Komentari

returnofalterego.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bugenvilija

    Ajme! Sve neke super dobre vijesti. Ma ti ćeš skočiti u oblake, znam ja to :)))
    A ovo za savjete. To ti je zato jer je naša publika oduvijek bila super kritična i to svi jako dobro znaju. Mnogi koliko sam čula, strepe od publike u Zagrebu, pa nije čudo da te sa respektom pitaju za savjet. Al unovči to brate, ko je vidio živjeti od slave :)))))

    avatar

    27.08.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • chilitapper

    Hehe odi u muzicke kriticare i spasi obraz toj profesiji kod nas :) (jel toga kod nas uopce i ima? pravih vjerojatno ne nego samo hrpa gunađala..) ili kreni muzickim vodama spasit' obraz nasoj muzickoj sceni.. Sve u svemu lijep kreativni boom! Izvjestavaj nas o napretku benda =)

    avatar

    27.08.2009. (20:09)    -   -   -   -  

  • Return of ALTEREGO

    @Bugenvilija - a bilo bi već i vrijeme zar ne, još malo pa budemo prestari ako sad niš ne napravimo ha ha ha. ti najbolje znaš o čem pričam - thanks!

    avatar

    01.09.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • Return of ALTEREGO

    @chilitapper - neš vjerovat al ja već jesam kakti neki neću reć kritičar mrzim tu riječ ja ne kritiziram, samo hvalim ili pokopam ha ha ha ....komentator iliti izvještavač, samo je to muški svijet pa se trebam malo bolje izlaktarit za prisutnost svoju vizualnu - ozbiljno razmišljam o blitzkriegu a la Gotovčevi, onda će me muški svijet morat primit među sebe ha ha ha...
    svečano obećavam da ćete o The Bendu a i svačemu zgodnome drugome uskoro opet čut!

    avatar

    01.09.2009. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...