Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • gospa moja

    Lijepo se sjetiti se školskih dana i prijatelja. Lijepo je vidjeti se s njima. Moje cure nisu se sjetile da se nađemo za 20 godišnjicu mature koja je isto bila ove godine. Od nas 25 čujem se samo sa njih dvije, šteta. Veliki ti pozdrav Drina i pita moja mama jesu li tvoji roditelji od Livna.

    avatar

    01.09.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  • Drina

    E, draga, za to treba dobre volje, malo truda, dosta organizacijskih sposobonosti, dovoljno vremena unaprijed, i onda sve ispadne baš nekako lijepo...I blagoslovljeno. I uvijek vrijedi truda. Možda bi ti s malim zakašnjenjem mogla pokrenut priču za svoj razred, te tvoje dvije, sigurno svaka ima kontakte barem od još jedne, pa onda one dalje i tako to...I mi smo krenuli prije godinu dana, od 7 dostupnih kontakata, i evo, Bogu hvala, lijepo je uspjelo, s nas 20-ak. I makar nisam uspjela dogovoriti nastavak druženja nedjeljom u katedrali : ) baš osijećam da je ovo bilo s Božjim blagoslovom i Prisutnošću, svi smo s tog druženja otišli raspoloženi, okrijepljeni i dobre volje, a to su oni pravi, prepoznatljivi Plodovi... Pozdravi mamu, moji Ćavari su iz Širokog Brijega.

    avatar

    01.09.2009. (14:18)    -   -   -   -  

  • Drina

    E, opet vidim - nešto više ulazaka! A kad ono - opet sam na naslovnici blogova, među fotoreportažama! Pozdrav svima!!!

    avatar

    02.09.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    e Drino, ovo je predivan post i slike i drago mi je da covjek drzi neke drage kontakte iz mladosti.. jer .. sve neke nesuglasice i cupanje kose i ruganja izmedu klinaca se nekak s godinama ispare i zaborave i onda ostanu samo lijepa sjecanja :))
    pozdrav iz Zagreba

    avatar

    02.09.2009. (20:52)    -   -   -   -  

  • Drina

    E, baš mi drago da se još "čitamo"! I mi smo se čudili kak smo doista svi bili skladna cjelina, lijepih sjećanja...

    avatar

    02.09.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • Lily Marlene

    ajme.... sigurno je lijepo sjetiti se školskih dana...i to nakon 20godina... starih ljubavi... prijateljstava...svađa... :D
    Mene baš zanima kako će moja generacija izgledati za 20godina... kada svi već budemo odrasli ljudi...sa obiteljima... =)

    avatar

    03.09.2009. (00:23)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdav

    avatar

    05.09.2009. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...