Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Timotej

    Sve današnje komentare obrisao sam na zamolbu jedne osobe do koje mi je vrlo stalo. Također, čim uhvatim vremena pobrisat ću sve dosadašnje komentare za koje procjenim da su nepotrebni. A isto pravilo vrijedi i za ubuduće. Pozdrav svima!

    avatar

    28.08.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Antifona

    On, je naime, izvorište našega blaženstva, On je svrha cjelokupne naše žudnje.
    Izabirući Njega ili zapravo ponovno ga izabirući, jer izgubismo ga zanemareći ga,
    Njemu težimo ljubavlju, kako bismo se smirili stigavši.

    avatar

    29.08.2009. (00:12)    -   -   -   -  

  • dejmon

    I ja sam često dolazio u iskušenje da pobrišem sve komentare, ali kako sam stariji shvatio sam da oko nas žive ljudi koji nam mogu i znaju nešto poručiti. Također, shvatio sam da nisam najpametniji na svijetu. Danas mi je komentare zabavnije čitati od vlastitog posta. Lijepi pozdrav.

    avatar

    29.08.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • mvko

    Potpuno podržavam tvoju odluku o brisanju komentara! Umjesto da se prepucavamo i nadmudrujemo, ponekad i vrijeđamo, radije navješćujmo Radosnu vijest i slavimo Isusa!
    Pozdrav

    avatar

    29.08.2009. (18:56)    -   -   -   -  

  • merkat

    Mnogo je mudar ovaj Augustus !
    Glede komentara, slažem se s tvojom prijašnjom (izbrisanom) opservacijom da valja imati zdravu raspravu a ne bježati od razmjene mišljenja pod krinkom nekog kvazi pomirljivog kršćanstva. Ne kritiziram tu nikoga jer vjerujem da svatko misli da radi najbolje, dakle, samo komentiram što mislim da nije dobro. Baš kako sv. Augustin kaže da jao onima koji šute. Treba dakako razlikovati egoistično dokazivanje i nepotrebnu svađu od hrabrog branjenja mišljenja. Uostalom i bl. Merz je sebi dao u zadaću "ići u neugodne situacije".

    p.s. timotej, nisi mi odgovorio, kakvom je to mediju išao onaj književnik obraćenik.

    avatar

    30.08.2009. (00:07)    -   -   -   -  

  • Timotej

    Merkate, načelno se slažem s tobom. No, ponavljam već n-ti put: ne želim nikakve rasprave na ovom blogu. Koji uostalom i nije blog nego arhiva citata. Za rasprave postoje postoje puno pogodnija mjesta - forumi. A tko hoće raspravljati na svom blogu, od volje mu.

    Što se tiče Pitigrilija i te zgode s medijem-vračarom, znam koliko i ti. Prenio sam cjelokupni izvještaj o njegovom obraćenju, kako ga donosi p. Fuček. Poanta je, mislim, jasna: Bog može iskorisiti i najnevjerojatnije situacije na korist pojedine duše.

    avatar

    30.08.2009. (05:12)    -   -   -   -  

  • Timotej

    Još nešto moram napomenuti, da ne bude zabune. Pogotovo u umu naše Valentine, koja je sklona i moje i svačije čine tumačiti na potpuno proizvoljan način. Dakle, sve što sam napisao u petak mislim i danas. No, u pravu je osoba koja me zamolila da to obrišem. Mogao sam joj sve to napisati i u mailu.

    P.S. Ulazimo u Bosnu pa prekidam. Na hodočašću sam, sv. Ivi u Podmilačje kod Jajca. Sjedim u autobusu i pišem ovo na mobitelu, srećom s qwertz tipkovnicom. :)

    avatar

    30.08.2009. (06:25)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Mislim da treba poštivati volju blogera da ukoliko ne želi raspravu na svom blogu tu želju treba uvažiti. Iako je blog editor predvidio i instrument zabrane komentiranja, a i sam bloger može ignorirati nesuvisle komentare i brisati. Mislim da i ovo ide u prilog nekih teza fenomenologije religije. Lijepi pozdrav.

    avatar

    30.08.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  • Valentina

    S ljubavlju, Timoteju...

    avatar

    31.08.2009. (08:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...