Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Otok

    Pala mi je na pamet jedna sličica, za nekih mjesec dana vi sakriveni u kavezu dok je tvor preuzeo kuću. :D Šalim se, ali tko zna. ;)

    avatar

    05.09.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    umrla sam od smijeha :)
    brat od mog dečka je htio nabavit tvora pa ga je cura skoro bacila van iz stana. sad imaju malu mačku :)

    avatar

    05.09.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mali Đurek je, znači, već zavladao kućom i ukućanima. :) Što se tiče piljevine, imam savjet. Mi smo isprva kunićki stavljali piljevinu na pod kaveza i u WC, a kad je u WC-u piškila u nju, jako se osjetio miris (koji baš i nije bio miris, jel). :)

    Onda smo na forumu saznali za spasonosno rješenje: u WC treba staviti drvene pelete, ima za kupiti cijele vreće u Baumaxu, kao mali štapići, a kada se mališani na njih popiške, pretvore se u prah, upiju svu mokraću i ne smrdi apsolutno ništa. A ni na šapicama ne ostaje mokraća koja može kasnije izazvati i žuljeve u suradnji s neadekvatnom površinom površinom po kojoj životinjica hoda. Otad na pod kaveza ne stavljamo ništa, lakše se čisti, u WC-u su samo peleti, ništa ne smrdi i puno nam je lakše održavati joj higijenu. Jedino ne znam kako je s tvorovima, tj može li se i njih naučiti da piške u WC i kako se ponašaju na golom podu kaveza.

    Što se tiče šampona, dobro se raspitajte koliko se i kako smiju kupati. I za kuniće ima hrpa tih preparata, a u biti se uopće ne preporuča kupanje jer se sami čiste i ližu, teško je isprati sapunicu, mogu se kobno prehladiti od najmanjeg propuha i boje se vode. I što sam još htjela reći... e da, također se raspitajte kod upućenih stručnjaka što smiju jesti, ali da zbilja smiju. Znam da mnogi uzgajivači kunićima daju i zelenu salatu (koja im je inače strogo zabranjena!), a neki vlasnici ih čak hrane kruhom ili list rajčice koji može biti smrtonosan, a kunićima najviše zdravstvenih problema može doći zbog nepravilne prehrane, možda je tako i s tvorovima. A pretpostavljam da ne želite da vam prijevremeno ugine. :)

    Raspisala se ja, a htjedoh reći da mi je drago da vam je bilo lijepo u Baranjskoj kući i da mi je žao što ono nisam bila ja pa da se upoznamo i uživo (u vezi tvog komentara kod mene). :) Jedino me zanima po čemu si pomislila da bi društvo moglo biti moje, radoznala sam? ;))

    avatar

    05.09.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Mala je super, boji se vlastitog kućnog ljubimca primitii u ruku :-))))

    avatar

    05.09.2009. (19:39)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    jesi muzicarima stavljala novcanice za uho?

    avatar

    05.09.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @xiola: jok, u 'armoniku!!

    avatar

    05.09.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Ajd uslikaj Đuru :)))))

    avatar

    05.09.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Kod tebe je baš zabavno :)

    avatar

    05.09.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ozbiljno ti zamjeram ovaj puta sto nisi slikala Fish i pokazala nam ovdje :))
    Sinoc sjedim sa jednim susjedom i govorimo o tome kako bi bilo dobro kupiti malo ribe pa dok je lijepo vrijeme da napravimo jedan kotlic bas sam se zazelio :))
    Od zivotinja ne trebam nista imam "pastuha" od skoro 18 ,samo cure ganja i tigra od skoro 9 koji zajebava sve oko sebe :)))

    avatar

    06.09.2009. (08:35)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ne mogu vjerovati.... bojiš ga se primiti u ruku.... (Đuru pokvarenjaci jedni, Đuru). Ne daj bog da ovo pročitaju tvoji podređeni, ode autoritet u pič mač.

    avatar

    06.09.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...