Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dejmon

    Mislim da su tvoje primjedbe u svezi komentatora na TV sasvim ispravne. Slažem se.

    avatar

    08.09.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • doogish

    Dragi Veso,
    pogodio si u sridu. Nažalost, sport (nogomet prije svih) je ozbiljan biznis. Primat važnosti trofeja u sportu preuzela je zarada. Osim toga muka mi je vidit 'instant velike klubove' bez neke tradicije koje su pokupovali kojekavi magnati koji uz arapske konje sada uzgajaju i fudbalere. Balun, barem se meni čini, u svojoj punini živi još na rekreatvinim terminima i nižim ligama di ljudi igraju iz gušta. Mene žalosti jedna stvar u Makarskoj. Vidi samo Zmaja. Kad san ja bija mulac 80-ih momčadi se nisu značajnije mijenjale iz godine u godinu. Kostur su uvik činili domaći igrači. Da je uzet zapisnike njihovih utakmica zadnjih pet godina moga bi napunit dva Jujnovićeva autobusa igrača. Di to vodi? Zašto glume profesinalni klub?

    U ovim tvojim pametnim zapažanjima i razmišljanjima ono što me više od svega iritira jesu komentatori HTV-a, ma i HTV općenito. Oni su kao javna tv!?! Moš mislit. HTV je javna sramota. Uzeo si dobar primjer. Cvitković je novinar s 40 godina iskustva prenošenja košarke, a provaljuje takve stvari. Sramota za sve normalne ljude koji plaćaju tv pretplatu, a time njemu i njemu sličnima luftanje po međunarodnim utakmicama i trunirima. umjesto stručnog i objektivnog komentara od njega, Baloga, Blažička, Ozmeca i ekipe trpimo klubaštvo i šovnizam. Nažalost.

    S obzirom na sve što se kod nas događa nikakvo čudo.

    sporstki pozdrav

    avatar

    08.09.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • svijet na dlanu

    najbolji je stipe sladoljev. no, on je na novoj tv. htjedoh reći da ti je svaka na mistu. vidi se da ti gledanje u sunce u sumrak na padinama osejave čini dobro. za one koji ne znaju, u sumrak, sa šeširom na glavi, bez postola, malo škica francuzicu na stinama, i pravac u sunce. čini dobro zdravlju, a bože moj, nikad se ne zna kada će ga nečije oko zakovati za stinu .

    avatar

    08.09.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Mislim da si dao veliki doprinos proslavi sportskih novinara ne pišući o njima :)))

    avatar

    09.09.2009. (06:55)    -   -   -   -  

  • bla bla

    mali brate, svaka ti je na mistu kao i inače

    avatar

    09.09.2009. (09:08)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Svom komentatorima hvala na doprinosu naslovnoj temi.

    avatar

    11.09.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...