Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • catwoman

    MPT je iznimno zanimljiv fenomen, kako iskoristiti takvu individuu u svrhu održavanja klimavosti međunacionalnih odnosa, a time i uvijek pogodan teren za provociranje željenih sukoba, jasno od strane upravljača i moderatora suvremenog svijeta.

    Jer, tko bi normalan u svojoj državi dozvolio dvosmislene izjave i ponašanje navedenog lika, njegovu manipulaciju djece tipa "organski portali" ( nemaju osobnu, već kolektivnu svijest ), kada se u RSK rade programi, maltene mobilizacije i obuka mladih " suprotnog predznaka". Tko bi normalan takvim likovima dao konkretnih povoda i razloga " za zabrinutost " ?

    Nitko tko doista voli Hrvatsku i ima minimum minimuna osvještenih postotaka mozga.

    A ti, dragi @ Semper, razmisli je li u igri samo naš idiotizam ili ga kao takvog debelo podmazuje neka mračna ruka iza kulisa Novog Svjetskog Poretka, a sve preko svojih dobro instaliranih marionetskih vlada u RH.

    Preporučeni tekstovi : @ Teofil i Elita i ekonomija

    avatar

    28.08.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Sad vidim da sam komentar pozicionirala na neplaniran post, ali svejedno se uklapa.

    Dodala bih: odlično politički rezoniraš u postovima, no vidi se da ti zbog nedostatka informacija u srednjostrujaškim, strogo kontroliranim medijima, nedostaju neka znanja o društvenopolitičkoekonmskoj situaciji u svijetu ( što se može dokučiti samo pomnim i dugorajniim izučavanjem internet stranica na engleskom jeziku, koji ti, nažalost, nije blizak ) bio neophodan za shvaćanje zašto je, zapravo od pedesetih godina, kada je, kako kažeš, Jugoslavija bila na nivou Japana ( a on je bio užasno razoren i pogođen nuklearnom bombom, te je tada bio u tijeku oporavka - gledaj, molim te, i na to ) ... najednom krenula ta degradacija ...

    mislim da je s jedne strane splasnula karakteristična strogoća komunističkog sustava, pa su ljudi masnovno počeli krasti ... valjda znaš da su svi krali i onda... sjećam se po pričama roditelja ...a i susjed je nedavno rekao / priznao da je krao u socijalizmu ... kao: tko ne bi, kad se moglo ... zato su socijalistički direktori tijekom pretvorbe kupili poduzeća s dvjesto radnika u omjeru 51: 49 ... to mi je odmah upalo u oko '91. Kako je jedan direktor imao plaću 100 x veću od radnika ?

    Dakle, stvari su krenule nizbrdo, što od krađa, što od upliva organizatora NWO ( Novi Svjetski Poredak ) ... Jugoslaviju se trebalo učiniti kolonijom ... najprije ju razrušiti pomno planiranim poticanjem ratnih događanja ( zato i danas MPT laje što laje, jer ima odobrenje. tj. poticaj s svjetskog vrha koji uvijek nastoji ovdje držati ljude u zavadi ), a onda putem marionetskih vlada hdz/sdp uništiti još ono malo nacionalne ekonomije, te pripajanjem u EU oteti konačno sve njene prirodne resurse ( dakle - to se odnosi i na Sloveniju, kojoj je već žao što je pristupila u EU, pa nam možda i zato blokira pristup ... hvala velika, zaista ; te na RH, BiH, Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru ).

    Stvari treba gledati u širem kontekstu, da bi se dobila pregledna slika i otkrile mogućnosti rješavanja problema. Zato te molim da svakako proučiš tekstove koje ti od srca preporučujem, te komentare na spomenutim postovima.

    Niti ja to do nedavno nisam znala, ali obrazovao me prijatelj koji je surfao pola godine po stranim sajtovima, a onda sam još 6 mjeseci bila na mito's blogu, koji se uvelike bavi temom NWO i razotkrivanjem manipulativnih tehnika njegovog provođenja.

    avatar

    29.08.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Ja isto tvrdim da će stvari prije ili poslije doći na svoje, inače sam optimist, samo bih željela i ja u tome uživati i to dočekati..... i naravno vidjeti kako Thompson pada u zaborav.
    Vidim jako si vrijedan, svaki dan novi post. To je pohvalno.
    Lijepi pozdravi

    avatar

    29.08.2009. (17:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...