Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Ne sekiraj se zbog kila, opet će se istopiti, bez mamine kuhinje :-)). I uz malo živciranja oko faxa :-)).
    Googlam u potrazi za zaštićenim morskim cvijetnicama, ali 10 kn ću prepustiti nekom drugom :-)).

    avatar

    27.08.2009. (20:05)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Bez brige za kile, kao što Zlica kaže fakultativni :-))) stres topi sve kile... Hmmm gle moglo bi ovo tupasto sveučilište zaradit od ovoga. Koliko ima žena koje oće smršavit...

    avatar

    27.08.2009. (21:30)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Kiki miss u =))
    poslušat ću ove nove bendove koje preporučaš, baš me zanima.

    avatar

    27.08.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Zlica and Nessa: Ma kile me jedino brinu zbog toga što mi se sad ne da opet kupovat nova roba. A i nema se baš love ko gliba. :))) Za izgled sam odavno prestao brinut :)) Točnije, kad malo bolje pogledam, nisam baš nešto ekstra ni bio opsjednut time :))))))

    4 Myrtus: Like I said, Disarmonia Mundi, Sonic Syndicate... I All-American Rejects (vjerojatno znaš za njih), isti su ko Plain White T's (koji su mi, btw, zadnjih nekoliko mjeseci THE BEST; naravno Soilwork and Within Temptation su zauvijek na vrhu....)

    avatar

    27.08.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Da mi reci, imaš sve to već na kompu ili neš? kad se vratiš budeš mi spržio. Soilwork i Temtation i Flamesi, molim lijepo =)

    avatar

    28.08.2009. (03:04)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Živ si, jej :)

    Imam pitanje. Kad se vraćaš u Zg i na koji ćeš rok iz antropologije? (to su zapravo dva pitanja :P) Jer ja baš ne bi sama na to... A nisam još ni počela to štrebetat, kao što nisam niti herbar složila...

    Mogu ja odgovorit na nenagradno pitanje?? Mogu? Mogu? Mislim, od silne neizvjesnosti čitatelji će ti dobit slom živaca kao što vidim :)))

    avatar

    28.08.2009. (13:15)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 Semmy: samo ako se ispišeš s faksa, onda možeš odgovorit! Ja se vraćam u Zg šestoga i namjeravao sam na rok koji je osmoga ali ni ja još nisam ni taknuo ništa... :(((( Grozno

    avatar

    28.08.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Posidonia Oceanica?....hehe, nisam znala da je endemična, ali trebala sam pretpostaviti kad moja prijateljica biolog uvijek unese neki značaj u njezino spominjanje :D. I nisam je pitala, časna riječ!
    E, a što se para tiče...tako sam ja počela raditi na 2. godini faksa, i evo me još nisam prestala...ne znam reći je li bilo pametno.

    avatar

    31.08.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 tihavoda: And the winner is.... :))) Da, endemična je u Sredozemnom moru... Bitna je zato jer je dom buljuku riba i ostalim morskim gadovima koji se skrivaju u njenim livadama :)

    avatar

    01.09.2009. (17:01)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Dužan si mi nagradu, dakle... :D.
    Btw. što je, maca papala tastaturu? Znam da sam ja zadnja koja smije to reći s obzirom na učestalost vlastitih postova, međutoa navikla sam na česte porcije tvojeg blagoglagoljenja o svemu i ničemu :))).

    avatar

    08.09.2009. (18:21)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 tihavoda: Primopredaja teče kako, milostiva? :))) Ah, maca popapala volju za životom. Trenutno sam sposoban napisati samo kuknjave i to magnitude da se Tokio zatrese uzduž i poprijeko. Budući da znam kako je publika nezainteresirana za izljeve pižđenja oko mrtve točke, pričekat ću mentalno proljeće... Nadam se uskoro :))) But, thanks for staying alert and impatiently expecting something... :)

    avatar

    08.09.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Bila sam na antropologiji danas, naime bilo me je previše sram ne pojaviti se kada već nisam odjavila ispit. Uglavnom, pismeni nije bio težak (ona lagana pitanja, koja sam btw samo jednom pročitala), a usmeni mi je u četvrtak. Mislim da ću dobit slom živaca sutra, kojem ćete vjerojatno mići svjedočiti na sjednici... Antropologija je znanost univerzalne predmetnosti, proučava čovjeka, njegovu..... ufffff

    avatar

    08.09.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...