Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Petra i Danica

    A joojjjjjjjjjjjjj

    avatar

    02.09.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    A moja palchy imala sam i ja takvih uleta, možda čak ih gorih.
    Ponekad se i ja pitam postoji li neki normalni lik

    avatar

    02.09.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Po meni su to sve pitchice. I onda kad bolje promislim bolje sam,
    nego sa svakim.
    Pozzzzzzzzzz Palchy

    avatar

    02.09.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • palchy

    Hoćeš(te) li vjerovati da sam se već zapitala gdje ste nestale vas "dvije"? :-) Drago mi je da vidim da ste žive...A po pitanju ovo "sa svakim" - bez brige, to nije nikad bio moj stil ;-)

    avatar

    02.09.2009. (09:27)    -   -   -   -  

  • nataša

    ajme, kad ovo čitam presretna sam da ne moram na nikakve spojeve ... nikoga slušati iz pristojnosti ... i s nikim na silu kavu piti ... znam da ne moraš ni ti, ali potraga je najteži dio posla. I kad misliš da si baš bila sretne ruke ... i onda se za*ebeš :-( a to skužiš nakon godina i godina i godina ...

    avatar

    02.09.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Hej , žive smo, al u nas se ne kaže ODBIJ, nego se kaže ODJEBI:))

    avatar

    02.09.2009. (10:25)    -   -   -   -  

  • Prolaznica

    Draga moja, najvažnije je da se ne obeshrabriš. Uostalom, nije li Uzbudljivi rekao da je Igra najzanimljiviji dio? Gledaj na to kao a Igru...nije svaka Igrazanimljiva, a ni uspješna ;-)

    avatar

    02.09.2009. (10:34)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Malko sam zloban, priznajem unaprijed, ali 0:2 je dobar rezultat, sasvim pristojan, ha,ha,ha.....Takva je to Igra, osobito ako kreneš od fizičkog izgleda, kao u tvojim slučajevima, što je usput rečeno za svaku osudu, znali su meni reći, svodi osobu na komad mesa i tako to....Poznato?
    Ozbiljnije, ja se sasvim slažem da fizički izgled jest preduvjet, ali je puno lakše kada nekoga nekako upoznaš, bar donekle, pa ga isključiš u načelu, elegantno, da on to i ne zna. Naime sasvim respektabilan dio pučanstva, bez ikakve veze sa spolom, ne čita ništa, pa ni novine, a sluša folk. To je tako i naprosto nije tvoj sloj pučanstva, uobičajeno ne dolaziš uopće s njima u kontakt koji uopće može mirišati na što osobno, pa valjda niti ne primjeećuješ u tom smislu. Solidan dio pučanstva nije zainteresiran za bacanje novca na putovanja, niti za njih ima vremena, a živi i uvijek će živjeti u roditeljskoj kućerini, iz komfora ili osjećaja obveze, svejedno. Živi isto posve normalno, neprimjetno, sa sebi sličnima, i također o njima ne razmišljaš u tom smjeru, uobičajeno, kada to znaš. Nisu tvoja liga i točka. Može te nešto baš jako opaliti po glavi ili gdje drugdje, je li, pa s ovima drugima izuzetno i možeš pomisliti ponešto, ali držim samo na kratko i sve rjeđe s godinama. Drugi svijet, hoću reći. Ali isto ih ima zgodnih, da, pa nije ništa neobično da ih uočih, radi toga uopće saznaš detalje, pa onda doneseš, naprosto vidiš, odluku definiranu naprosto po redu stvari.....
    Nema veze s Danskom, dlakom, a niti jajima! Činjenica da je, dobronamjerno procijenjeno, 80% pučanstva priglupo, neobrazovano, neinformirano, lijeno i seljačina u duši!!!
    E, a sada razmisli trezveno, mogu li oni takvi toga biti svjesni? Naravno da ne! Osim što doista, koliko god apsurdno zvučalo, ima nešto, u stvarnosti, i u tezi nikada ne znaš dok ne probaš, pa... Da, to jest još malo moje zlobe na račun ženskih reakcija, ali znao sam se doista zapanjiti nekim primjerima....
    Za zaključak, sasvim fašistički rečeno, olakšaj si pa igraj u svojoj lizi, izgubiš malko uvida u folklor, ali uštediš PUNO vremena, ha,ha,ha....

    avatar

    02.09.2009. (11:12)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    E,da, Nato, zlobniji pojedinac bi dakle mogao reći si upravo izrekla oximoron, odnosno da je nemoguće biti sretan što ne moraš tražiti i biti svjestan zajeba, a???

    avatar

    02.09.2009. (11:16)    -   -   -   -  

  • nataša

    eh da, u pravu si ... ali kad si zaljubljen, izgubiš razum, a kad napokon kreneš razmišljati vidiš da si se zaj ... i da si zapravo ispao moron ( bez onog oxi ) ;-)
    no dobro, ja odnedavno uzmem samo ono što mi treba, sa malo više razuma i puno strasti ... dok opet ne izgubim razum, a onda ... sve u krug !
    ma ti ionako razumiješ što hoću reći , ne ?! ;-)

    avatar

    02.09.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  • palchy

    Eh, vidiš, Uzbudljivi, da ja tako zbrajam scoreve uvijek u ovim stvarima moj bi život bio puno jednostavniji. Hm, da...razlika muškarci - žene ili samo to samo ja? :-)
    A kad smo kod kretanja od fizičkog izgleda i moje plitkosti - odakle da krenem u zaglušujućem bircu? Od njegovog ajnštajnovskog mozga? Jer vidiš, ja još idem po takvim mjestima i na njima upoznajem ljude...ne znam, ti si to možda već zaboravio, ha? Ipak, četrdesete... :-P
    I zar zaista misliš da je mene briga jesu li oni svjesni svoje gluposti? Pa u nekim situacijama nisam ni ja svoje...misliš li da je to tada nekoga briga? Nije, dragi moj.
    Ja sam, dakle, samo konstatirala činjeničnoo stanje...ništa više :-)
    A tvoja teza "ne znaš dok ne probaš", znaš i sam da nije uvijek moj stil. Samo onda kad se sve poklopi, a tek možda je jedan mali dio "sumnjičav". Onda, ajde...ali kad u startu nemaš od čega krenuti...čemu trud?
    Kako kaže Petra i Danica, bolje i sam nego s bilo kim :-)))
    Nato, ni sama ne znaš koliko si sretna :-)

    avatar

    02.09.2009. (19:35)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Točno tako, to sam i napisao, mora biti nešto u stratu, ili bar mora dosta toga NE BITI. S godinama vjerojatnost točne procjene raste, raste postotak kvalitetne selekcije u prvih 5-10 minuta.....Birc nije baš neko obećavajuće mjesto, naprosto jer je ponuda po definiciji prešarena, preširoka, naprosto je komfornije naći mjesta gdje već definicija mjesta isključuje polovinu.
    A glupost nekoga te mora zanimati čim mu dopustiš da te makar okrzne, odnosno bar ju moraš ukalkulirati, biti svjesna da je vrlo vjerojatno većina u toj birtiji glupa i seljačina u duši! Tako to jest, utoliko te se tiče, odnosno nema mjesta čuđenju. To sam htio reći, zapravo...znaš onu narodnu sa svinjama, je li???

    avatar

    03.09.2009. (09:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...