Komentari

debelosvinjce.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • * ghetto girl *

    u tome i jest problem, što sve imaš!
    tako to obično biva... nažalost...
    ti si puna nemira, moraš svu tu negativnu
    energiju izbaciti iz sebe, otiđi na duhovno
    pročišćavanje, yogu ili nešto drugo što će
    ti koristiti... tada ćeš riješiti i probleme sa
    dečkom... i sve ostalo...
    pusa!

    avatar

    31.08.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • 2be

    A ljube moja!
    Dobro da si mu sve rekla
    znam da ce biti uz tebe
    Ali ti igraš najveću ulogu
    i on to očekuje od tebe
    a i ti sama to znas
    nemoj da izgubis sve to lijepo jer oni u tebi vide kraljicu
    samo radi nezadiovoljstva koje je doslovno utuvljeno u glavu
    bez potrebe
    nemoj mu to raditi
    covjek zivi sa tobom
    očekuje osmijeh i van u ekipu
    a ne da mora stalno pricati i pricati
    nasla si blago
    slusa te i voli te
    nemoj to ciniti
    tj
    bar daj sve od sebe
    mila

    avatar

    31.08.2009. (15:33)    -   -   -   -  

  • bemybaby17

    joj, :(
    našla sam se u tvom postu...
    imam i ja takve dane kad se jednostavno osjećam bljak...
    a dečko-malo je podrška malo nije...
    želim da uspiješ se "oporaviti"
    sretno...
    pusa

    avatar

    31.08.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • °°thIs iS jUst mE°°

    .."ne paše mi društvo, neda mi se izlaziti van, nisam raspoložena za sprdanciju...." - U ovom se totalno prepoznajem ... Iako se ovih dana osjećam jako dobro zahvaljujući veoma dragoj osobi, dobro znam kako je kad su ti "fuj" dani ... Ja iako sam sad ajmo reć izašla iz depre (ovih dana) još uvijek mi ne odgovara društvo i vrijeme bi provodila samo s tom jednom osobom ... Btw jako hrabro od tebe što si mu rekla za svoj problem i normalno je da on sad možda pravi big deal oko toga jer te voli i brine se za tebe ... Zbog toga puno nas s takvim problemom nikome to ne govori i skriva jer nam ti dragi ljudi koji nas vole poremete planove ... Tužno ali istinito ... Drži se

    avatar

    31.08.2009. (23:13)    -   -   -   -  

  • speed_of_pain

    Ok, najprije čitam šta sve imaš i dođe mi da te zviznam po glavi jer ono, halo?? I ti se žališ??!
    Gle, svi mi imamo svoje faze u životu, one svijetlije i one tamnije. Faze kad se osjećamo sretno ili tužno bez nekog posebnog razloga. Mislim da je super i jako bitno to što si svijesna svega. Svijesna si kolko toga imaš, svijesna si da je problem u tvojoj glavi što se tako loše doživljavaš i svijesna si da imaš problem. Mislim da je jako bitno da pričaš sa svojim dragim. Ali ne da se svađaš nego ga jednostavno zaustaviš i tražiš da te sluša. Pokušaj mu objasniti što više. Pokušaj mu objasniti sebe i iako neće shvatiti jer, kao što si sama rekla, onaj ko to nije prošo, ne može shavtiti, ipak će vidjeti da ti je stalo do vašeg odnosa, vidjet će tvoj trud. Jednostavno mu reci da si ti takva, s vremena na vrijeme čangrizava i neka to ne shvaća osobno.
    Tužno je zapravo koliko čovjek može sam sebe sputavati, sam sebi uskratiti sreću. Ja tebi ne znam pomoći, ali mogu pokušati. Mogu ti reći šta je meni pomoglo pa možda pomogne i tebi. U vrijeme kad sam mrzila svaki milimetar svog tijela imala sam dečka koji me fakat volio i koji mi je neprestano ponavljao koliko sam lijepa i gledao me onim zaljubljenim pogledom, ko da sam najljepša cura koju je ikad vidio. I iako sam mu se čudila svaki put kad bi mi dao kompliment jer nisam shvaćala koji točno dio mene mu se može svidjeti, nakon nekog vremena sam počela shvaćati da očito nisam toliko odvratna koliko mislim kad se njemu tolko sviđam. I eto me danas, skoro pa sam zadovoljna sobom iako se fizički nisam puno promijenila. Sve je to u glavi.
    Mislim da negdje jako duboko u sebi ipak jesi svijesna da si lijepa i pametna osoba. Pokušaj dopustiti tome da izađe na površinu. Samo nemoj odustati. Sve je to u glavi, a ti imaš dovoljno snage u sebi da direktno utječeš na svoje shvaćanje sebe. Samo se treba truditi. Pusti stručnjake, dovoljno si snažna da to učiniš i sama. potporu voljenih očito imaš, šta ti više treba?

    kiss

    avatar

    01.09.2009. (00:00)    -   -   -   -  

  • PINK PLAVUŠA

    potpisujem komentar iznad,identično....,koliko god ja bila naj naj best u svemu,i najbolja u školi i faxu i uspješna u poslu i materijalnome i najvažnije,privlačna muškarcima,jer uvijek su ludili za mnom...uvijek to nezadovoljstvo u meni..i nisam mogla vjerovati u one silne komplimenete dečka(sad mi je suprug),a on je i dan danas najzgodniji komad,mogao je imati koju je htio,al uzeo mene,koje moje iskrivljeno mjerilo!!!!!pomogla mi je ta njegova podrška i općenito bezrezervno prihvaćanje tuđih komplimenata,sada ih ne uzimam olako tj. odbacujem,već uživam u njima,jer zaista sam ok....zajeb stručnjake (osim ukoliko je neki psiho poremećaj,naravno....al u tebe je samo iskrivljena percepcija same sebe..i da,višak energije i adrenalina).Dakle,uživaj u komplimentima i počni se baviti nekom tjelesnom aktivnošću-sexom,plesom..ha ha,intenzivno!!
    drago mi je da si se javila,imamo mnogih "dodirnih točaka",čitam te i dalje
    uživaj,bit će bolje,uvijek je bolje!!!

    avatar

    01.09.2009. (06:25)    -   -   -   -  

  • Klara

    Kao da sam većinu ovog pisala ja. Kažem većinu, a kasnije ću ti reći koji dio se ne odnosi na to. Prvo: istih smo godina, znači 29. Također sam u vezi sa svojim dečkom bila 9 godina, a 6.6 ove godine smo se vjenčali. Onaj dio o kojem pišeš kako si se osjećala kad si bila mlađa, kako je sve počelo s 15, 16 godina, da imaš super posao isve ostalo, kako ne možeš prihvatiti sebe i kako te nitko ne razumije... u potpunosti znam na što misliš. I ja sam prolazila takve faze puno puta i opet se javljaju. Razlika je između tebe i mene trenutno - da sam sada nekako ok... Mogu reći da sam zadovoljna s kilogramima, ali... naravno da bih uvijek manje, i manje. Sve držim donekle pod kontrolom jer takođe puno treniram, ali i jako malo jedem. Na žalost - kao što to uvjek bude - ima i trenutaka kada izgubim kontrolu pa zabrljam s hranom i pojedem previše. No, sljedećih dana minimalac i pojačani trening. I ja imam često depresivne ispade i čudna ponašanja koja nitko ne razumije: čas sam super raspoložena, a vrlo brzo koma...Da ne duljim - čini mi se da smo dosta slične... Dugo čitam tvoj blog. Voljela bih da smo u kontaktu privatno - ako imaš mail. Budi uporna u svojem cilju. Uspjet ćeš!

    avatar

    01.09.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • kim

    ej,hvala na savjetimaaa :))
    nisam sad procitala cijeli post jer sam malo u zurbi,ali dio jesam.
    drzim fige da se dogodi taj 'klik' u tvojoj glavi. :D
    sretno :****

    avatar

    02.09.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • 2be

    Draga....
    Kao i jedna leptirica uočila sam da se nekaj čudno dešava sa mojim blogom.
    Ovaj kom ću staviti svim svojim leptiricama.
    Uglavnom nisam neke mogla komentirati, a neke ni mene.
    Stoga imam novu adresu-isti blog.
    Samo da znaš i izmjeniš si u linkovima-ovaj s kojeg pišem
    Stari mi je u arhivi
    Pusa
    2be

    avatar

    02.09.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  • ...

    Tvoja bolest se zove nezahvalnost. Imaš sve i zato se možeš baviti pizdarijama tipa buhu, nemam 5okg nego 60kg i misliš da će ti 10kg manje riješiti sve probleme. Imaš 29 godina!!!! Kad sam počela čitati mislila sam da si neke poremećena teenagerica, a ti si odrasla osoba. Pobogu! Koji beskoristan život. Prestani kmečati i žaliti samu sebe, počni se baviti volonterskim radom (pomoć siromašnima, napuštenoj djeci, bolesnima, napuštenim kućnim ljubimcima) pa ćeš, ako si iole normalna, shvatiti koliko si dobro prošla u životu. Ako ne, pođi psihologu ili psihijatru, jer zaista nisi normalna
    @pink plavuša: kozetino jadna i glupa! Ti si cijeli blog posvetila skidanju kila, nepismena si, font slova ti je preogroman, citiraš jebenog Ratnika svjetlosti, debela, umišljena nakaradna gotičarka. Misliš da se sunce vrti oko tvog šupka, jadnice glupa? Toliko uvjeravanja same sebe i ostatka svijeta u vlastitu ljepotu, pamet i nenadjebivost u svakom pogledu, nisam vidjela nikada u životu osim na tvom smeću od bloga. "koliko god ja bila naj naj best u svemu,i najbolja u školi i faxu i uspješna u poslu i materijalnome i najvažnije,privlačna muškarcima,jer uvijek su ludili za mnom"- ma, naravno, tko te ne bi htio tako lijepu i pametnu. A to što misliš da ti je muž prekrasan, to je samo tvoje mišljenja. Možda ostatak svijeta misli da je nakaza. Uglavnom, nadam se da ćeš pasti pod tramvaj ili nešto tako.

    avatar

    07.12.2009. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...