Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • mala_sanja

    Snaci ces se vec. :D

    avatar

    01.09.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  • ...x...Luda Mala...x...

    moja kuma je zubarka, a moja stara tehnicarka. a moja stara radi duplo vise od nje. uvjerila sam se i sama. gledala sam sta rade kada dode pacijent? (imali za zadacu) Kuma sjedi i cita novine, ili pusi kod prozora, a stara radi sav posao, i onda jos na kraju ocisti, a da ne spominjem kako jos ovoj starkelji mora kuhat kave i kupovat novine svaki dan. -.-' Ovih mjesec dana jos mjenjaju 2 zubarke, znaci jos vise posla. Ocajnicki zeli u penziju, al ce se jos dorro nacekat, posto ima 49god i 30god radnog staza... Vjerujem da ces se snac, drzim fige :)) pusa

    avatar

    02.09.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Budeš nekako već sve posložila. Samo nemoj vući umjesto svih njih koji jesu ili se prave nesposobni.

    avatar

    02.09.2009. (08:19)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Nije prvi put da si zazalila sto si si zeljela?
    I koliko dugo ces im bita sefica?
    P.S.Tvoja slika iz Venecije je na prvoj strani blog.hr (fotoreportaze) ,nije nazalost skroz izbrisana kao sto si mislila.

    avatar

    02.09.2009. (08:48)    -   -   -   -  

  • Ispovijedi bolesnog uda

    Referirao bih se na onaj tekst sa Bandićem i sranjima.., čitam te i nije mi do sada postalo jasnije.., živiš li ti u gradu, okolici grada ili negdje u soskoj idili..?
    Ne.., stvarno sam mislio da uživaš negdje onkraj Zagreba u miru i tišini kakvog ruralnog mjestašca.., kao i ja... Mislim.., od nedavno imam prirez 10 posto... i napokon me više Banditos ne pelješi...

    avatar

    02.09.2009. (09:11)    -   -   -   -  

  • BB Incognito

    Haha, dobar post!
    Iskreno, ja ionako radim posao svog nadređenog, jedina je razlika u statusu i plaći tako da vjerujem da ne bi bilo problema :)))

    avatar

    02.09.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovo što si opisala nije problem samo tebe kao nove šefice, već općenito cijele firme koja i dalje drži zaposlene nesposobne ljude koji umjesto da joj donose profit svojim znanjem, trudom i vještinama, oni ga odnose. Ne znam gdje radiš, ali znam da su ovakve situacije tipične za državne firme gdje ogroman broj ljudi sisa na državnim jaslama i muze državni proračun svojim neradom. Po meni takvi zalsužuju momentalne otkaze, na kojojgod poziciji bili i kolikogod dugo radili u dotičnoj firmi. :-/

    avatar

    02.09.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • Otok

    Sretno s tim, nadam se da ćeš uspjeti istjerati stvari u red.

    avatar

    02.09.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Najčešće više znamo što nećemo, nego što je to što zapravo hoćemo :)

    avatar

    02.09.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    mene izluđuje moja, nazovimo podređena. uopće me ne sluša i radi sve po svome. i sve krivo!!! stoput sam joj rekla da me ne sluša, a ona veli - slušam, slušam i opet napravi po svom. to su valjda čari rada s ljudima. nekad mi zbilja prekipi, jer se njene greške odražavaju na mom poslu i svi izvana koji gledaju vide ih kao MOJE greške. ja se crvenim, a ne ona.

    avatar

    02.09.2009. (14:54)    -   -   -   -  

  • jja

    Mladjo - nije mene pitala nego je napisala "imas mail", sto znaci da sam isti dobila od nje. ;-)) A tebi sam odgovorila kod sebe u vezi tvojih upita.

    Rudarko - pa cestitke! Nadam se da je pala i povisica!
    A za fotku, kako mlado izgledas! Sok. A kakvu liniju imas. O.k. stavila si i ranije jednu fotku mislim iz Firenze, ali ovdje se vidis cijela i kad spominjes sve one pive i delicije, dobro kamo ti to onda stane?! Doslovce izgledas kao seka svojoj kceri. Kompliment :-)

    avatar

    02.09.2009. (18:22)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hej, ja ti cestitam :))))))...sad te mozda vise nece zeznut za neka putovanja :)))

    avatar

    02.09.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...