Komentari

downunder.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • seoska idila

    ćao :)

    avatar

    28.08.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • pretorija

    Uvivaj u pustinjkoj utrci.
    Hvala na odgovoru.ovako preko pasosa i regularnim putem se bojim malo jer moj muz ima 49god i mislim da je malo prestar jer mislim da je 45 nega granica.
    Auto elektricar i mehanicar po zanimanju i radio je u Rijeckoj luci na velikim dizalicama ima i skolu za to.Ovdi imamo radionu za popravke auta i kamiona.Ja radim papirologiju nista posebno imam zavrsenu srednju turisticku skolu i 42 su mi god bez djece smo nazalost nasu.
    tako bicu zahvalna ako mi das neko svoje misljenje sta bi mogli nas dvoje imamo prijatelje u Brisbane oni su skoro tamo otisli regularnim putem mladi su od nas ali znam da im je uzelo par god da dobiju papire. i zadovoljni su
    Pozdrav sa juga ljeto nam dolazi i vrijeme trka.

    avatar

    29.08.2009. (22:24)    -   -   -   -  

  • downunder

    @torija, ja mislim, ali nemojte me uzeti za 100%, da imate velike sanse sa ovim zanimanjem supruga i njegovim iskustvom. Mislim da je 45g. granica ako sami zatrazite vizu ali ne i ako dobijete sponzora dakle ponudu za posao :)
    Ja vam predlazem da sto prije navravite CV, engleski dovoljno govorite i krenete u potragu za firmom koja bi vam dala ponudu sa sponzorship.Zaboravite Brissie i odmah u Perth, ovdje je toliko posla i puno bolji uvjeti nego tamo, recimo 50 milijardi dolara jedan jedini LPG projekt na sjeveru. Platice vam zlatom da dobiju vaseg muza, recimo cca 150000 na godinu, fly in- fly out :) Jel to ok za pocetak? :) Jest, cijena kuca i rente su visoke ali i puno zaradjujete...A vi mozete nastaviti admin rad.
    Inace ovih dana je bio skup ex-juznoafrikanaca i mogu reci da ih je sve vise, sada je bilo oko 1000 ljudi na godisnjem skupu. Mnogi rade u JAR-u a zive ovdje.
    Cak 5 od 10 najvecih mining firmi iz WA posluje u Africi, predlazem da se obratiti sljedecim firmama koje imaju office u Johannesburgu:
    Paladin, Equinox, Aquarius, Centamin, Extract (svim ovima je centrala u Perthu).

    Ako zelite, obratite se ovim najvecim WA firmama u Perthu:
    Aspen, Atlas Iron, Avoca, Austal, Ausdrill, Automotive Holdings, Brockman Iron, Bunnings Warehouse, Clough, Decmil, Fleetwood, Fortrescue, Gindalbie, Iluka, Independence, Minara, Mincor, Mermaid, Mount Gibson, Murchinson, Neptune, Nomad, Panoramic, Peet, Tap, VDM, Westfarmers, Woodside.

    Eto. Ove firme zajedno imaju prihod veci od GDP-a 10-tak drzava.

    Sve ovo navedeno vrijedi i za druge zainteresirane koji zele probati srecu ovdje!
    Ima tu lijevo moj email, pa moze i privatna poruka. E da, i ovo gore nije utrka...:) Safari u UAE.

    @idila, i tebi :)

    avatar

    30.08.2009. (15:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...