Komentari

viaeobscura.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • __casi_angel__

    konacno ja procita sve... sad cu ti dati jedan malo poduzi komentar jer sam ipak puna dojmova... :D

    ^˘prvo...svaka cast, tema i stil pisanja su ti odlicni...stvarno za svaku pohvalu
    ^˘ne znam da li si toga svjestan, ali pisanje ti se drasticno popravilo tokom poglavlja, mozda i ne osjetis, ali ja posto sam sve citala odjednom sam itekako primjetila.
    Prijelomna tačka ti je kad pocinjes opisivati Luke-ov zivot kad se odvoji od Amy, Erica i Michael-a, tu vec pocinjes pisati kao pravi profesionalac i tako sve do kraja, tj do sad...
    ^˘nenormalno mi se svidja sto si uspio izgraditi u ovoj prici citav jedan svijet, carobnjaka i vampira, sa svojom prosloscu, sadasnjoscu i buducnoscu... naprosto fascinantno. Uzivala sam citajuci svaki redak.
    ^˘ likovi su ti odlicno izgradjeni, nema crno-bijele tehnike, a to mi se iznimno svidja, volim sto svaki lik ima i mane i vrline.

    Stvarno ne znam sta bih ti jos rekla, jos sam pod utiskom posljednjeg poglavlja... Je li ovo kraj ili imash josh? Nadam se da planiras i dalje voditi ovaj blog?

    avatar

    06.09.2009. (03:21)    -   -   -   -  

  • Lestat

    Hvala - drago mi je što si stekla tako dobar dojam o priči :D
    Nažalost, što se tiče ove priče, ostao je još samo jedan nastavak koji planiram objaviti danas.
    Budući da je "prijelomna točka" zapravo bio dio kad sam se odlučio vratiti ovoj priči (da, zapravo nisam kanio pisati ništa nakon Lukeove transformacije u vampira) mislim da je sad dovoljno.

    Međutim, uskoro počinjem s novom pričom, ovaj put nešto manje originalnom, budući da se radi o harry potter fictionu - prvi čarobnjački rat iz Siriusove perspektive.
    Nadam se da će ti se i to svidjeti. :)

    avatar

    06.09.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  • __casi_angel__

    garant hoce... inace volim fantastiku xD

    avatar

    06.09.2009. (22:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...