Komentari

zoccaodva.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ima predivnih stvari al su skupe ko sam vrag :D....samo prodjem kraj toga. tu i tamo smo dobili nekaj na poklon :)))....inace sam nedavno trazila u designer outletu nekakvu haljinicu za malu i nasla hrpu toga s po 70% popusta na cijenu outleta koja je takodjer niza.....rezultat? dvije haljinice i jakna, chloé, dkny i jos neznam kaj....po cijenama koje bih platila u H&M za krpenjace a ne odjecu :)))

    avatar

    26.08.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Odlično! Slike su sjajne! :)))

    avatar

    26.08.2009. (21:17)    -   -   -   -  

  • zoccao

    @Mare. Upravo tako. Jedna od najprodavanijih knjiga opće u Italiji je ona s popisom i adresama dizajnerskih outleta. Malo znanja, strpljenja, možda koji newsletter i ako si blizu takvim dućanima može se solidno proći.
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    26.08.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Uh, jedva sam otkrila gdje se ostavljaju komentari... Slatki klinci na slikama, fotke su odlične. Što se dizajnerske robe za djecu tiče, nisam se nikad upuštala u kupnju jer mi je važnija funkcionalnost i prije svega udobnost od svega drugoga, a ulaganje u odjeću koja se preraste ponekad i vrlo velikom brzinom nije mi se nikad činilo isplativim. No uvijek rado pogledam :))) Pozdrav veliki! :)

    avatar

    27.08.2009. (07:12)    -   -   -   -  

  • Bitter

    klinci na reklamama su slatki, ali ne toliko da bih stvarno dala te pare za odjeću koju će prerasti u roku od mjesec dana. al tko ima para na bacanje, samo nek izvoli...

    avatar

    27.08.2009. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...