Image and video hosting by TinyPic....................,jacksparrow057.blog.hr" /> ...............jer glazba je zvonka radost...............<a href="http://fr.tinypic.com" target="_blank"><img src="http://i29.tinypic.com/2janrrb.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>.................... - ...life is a joke...shit happens... - Blog.hr - komentari na post

Komentari

jacksparrow057.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Feministica

    Jadan dečko

    avatar

    04.05.2010. (16:31)    -   -   -   -  

  • Feministica

    Kako je to žalosno da ovakvi primitivci prodaju pamet na svom blogu,bolje da koristiš vrijeme da pročitaš nešto pametno iako izgleda da ni informacije ne pamtiš kako treba,a o glazbi da ne govorimo...okani se glazbe uzmi svoje ovce pa snjima na pašu,bit češ korisniji,a one će ti biti zahvalne.Pozdrav od feministice( bojim se da ti neznaš šta je to).

    avatar

    04.05.2010. (16:37)    -   -   -   -  

  • marcelina.m.

    Komentar na komentar --> "feministici"

    Ima nas koji kužimo između redaka „ što je pisac htio reći“, nekolicina nas koji sa užitkom čitamo ovaj blog..i žali što mladi gospodin ne piše učestalije..
    iskreno, voljela bi da gospođa "feministica" stavi link svog bloga, čisto onako da se prosvijetlimo, produhovimo i educiramo, jer nakon ovakvi upisa/kritičkog osvrta, očita je njena superiornost i kompetencija..

    Zanimljiv je ovaj serijal uvreda, pozivanje na primitivizam, ovce itd.. ničim izazvana reakcija, jer ako netko ne kuži nečije tekstove ne znači da treba odmah posegnuti za najnižim strastima ili pak treba ??
    Razumljivo da treba , jer ljudi kad žele potisnuti, pobjeći od nekih kompleksa, kad negiraju primitivizma koji čuči u njima, pribjegavaju ovakvim reakcijama i upravo sve to reflektiraju/pripisuju svom eventualnom protivniku..

    Zato dear feministice,ak to zaista jesi (onda bi bilo za očekivati da si slobodnog uma i široke svijesti , spremna za nove spoznaje i uvažavanje različitosti)..
    opusti se, manje žuči, grča i uživaj ili pronađi tekstove koji odgovaraju tvom nivou ..

    ..tamo netko, tko voli čitati ovaj blog..

    avatar

    08.05.2010. (10:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...