Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • cihu cihu cu cu

    xe xe, izvestava Branka Jajic!

    avatar

    29.08.2009. (08:31)    -   -   -   -  

  • Mikica

    Kakvo uvlacenje...pored slivanja turista, slivaju se i pare u dzepove organizatora no valja biti oprezan jerbo se lako zaglavi u istrazi....i da da zasijao je zrenjanin vec prvog dana u punom sjaju.Gomile djubreta(sem fiskalnih racuna za prodato pice i hranu jerbo niko ne kuca) po celom gradu, povracke i mokrace...horde pijanih maloletnika(njima je zabranjeno prodavati alkohol zar ne?)pun sjaj.Cene da ne pominjem. stvarno su preterane.
    P.S. ne prebacujte puno para na racune firmi za obezbedjenje to je vec provaljeno.

    avatar

    29.08.2009. (10:20)    -   -   -   -  

  • Vasa

    Bua ha ha!! Bravo Manijaci, ovako dobru ljigu odavno nisam procitao. Tako ne bi ni Branka The Jajic napisala u Zrenjaninu. Svako ko je bar jednom bio na Danima Piva i ko iole poznaje aktere price zna da je sve "bas tako" kao sto je napisano! Ipak naj vise me je fascinirala prica o stranim turistima, koje sam i ja primetio. Bilo ih je stvarno dosta, ponajvise iz Kleka, Radojeva, Lukiceva i Boke.

    avatar

    29.08.2009. (12:07)    -   -   -   -  

  • maniac

    Priznajemo, ipak smo malo podcenili posetioce Maniac Shopa! Pošto je stvar pukla evo da je sad ogolimo do kraja. Plan je bio sledeći; Napišemo koju lepu reč pošto smo mi medij kome se naj više veruje i onda kad prodje cela halabuka oko dana piva lova tj. keš (pošto slabo ima fiskalnih) više ne mora da ide na račune firmi za obezbedjenje (a to je i provaljeno ko’ što nam je i sugerisano) već ide na žiro račun Maniac Shopa koji se nalazi u bankama van naše zemlje. Isto kao i što je server preko koga je Maniac blog aktivan, smešten u Hrvatskoj. Tako bi se lovi izgubio svaki trag i svi bili zadovoljni. Pogotovo mi.
    Na tu genijalnu ideju je došao Maniac Shop na poslednjem zasedanju upravnog odbora a akteri tj ’glavne face’ Dana Piva su zdušno podržali. Guta i Groba su bili mali skeptici ali Zveka je odma’ rekao da je ideja genijalna i da se mora sprovesti u delo. Još je dodao da iza njegovog imena ne stoji ni jedna korupcijska afera i da je on sad glavni u gradskom DS-u i da niko neće posumnjati.. Posle ne mnogo nagovaranja, naravno pristali su i Guta i Groba. Eto.. tako je to bilo. Ali eto belaja.. propade nam sve..
    ps. Nemojte nikom da kažete!!

    avatar

    29.08.2009. (13:22)    -   -   -   -  

  • dd

    Eto, kao sto lepo kaze Bubnjevic - "banatsko ekonomsko cudo"!

    avatar

    29.08.2009. (15:54)    -   -   -   -  

  • palamudic

    Ko je sad pa taj Bubnjevic?

    avatar

    30.08.2009. (13:28)    -   -   -   -  

  • cetnicki pokret - austral

    'u raljama dana piva'

    "RASKOŠNO ISTEKLI, PA SE PRIPOVEDA" by mister branka j./credit 'ListZrenjanin'

    Koncertom grupe “Van Gog” na glavnoj bini, na Žitnom trgu, gde su se, pet večeri smenjivali “naj” muzičari a “pivopije” nadmetale za titulu najbržeg, završeni su u nedelju, 30. avgusta, “Dani piva” tradicionalna turističko zabavna i sportsko rekreativna manifestacija koja je u Zrenjaninu održana po 24. put. Pobednik je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke, koji je litar piva ispio za 5,09 sekundi i tako u finalu, u subotu, 29. avgusta, odbranio prošlogodišnju titulu najbržeg pivopije kada je istu količinu popio za 4,35 sekundi. Pobednik, koji je u finalu eliminisao Milana Kišprdilova iz Zrenjanina i Gorana Milenkovića iz Žablja, nagrađen je sa 50.000 dinara.
    Vaučer mu je uručila direktorka Turističkog centra Zrenjanin Marina Martinov a Kajtezi, koji nije ljubitelj piva, pripremao se, kako kaže, i ove godine za takmičenje, na kome učestvuje već treći put, jedino koje je opstalo na pivskim feštama u svetu – pijući vodu ... Najbrža dama u ispijanju piva, koja alkohol pije samo kad se takmiči, Stojanka Trivunović iz Melenaca, popila je pola litre za 5,90 sekundi i nagrađena sa 30.000 dinara. ... Organizatori, Turistički centar i Grad Zrenjanin, uz materijalnu podršku Izvršnog veća AP Vojvodine, potrudili su se da ostvare bogat i raznovrstan program, o kome je sjajno brinuo selektor Branislav Grubački Guta,  menadžer “Zelenog Zvona” uz Milana Zvekića. ... E, sad, “Dani piva”, k`o pivski dani, neki su im “presudili”, još pre nego su počeli, neki su strepeli, al` radili, jedni pomagali a drugi odmagali, neko se snašao a neko pogubio... Vreme odmicalo... Kriza opominjala!!! A optimisti joj spremili lokalnu priču, ravnu podvigu, privlačnu i za goste iz Kolumbije, Berlina i San Dijega, kao i za domaćine, raspoložene Zrenjanince. I uzbudljiva za Beograđane, Novosađane i Nišlije, koliko i za sugrađane... Posla je bilo, jer pivski su dani, i za policajce, i za komunalace... Bilo, pa se pripoveda... Do sledećih, jubilarnih, 25. “Dana piva”, opet iz srca Banata...

    Mr Branka Jajić

    avatar

    04.09.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  • Stojanka iz Melenaca

    Sjajno!

    avatar

    05.09.2009. (11:11)    -   -   -   -  

  • Jelena Tinska

    Kakav raskosan stil...jedna je Branka!

    avatar

    07.09.2009. (03:34)    -   -   -   -  

  • aj lav branka

    za ove ostale papke, Branka je...

    avatar

    07.09.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...