni u vremenu okoi 18 sec (par desetinki više ili manje). iz toga bi trebalo proizaći da bi vježba trebala biti na razini 30-32 sec. ali nije. jer se malo trenira pogotovo N2. ovo ne znači da je on loš, ali nema iskustva i približno odrađenih vježbi kao ostatak ekipe. stoga nam predstoji ozbiljan rad na navalnom dijelu vježbe.

    komentar na Županijsko i navedene sudačke odluke je sljedeći: slažem se s Danijelom da se frk vidio iz aviona, a samo gospoda suci znaju zašto ga nisu sudili. Ne želim govoriti o namjerim odlukama u korist nekoga, no .... pitanje ostaje.

    jedina svjetla točka su naše ''curke'' iz ŽA ekipe. da su smjele nastupiti u službenoj konkurenciji, zauzele bi 2. mjesto. svaki daljni komentar je suvišan. Bravo cure, a onima koji vam nisu dopustili da nastupite nek bude krivo jer ste trebale zastupat našu zajednicu.

    što nam predstoji?
    uz detalnju analizu svega što smo ove godine i kako odradili, i početak priprema za sljedeće županijsko za dvije godine.

    a od tamo ćemo se vratiti sa četiri prva mjesta (MA, MB, ŽA i ŽB desetine)i dokazat i pokazat koliko stvarno vrijedimo.

    Goran Ružić Ruža

    avatar

    10.09.2009. (13:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...